Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Rossz ember vagyok ha szeretőt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rossz ember vagyok ha szeretőt tartanék ebben az esetben?

Figyelt kérdés
A férjemmel soha nem volt túl jó a kapcsolatunk,nem is kellett volna együtt maradunk,ezt már belátom,de valamiért mégis így lett.Családot alapítottunk,gyerekeink születtek.Boldog is lehetnék de nem vagyok.A férjem megcsalt már pár alkalommal,bár tagadja nagyrészt,de tudom,hogy így van,és azt is ha kínálkozna lehetőség nem hagyná ki.Viszont elég erősen kezdi elhanyagolni magát,és egyben engem meg a gyerekeket is.Vagy a haverokkal jár el x-box partykra,vagy itthon bámulja a focit.Jeleztem felé többször is,hogy ez nekem kevés,hogy semmi minőségi programunk nincs,és a két hetente egyszeri szex is nagyon kevés nekem.Próbáltam felpezsdíteni,szexi fehérnemű,fűző,még harmadikat is bevettem volna,de neki az már nem fekszik,ha én adom áldásomat rá,az már nem jó.Mindezek mellett én úgy érzem most "értem be" igazán mint nő.Fiatal vagyok,szép vagyok,szülés után jobb az alakom mint valaha,12 év alatt egyszer nem csaltam meg,csak neki és a gyerekeknek éltem,de most már ott tartok,hogy nagyon forr a vérem,és szeretném érezni,hogy élek,és hát...jókat szexelni olyannal akinek ez nem gépiesen megy 5 perc alatt,aki tud még rám rajongással tekinteni és viszont.Megfordult a fejemben,hogy keresek egy szeretőt magamnak akivel heti 1-2-3 lopott órát eltöltenénk aztán mindketten hazamennénk a családunkhoz.Nem borítanánk semmit,élnénk az életünket ugyanúgy.Nem akarok válni,nem akarom sem magamat sem a páromat rossz helyzetbe hozni,hiszen együtt hibáztuk el azt,hogy össze kötöttük az életünket.Túl fiatalok voltunk.
2014. okt. 24. 08:25
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/72 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem érzem magam sajnálatraméltónak,a gyerekem meg maximum azért lehet sajnálni,hogy olyan apja van amilyen aki ahelyett,hogy megbecsülné a családját minden mással jobban foglalkozik.Én erről nem tehetek.Az meg hogy a gyerekem és a magam érdekét nézem elsősorban azért nem kérek bocsánatot.Ha besikerül egy kis "ez-az" azért sem hiszem,hogy kellene.Nem én kezdtem!Ez sajnálatraméltó? Akkor legyen.Én is sajnálom,hogy nem sikerült megtalálnom azt a férfit aki 12 év után is olyan mint az első két évben,aki megbecsül,és nem aláz meg és törődik velem,nem hanyagol el,ez van,nekem ezt hozta az élet.Majd lehet hoz mást.Ha mással boldog leszek akkor majd lépek.De a bizonytalanra nem!
2014. okt. 24. 10:17
 32/72 A kérdező kommentje:
30-as és neked van valakit a férjeden kívül? Vagy volt? Örülök,hogy megértesz,szerintem ezt nem értheti az aki nem volt hasonló helyzetben.
2014. okt. 24. 10:19
 33/72 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, te ezt már eldöntötted. Azt is tudod, hogy erkölcsileg finoman szólva kifogásolható a tetted, ezért is írtad ki a kérdést - hogy önigazolást nyerj.

Végül is mi a kérdés?

Bár bizonygatod, hogy boldog vagy, tisztában vagy vele, hogy nem. De váltani félsz. Ezért félmegoldásokat keresel.

Ha már el van döntve, akkor mi a kérdés még?

Viszont azzal számolj: ha a te megcsalásod is kiderül, akkor idővel el fog mérgesedni a viszonyotok a férjeddel. Akkor már kényszer lesz a válás és AKKOR a gyerekek valóban sérülni fognak.

Írtad, hogy a szüleid válása megviselt. Jól gondolom, hogy anyázós, érzelmi zsarolós válásuk volt, amiből benneteket, gyerekeket se hagytak ki?

Azért érdemes akkor válni, amikor "csak" elhidegülés van, ugyanis akkor még van esély civilizáltan intézni a válást. Az nem viseli meg a gyerekeket. A marakodás, az otthoni fagyott levegő viszont igen. Nemkell ahhoz hangosan veszekedni, hogy a kimértséget, szomorúságot, elhidegülést a gyerekek megérezzék.

Lazán kapcsolódó példa: férjemnek szokása kiakadni a béna sofőrökre vezetés közben. Amikor megszületett a gyerekünk, megkértem, hogy a vezetés közben kvaanyázást hanyagolja, tartsa magában (mert szöttyög előtte valaki, mert bevágtak elé, stb).

