Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz ember vagyok ha szeretőt tartanék ebben az esetben?
Nezd, azt mondod csak a testiseg hianyzik, de szerintem ez onaltatas, errol magad is konnyen meggyozodhetsz:
1/ veszel egy vibratort es idonkent hasznalod.
2/ ha par heten belul nem all helyre a lalki beked, akkor te is tisztaban vagy vele, hogy mi hianyzik, csak nem mered beismerni magadnak.
A rossz házasság fogalma relatív,a gyerekek nem tudom mit szenvednének ebben van anyjuk meg apjuk aki szeretik őket,nem szenvednek semmiben sem hiányt,a mi magánéletünk,pláne szexuális életünk meg nem tartozik rájuk.Nem is vagyunk rosszban a férjemmel csak olyan mint a lakótársak,mint ha haverok lennénk akik néha szexelnek meg ölelkeznek.Én meg többre vágyom.
Nem hiszem,hogy egy vibrátor pótol egy hús vér férfit de ha neked 23-as igen akkor gratulálok :)
Intrepid látom megértette.Boldogan leélem az életem a férjemmel,csak kell egy kis pezsgés amit ő már nem ad meg.És a lelki békémnek is jót tenne,ha nem csak én lennék a megcsalt,megalázott fél,bár elsődlegesen nem emiatt vágyom másra.Ha elválnék akkor magammal csesznék ki meg a gyerekekkel,értelemszerűen nem fogom megszívatni magunkat.
"Nem hiszem,hogy egy vibrátor pótol egy hús vér férfit de ha neked 23-as igen akkor gratulálok :)"
Egy idő után bele fogsz szeretni, akkor pedig kín lesz az életed.
A gyerekeid pedig pontosan érzik, hogy valami nincs rendben köztetek, és feszültségben élnek.
Őszintén sajnálom a gyerekeidet. Titeket nem, mert felnőttként el lehet tolni a saját életeteket, és hamis képet mutatni magatoknak is kényelemből. De hogy a gyerekeiteket hazugságban nevelitek, az megbocsájthatatlan bűn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!