Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Anti-alkoholista esküvőt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anti-alkoholista esküvőt talált ki unokatesóm menyasszonya. Az meg milyen?

Figyelt kérdés
Elvileg minden ugyanúgy lesz mint egy átlagos esküvőn, csak az asztalokon ásványvíz, kóla, fanta, stb lesz. De ez meg milyen már? Józanul senki sem fog mulatni.
2014. okt. 19. 15:51
1 2 3 4 5 6
 11/60 anonim ***** válasza:
94%
Biztosan oka van, talán van valaki a családban, akivel nem lehet bírni ha részeg és szép esküvőt akar, nem balhét.
2014. okt. 19. 16:06
 12/60 anonim ***** válasza:
63%
Hát az elég baj ha valaki csak részegen tudja jól érezni magát. És különben is, az ő esküvőjük, nem? Nyilván meg van az rá az okuk. Mondjuk a nő apja alkoholista verőgép volt és ezért rossz élménye van a piával. Ezt azért meg lehetne érteni.
2014. okt. 19. 16:16
 13/60 anonim ***** válasza:
61%

Ez nem sóherség szerintem. Én sem örülnék, ha az esküvőmön mindenki döntené magába az alkoholt. És mi az, hogy akinek nincs pénze ne tartson esküvőt??? Ha nem fér bele a költségvetésbe, akkor ez van, a vendég azért vendég mert megvendégelik, ergo nincs joga beleszólni hogy mit kap, elfogadja, vagy ha nem tetszik, akkor nem megy.

"Ha ennyire szánalmas az esküvő, vajon milyen lesz a házasság?" Te normális vagy? Csak azért mert kis költségvetésből van egy esküvő megtartva (akár az anyagi helyzet miatt, akár csak azért mert a pár így szeretné) már miért lenne rossz a házasság?

2014. okt. 19. 16:18
 14/60 anonim ***** válasza:
38%
Ilyet még nem láttam :D Én is jól tudom érezni magam alkohol nélkül, de azért ez tök durva.
2014. okt. 19. 16:19
 15/60 A kérdező kommentje:
Engem nem zavar, majd viszek flaskában egy kis házipáleszt. Csak nem értem, így mindenki haza fog menni 9kor a vacsora után.
2014. okt. 19. 16:24
 16/60 anonim ***** válasza:
74%

Antialkoholista

Az alkoholizmust teljességgel elutasító, az ellen küzdő (személy).

Esküvőn/alkalmakkor inni nem alkoholizmus, és ha valaki sose iszik, az még nem antialkoholizmus.

Igaz az is, hogy nem kötelező a jókedvhez inni, de az is, hogy a legtöbb embernek jólesik legalább 1-2 pohárkával, pláne ilyen nagy mulatságon... ez majdhogynem hagyomány. Nyilván a saját esküvőjükön azt csinálnak, amit akarnak, de azért sörrel/borral illene megkínálni a vendégeket. Persze nem mindegy, hogy mi az oka ennek a totális alkohol megvonásnak, mindenesetre különös. Amúgy akik a kérdező torkának ugrottak, ők sosem isznak alkoholt, ugye? Még esküvőkön sem... kicsit radikális a hozzáállásotok.

2014. okt. 19. 16:25
 17/60 anonim ***** válasza:
45%

Őszintén szólva ha elmennék egy ilyen lakodalomba, és ezzel szembesülnék, kajálnék egyet aztán viszont látásra.

Nem vagyok az a nagy ivó, ha nem lenne welcome drink vagy nem lennének röviditalok akkor nem szólnék egy szót sem, de hogy kaja mellé, beszélgetéshez ne ihass meg egy sört, vagy pár pohár bort, az azért furcsa lenne nekem. A hús nem drága?? lehetne hús nélküli is a kaja ennyi erővel...

2014. okt. 19. 16:28
 18/60 anonim ***** válasza:
41%
Ti mind REMEKÜL tudjátok érezni magatokat alkohol nélkül, de biztos vagyok benne, hogy nem voltatok még úgy esküvőn, hogy ne ittatok volna. :) Egyébként nem értem, ha valaki fogyaszt alkoholt, az már rögtön elmebeteg alkoholista dühöngő okádó s**grészeg vadállat lesz?
2014. okt. 19. 16:30
 19/60 anonim ***** válasza:
39%
Az egy dolog hogy a menyasszony nem iszik, de milyen vendeglatas az hogy megszabja hogy a vendeg se igyon ha akar?
2014. okt. 19. 16:31
 20/60 anonim ***** válasza:
34%
Szerintem meg egy lakodalom pont arról szól, hogy rúgjunk be mint egy állat, dugjuk meg a koszorúslányokat aztán másnap meg szenvedjük a másnaposságtól..amúgy az milyen már hogy valaki eldöntse helyettem hogy igyak vagy ne igyak
2014. okt. 19. 16:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!