3 éves lányunkkal utaztunk, tényleg hülyék voltak az utakon. Férjemen látszott, hogy szíve szerint végigmondaná az argoszótárt, de csendben maradt, egy kukkot se szólt. Fél óra elteltével a lányunk megkérdezte tőle, hogy rá mérges-e.

Fogalmunk sincs, hogy honnan érezte meg, hogy feszült az apja, de megérezte.

Ráadásul ez nem is mindennapos feszültség, kizárólag vezetés közben jön elő ez rajta.

2014. okt. 24. 10:23
 34/72 anonim ***** válasza:
68%

Persze könnyű úgy az észt osztani, hogy nincs ilyen helyzeten a közelében sem valaki....

A Kérdezőnek van egy problémája, amit a férje okoz.

Tiszta?

Így gondolja megoldani, akárhogy is: ez egy megoldás. Ez se jó, de a válás se jobb.

A férj sem vált el a korábbi kalandjainál, van ilyen.

2014. okt. 24. 10:23
 35/72 anonim ***** válasza:
70%

Igen, szerintem rossz.

A ferjed is..

Em tisztelitek egy ást, enm is értem miert vagytok együtt.

"Nem akarsz "eossz helyzetet".. Ennél rosszabbat? Nem szeretitek egymást, nem tisztelitek,csak vagytok...

Ketten rontottátok el, ketten szakíthattok, és adhattok esélyt anank, hgy jobb legyen.

Önző vagy, hgy nem akarsz valni, hgy a gyerekeidnek hagyod, hgy egy olyan családi példát lássanak, és abban nőjenek fel, ami minden csak nem jó..es ormális..

Jah perzse a gyereknek nics köze a szülei nemi életéhez,p természetesen, de ezeka. Dolgok okkal vannak, azt bizony érzik..

2014. okt. 24. 10:25
 36/72 anonim ***** válasza:
35%
Kérdező, jó hozzáállás, remélem már meg is van a jelölted. Egyáltalán nem vagy rossz ember. Sőt, a leírtak alapján egy szuper nő vagy.
2014. okt. 24. 10:34
 37/72 anonim ***** válasza:
78%

Kérdező, te önigazolást keresel.

Szerintem rossz ember leszel ettől, egy csaló.

Te lusta vagy változtatni az életeden, és a gyerekeiddel takarózol. Ez pedig szánalmas.

Tedd, amit akarsz, aztán ne csodálkozz, ha a gyerekeid párkapcsolata sem lesz jó, mert nem tanulták meg a szüleiktől, hogy kell csinálni.

2014. okt. 24. 10:34
 38/72 A kérdező kommentje:

33-as,a szüleim elhidegültek egymástól és ezért váltak el,semmi anyázás nem volt közöttük,és ameddig apám élt,teljesen jó viszonyban maradtak.Soha rossz szót nem hallottam,veszekedni sem őket soha.Mégis megviselt mert minden gyerek azt akarja hogy a szülei együtt legyenek.MINDEGYIK!

Egyébként valszeg igazad van és önigazolást keresek.Nem tartom magam rossz embernek,és nem derülne ki valószínűleg. Sokat dolgozik a férjem,soha nem ellenőriz,és ha sejtené sem szembesítene vele.Volt már rá példa hogy féltékeny volt,azt hitte egy emberrel megcsalom,és annyit érzékeltem csak a dologból,hogy sokkal figyelmesebb volt,elhalmozott bókokkal,és akkor igazán nőként bánt velem,a tenyerén hordozott.Ő ilyen furcsán működik.Aztán kiderült,hogy az illető férfi meleg,és ő vissza süllyedt az eredeti tohonya állapotába.

2014. okt. 24. 10:36
 39/72 anonim ***** válasza:
85%

"Nem tartom magam rossz embernek,és nem derülne ki valószínűleg."

Ez a te véleményed. Minket kérdeztél meg, itt pedig megoszlanak a vélemények. Én a megcsalást, félrelépést minden esetben gusztustalannak tartom.

2014. okt. 24. 10:38
 40/72 anonim ***** válasza:
36%
Mindig meglep és elkeserít, hogy az ide kommentelgető becsület bajnokai szerint a megcsalásnál nincs nagyobb bűn. Irigyellek titeket, hogy annyira egyenes, gerinces, tökéletes emberek vagytok, hogy bármit megtehettek emelt fővel, mert az nektek könnyen megy. Én megértem a kérdezőt, és baromira nem értek egyet azzal, hogy rosszabb lenne a megcsalás, mint a másik nyilvános megalázása, a férj tudatos kapcsolatromboló viselkedése, amivel sárba tiporja a feleségét.
2014. okt. 24. 10:39
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!