Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz ember vagyok ha szeretőt tartanék ebben az esetben?
"baromira nem értek egyet azzal, hogy rosszabb lenne a megcsalás, mint a másik nyilvános megalázása, a férj tudatos kapcsolatromboló viselkedése, amivel sárba tiporja a feleségét"
De ezzel a szuper férjjel viszont olyan tökéletes együtt élni, ugye? :)
Összeségében az a probléma, hogy együtt vannak..
A megcsalás gusztustalan dolog a másik semmibevétele..
Szeri tem nem igaz, hgy minden gyerek együtt akarja a szüleit látni..
Kismilliő példa van, hogy nem.
Én is akartam, hogy a szüleim elváljanak, pedig mindkettőt imádom..nem vitáztak hangosan, nem utálták egymást, csak éltek egymás mellett.....
Jaj, istenem te 59%-os válaszoló. Csaljon szét az asszony, utána majd rájössz , hogy ez igenis elítélendő, jo sz*r dolog. Te élet szemléleted siralmasabb, mint a kérdezőé.
Kérdező, tedd meg, hajrá! Úgy is ezt akarod, ilyen megerősítésre is vágysz...mindent bele!
De tudod, nem leszel különb a férjednél és azon nőknél sem akiket csak szánni lehet, mert olyan boldogtalanok.
A 40-es vagyok, látom némelyeknek nehéz a szövegértés.
Nő vagyok, és a kérdezővel értettem egyet, mert amit a férje csinál, az ezerszer undorítóbb, mint amit ő tervez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!