Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Rossz ember vagyok ha szeretőt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rossz ember vagyok ha szeretőt tartanék ebben az esetben?

Figyelt kérdés
A férjemmel soha nem volt túl jó a kapcsolatunk,nem is kellett volna együtt maradunk,ezt már belátom,de valamiért mégis így lett.Családot alapítottunk,gyerekeink születtek.Boldog is lehetnék de nem vagyok.A férjem megcsalt már pár alkalommal,bár tagadja nagyrészt,de tudom,hogy így van,és azt is ha kínálkozna lehetőség nem hagyná ki.Viszont elég erősen kezdi elhanyagolni magát,és egyben engem meg a gyerekeket is.Vagy a haverokkal jár el x-box partykra,vagy itthon bámulja a focit.Jeleztem felé többször is,hogy ez nekem kevés,hogy semmi minőségi programunk nincs,és a két hetente egyszeri szex is nagyon kevés nekem.Próbáltam felpezsdíteni,szexi fehérnemű,fűző,még harmadikat is bevettem volna,de neki az már nem fekszik,ha én adom áldásomat rá,az már nem jó.Mindezek mellett én úgy érzem most "értem be" igazán mint nő.Fiatal vagyok,szép vagyok,szülés után jobb az alakom mint valaha,12 év alatt egyszer nem csaltam meg,csak neki és a gyerekeknek éltem,de most már ott tartok,hogy nagyon forr a vérem,és szeretném érezni,hogy élek,és hát...jókat szexelni olyannal akinek ez nem gépiesen megy 5 perc alatt,aki tud még rám rajongással tekinteni és viszont.Megfordult a fejemben,hogy keresek egy szeretőt magamnak akivel heti 1-2-3 lopott órát eltöltenénk aztán mindketten hazamennénk a családunkhoz.Nem borítanánk semmit,élnénk az életünket ugyanúgy.Nem akarok válni,nem akarom sem magamat sem a páromat rossz helyzetbe hozni,hiszen együtt hibáztuk el azt,hogy össze kötöttük az életünket.Túl fiatalok voltunk.
2014. okt. 24. 08:25
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/72 anonim ***** válasza:
100%
Az hiszem az a baj, hogy érzelmileg még kötődsz a férjedhez. Arra nem is gondolsz, hogy egy normális családszerető partnert is találhatnál, akivel egy életre boldogok lehetnétek a gyermekeddel együtt?!
2014. okt. 24. 09:49
 22/72 anonim ***** válasza:
81%
Nem ertem miert jobb boldogtalanul elni, mint elvalni. A gyerekeidre ne mutogass, nekik is xar ha az apjuk meg az anyjuk egy xar hazassagban elnek. A biztonsagos elet amire hivatkozol egy nagy hazugsag.
2014. okt. 24. 09:49
 23/72 anonim ***** válasza:
76%

Nezd, azt mondod csak a testiseg hianyzik, de szerintem ez onaltatas, errol magad is konnyen meggyozodhetsz:

1/ veszel egy vibratort es idonkent hasznalod.

2/ ha par heten belul nem all helyre a lalki beked, akkor te is tisztaban vagy vele, hogy mi hianyzik, csak nem mered beismerni magadnak.

2014. okt. 24. 09:56
 24/72 intrepid ***** válasza:
43%
Kérdező, én egyetértek veled. Ha elválnál dőlne a te kényelmes életed, a férjedé, és a gyerekeké is. Oda lenne a lakás, mert el kellene adni, hogy elfelezzétek a vagyont, minden ami eddig megvolt, annak csak a fele maradna, albérlet, gürcölés, férjkeresés, szédelegni egyik szerencsétlen férfitől a másikig, ennyi idős korban aki nőtlen azzal van valami baj általában, vagy özvegy. Aki elvált (férfi) abban mindig marad valami tüske a nőkkel szemben, aki özvegy, kérdés, hogy mikorra heveri ki a felesége elvesztését.
2014. okt. 24. 09:59
 25/72 anonim ***** válasza:
86%
Az én jelenlegi párom hasonlókat élt át, mint Te. Szülei elváltak, ráadásul a féltestvérétől elszakították. Akkor megfogadta, hogy ő soha el nem válik. Ahhoz képest kétszer vált el, hosszú gyötrelmes évek után ilyen megcsalós férjektől. Neki három gyermeke van, nekem négy. Most már nagyon bánja, hogy elpazarolta ilyen emberekre a teljes ifjúkorát. Persze a kapkodása miatt esett cseberből vederbe. Akkor nem is gondolt arra, hogy esetleg boldogan is lehetne élni. És a gyerekei sem köszönik meg neki, hogy ilyen emberek mellett kellett felnőniük, mint a saját, na meg a mostohaapjuk. Erről ennyit.
2014. okt. 24. 10:03
 26/72 A kérdező kommentje:

