Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Anti-alkoholista esküvőt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anti-alkoholista esküvőt talált ki unokatesóm menyasszonya. Az meg milyen?

Figyelt kérdés
Elvileg minden ugyanúgy lesz mint egy átlagos esküvőn, csak az asztalokon ásványvíz, kóla, fanta, stb lesz. De ez meg milyen már? Józanul senki sem fog mulatni.
2014. okt. 19. 15:51
1 2 3 4 5 6
 1/60 anonim ***** válasza:
71%
Akkor unalmas, szánni való emberek. Ne menjenek az esküvőre, rúgjanak be otthon.
2014. okt. 19. 15:53
 2/60 anonim ***** válasza:
76%
Az már régen rossz ha csak azért mulat az ember,mert ivott.
2014. okt. 19. 15:56
 3/60 anonim ***** válasza:
30%

Tényleg elég babazsúr jellegű lehet. El se mennék ilyen esküvőre, és nem azért mert innék, hanem aki ilyen módon leszabályozza a mulatságot, az vagy hihetetlen sóher, vagy ha nincs rá pénze, akkor meg ne tartson esküvőt.

Ha ennyire szánalmas az esküvő, vajon milyen lesz a házasság?

Gyanítom max. 5 év. Ne bánkódj e miatt. Ilyen esküvő 100-ból ha egy van.

2014. okt. 19. 15:57
 4/60 anonim ***** válasza:
75%

"Ha ennyire szánalmas az esküvő, vajon milyen lesz a házasság?"

Fájt, amikor ezt kigondoltad?

2014. okt. 19. 15:59
 5/60 anonim ***** válasza:
74%
Sajnálom azokat az embereket, akik annyira szánalmasak, hogy alkohol nélkül nem tudnak jól mulatni. : )
2014. okt. 19. 16:00
 6/60 anonim ***** válasza:
70%
Nem biztos,hogy sóher.Lehet furcsán hangzik,de vannak antialkoholista emberek is.Szerintem elég szánalmas felfogás az,hogy a hangulathoz inni kell.
2014. okt. 19. 16:01
 7/60 anonim ***** válasza:
61%

Ezek után én sem hívnálak meg kérdező...

A saját esküvődön majd dönthetsz ilyen kérdésekben, de ha meghívnak valahová, akkor vagy elmész vagy nem.

2014. okt. 19. 16:02
 8/60 anonim ***** válasza:
69%
Hát nem tudom, én remekül tudom érezni magam pia nélkül is...
2014. okt. 19. 16:03
 9/60 anonim ***** válasza:
67%
Nem részegségig isszák magukat, de az esküvő se mindegy milyen. Ha nagy lagzis, akkor igenis csinál az alkohol hangulatot.Én például nem szeretem a mulatóst, de a kolléganőm lagziján, miután ittam valamennyit elég jól elmulattunk. Hát pia nélkül nem ment volna. Bár ott normális vendégek voltak meghívva, nem dühöngő alkoholisták.
2014. okt. 19. 16:04
 10/60 anonim ***** válasza:
70%

világ életemben utáltam az olyan összejövetelekt, ahol be kell b..znia mindenkinek. Miért jó? Miért nem lehet józanul jól érezni magunkat és élvezni a bulit és miért nem lehet arra koncentrálni, amiért ott vagyunk, annak örülni és azt ünnepelni?

Miért kell már egy szimpla esküvőnek is az ivászatról szólnia?

2014. okt. 19. 16:05
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!