Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anti-alkoholista esküvőt talált ki unokatesóm menyasszonya. Az meg milyen?
Én pont az ilyen "a pia segít lazulni" embereket szánom a legjobban. Tessék elmenni terápiára, ha nem mersz beszélgetni emberekkel. De ez a lazulás... szerintem az a szomorú, hogy normális az, hogy butábbra isszuk magunkat. Mert nekem itt mondhatja mindenki, hogy az nem így van: én soha nem iszom. Körülöttem isznak, és MINDENKI megváltozik. Elkezd kicsit csillogni a szeme, elkezd kuncogni, és vicces, de nem lehet vele szórakozni, mert hülye lesz. Lelassul a felfogása, és amin józanon szarrá röhögné magát, azon csak pislog nagyokat.
Az emberek többsége meg tudat alatt rájátszik a részegségre. Egy korty sörtől már menőbbnek hiszik magukat. Aki beszari, kezeltesse magát, ne kábítsa magát és másokat.
Vega esküvőn is voltam. Ott is ment a hiszti a rokonok részéről és volt aki VITT MAGÁVAL (!) tarját, mert ő nem fog salátát enni meg zöldségfasírtot.
Aki meggyőződésből rendez ilyen esküvőt, ott azt kell eldönteni, hogy tiszteletben tudod-e tartani a véleményüket. Nem olyan nagy dolog. Jó buli lehet ott is. Én sosem iszok esküvőkön és mégis jól érzem magam.
Én nem vagyok nagy ivó, keveset iszom, és nem is azért, mert anélkül nem tudnám jól érezni magam. Azt sem támogatom, ha valaki nem ismeri a mértéket, és a viselkedésével elrontja más nagy napját.
Ennek ellenére azt mondom, hogy fura. Legalább egy pár üveg pezsgő vagy rövidital szerintem bele kellene hogy férjen a lagziba.
Egyébként voltam olyan esküvőn, ahol minimális alkohol volt csak, és az örömanya dugdosta a sört a vendégek elől, mert vallási kérdést csinált az ügyből. Jól esett volna egy rövid ital, és fura volt, hogy nincs.
Kérdező! Hol van az kőbe vésve, hogy hajnalig kell mulatni?
Szerintem ne menj el, én sem nézném szívesen a savanyú ábrázatodat az esküvőmön, mert sérelmezed, hogy nem lesz alkohol. Ne tedd tönkre a napjukat a jelenléteddel! :)
Sebaj, majd becsempészem a házit. Lesz rá igény ;)
27/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!