A rossz házasság fogalma relatív,a gyerekek nem tudom mit szenvednének ebben van anyjuk meg apjuk aki szeretik őket,nem szenvednek semmiben sem hiányt,a mi magánéletünk,pláne szexuális életünk meg nem tartozik rájuk.Nem is vagyunk rosszban a férjemmel csak olyan mint a lakótársak,mint ha haverok lennénk akik néha szexelnek meg ölelkeznek.Én meg többre vágyom.

Nem hiszem,hogy egy vibrátor pótol egy hús vér férfit de ha neked 23-as igen akkor gratulálok :)

Intrepid látom megértette.Boldogan leélem az életem a férjemmel,csak kell egy kis pezsgés amit ő már nem ad meg.És a lelki békémnek is jót tenne,ha nem csak én lennék a megcsalt,megalázott fél,bár elsődlegesen nem emiatt vágyom másra.Ha elválnék akkor magammal csesznék ki meg a gyerekekkel,értelemszerűen nem fogom megszívatni magunkat.

2014. okt. 24. 10:06
 27/72 A kérdező kommentje:
Alex J: igen kötődök,sőt nagyon szeretem mint embert,és tudom ha ő akarná,még helyrehozhatnánk mindent.Nem azért maradtam vele megcsalás után mert nem szeretem nyilvánvalóan.De az a baj,hogy én évekig próbálkoztam mindenféleképpen és módon.Néha javulgatott valami,majd megint nem.Nem tudok már mit kezdeni vele.
2014. okt. 24. 10:08
 28/72 anonim ***** válasza:
76%

"Nem hiszem,hogy egy vibrátor pótol egy hús vér férfit de ha neked 23-as igen akkor gratulálok :)"

Egy idő után bele fogsz szeretni, akkor pedig kín lesz az életed.

A gyerekeid pedig pontosan érzik, hogy valami nincs rendben köztetek, és feszültségben élnek.

Őszintén sajnálom a gyerekeidet. Titeket nem, mert felnőttként el lehet tolni a saját életeteket, és hamis képet mutatni magatoknak is kényelemből. De hogy a gyerekeiteket hazugságban nevelitek, az megbocsájthatatlan bűn.

2014. okt. 24. 10:09
 29/72 anonim ***** válasza:
77%
De, végülis téged is sajnállak. Ebből nem lesz boldog élet sohasem. Tudod, mint amikor valaki darabokból akar összerakni valamit, ami ingatag, és folyton rezeg a léc.
2014. okt. 24. 10:10
 30/72 anonim ***** válasza:
96%
nem leszel emiatt rossz ember, csak ne derüljön ki! viszont nálunk nőknél a dolgok másképp vannak(tapasztalat) és hiába tervezed el, h csak könnyü kalandocskát keresel, ugymond testgyakorlatra és flőrtre, bele fogsz menni lelkileg is, ha olyan pasival hoz össze a sors és nehéz lesz megállni azon a határon , amit most felállitottal. megértelek, hasonlo a szitu nalunk is, ferjem mintaferj, minta apa kivulrol, masok szemeben, kellemesen el is eldegelunk, de nem nyul hozzam, pedig nem vagyok rossz nő... elvicceljuk, aztan 3 havonta van egy szex és ennyi... 37 éves vagyok, má MINDENT kipróbáltam!!!! cukin elvagyunk, mint a tesók. Köszi...
2014. okt. 24. 10:15
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!