Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anti-alkoholista esküvőt talált ki unokatesóm menyasszonya. Az meg milyen?
Figyelt kérdés
Elvileg minden ugyanúgy lesz mint egy átlagos esküvőn, csak az asztalokon ásványvíz, kóla, fanta, stb lesz. De ez meg milyen már? Józanul senki sem fog mulatni.2014. okt. 19. 15:51
51/60 anonim válasza:
ma 08:22, sajnállak, ha neked a rokonaidról ez lenne a véleményed.
Én tartom őket annyira kulturáltnak, hogy ne kelljen előlük lakattal elzárni az alkoholt.
52/60 anonim válasza:
"Ha ennyire érzékeny a lelkivilàguk"
Mint neked, aki felhúzná az orrát, hogy nem tud inni?
53/60 anonim válasza:
Ez is olyan marhasàg, mint amikor homàrt, polipot meg a tököm tudja miket esznek az esküvön.Mi magyarok vagyunk, tartsuk mär magunkat a magyar hagyomànyokhoz!és nem arrol van szo, hogy igya magàt az ember az asztal alà, de nehogy màr megtiltsàk a nàsznépnek, hogy koccintson egyet jofajta pàlinkàval a lagziban.Vagy tiltsàk meg, de akkor ne csodàlkozzanak, ha egy nagy rakàs sz.r lesz a lagzijukmert mindenki hazamegy este 10 kor.Ilyet én csak és kizàrolag akkor tudnék elfogadni, ha mondjuk a menyasszony alkoholelvonon volt, vagy ilyesmi.
54/60 anonim válasza:
Egy szo mint szäz, Kérdezö, iszonyatosan gàz!!!!Sajnàllak titeket :-(( (aki ilyet kitalàl az amugy se 100as szerintem)
55/60 A kérdező kommentje:
Aki nem akar inni az nem fog aki meg akar az meg had igyon...
2014. okt. 21. 19:26
56/60 anonim válasza:
Pontosan, aki akar inni, az maradjon otthon és iszogasson a családjával.
57/60 anonim válasza:
Kedves kérdező, hány éves vagy te, hogy nem tudsz mulatni alkohol nélkül? A helyedben inkább azon gondolkodnék el, hogy vajon miért van benned, hogy csak a részegség hoz olyan hangulatba, hogy jól érezd magad. Nem tudsz táncolni, nem tudsz beszélgetni? Természetesen, azért könnyebb egy lakodalomban, ha vannak alkoholos italok is, nem is mondom, hogy nem kellenének, na de, ezért így elítélni valakit, ahogy itt néhányan tették, na az szánalmas. És azok is, akik nem tudnak józanon is bolondul viselkedni, mármint jó értelemben, ja, mert ha van bennetek pia, akkor a saját személyiségtorzulásaitokat rá lehet fogni, ugye, mert józanon nem meritek szánalmas önmagatokat vállalni.
58/60 anonim válasza:
Te tiszta h.lye vagy,előző.láttál te már olyan lagzit,ahol reggelig ment a tánc meg a bulizás úgy hogy nem volt alkohol??biztos nem,mivel ilyen nincs is.mondom,legyen no alkohol lagzi,de akkor ne legyen furcsa nekik,hogy este 10kor mindenki elpárolog.
59/60 anonim válasza:
Te előző kis szerencsétlen, mindössze ennyit tudsz.
Igen, képzeld, láttam. A zsidó lakodalmak is ilyenek, az arab lakodalmak is ilyenek. Magyar lakodalmat is láttam már ilyet, nahát, milyen meglepő mi, a te szinteden persze csak az létezik, hogy csak ivászattal lehet ünnepelni. Olvasd már át mégegyszer a hozzászólásomat, amit nem tudtál értelmezni, és próbáld újra kitalálni, vajon miről írtam, ha nem megy, segítek értelmezni a szövegét.
60/60 anonim válasza:
Én buliznék pia nélkül hajnalig. Miért ne tudnék?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!