Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anti-alkoholista esküvőt talált ki unokatesóm menyasszonya. Az meg milyen?
Ez nem sóherség szerintem. Én sem örülnék, ha az esküvőmön mindenki döntené magába az alkoholt. És mi az, hogy akinek nincs pénze ne tartson esküvőt??? Ha nem fér bele a költségvetésbe, akkor ez van, a vendég azért vendég mert megvendégelik, ergo nincs joga beleszólni hogy mit kap, elfogadja, vagy ha nem tetszik, akkor nem megy.
"Ha ennyire szánalmas az esküvő, vajon milyen lesz a házasság?" Te normális vagy? Csak azért mert kis költségvetésből van egy esküvő megtartva (akár az anyagi helyzet miatt, akár csak azért mert a pár így szeretné) már miért lenne rossz a házasság?
Antialkoholista
Az alkoholizmust teljességgel elutasító, az ellen küzdő (személy).
Esküvőn/alkalmakkor inni nem alkoholizmus, és ha valaki sose iszik, az még nem antialkoholizmus.
Igaz az is, hogy nem kötelező a jókedvhez inni, de az is, hogy a legtöbb embernek jólesik legalább 1-2 pohárkával, pláne ilyen nagy mulatságon... ez majdhogynem hagyomány. Nyilván a saját esküvőjükön azt csinálnak, amit akarnak, de azért sörrel/borral illene megkínálni a vendégeket. Persze nem mindegy, hogy mi az oka ennek a totális alkohol megvonásnak, mindenesetre különös. Amúgy akik a kérdező torkának ugrottak, ők sosem isznak alkoholt, ugye? Még esküvőkön sem... kicsit radikális a hozzáállásotok.
Őszintén szólva ha elmennék egy ilyen lakodalomba, és ezzel szembesülnék, kajálnék egyet aztán viszont látásra.
Nem vagyok az a nagy ivó, ha nem lenne welcome drink vagy nem lennének röviditalok akkor nem szólnék egy szót sem, de hogy kaja mellé, beszélgetéshez ne ihass meg egy sört, vagy pár pohár bort, az azért furcsa lenne nekem. A hús nem drága?? lehetne hús nélküli is a kaja ennyi erővel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!