Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anti-alkoholista esküvőt talált ki unokatesóm menyasszonya. Az meg milyen?
senkinek semmi köze hozzá, miért döntöttek így. Előre szóltak, akinek nem tetszik, lehet otthon maradni. Ja, nem, ők is mennek, mert adnak enni...
Bocs, kérdező, de ritka nagy bunkóság, ha odamész és viszed a piát, mert ez a nap nem a te igényeidről szól.
hát elég furcsa esküvő lesz, az biztos.
én vinnék magammal pár üveg piát
Én voltam ilyen száraz esküvőn, mivel nem iszunk, mi élveztük, aki meg szereti az alkoholt, az kiment a kocsihoz, és ivott abból, amit betett oda.
Én alkohol nélkül is tudok mulatni. Ne menj el, vagy igyál otthon. Ennyi.
Az én lányom esküvőjén volt alkohol, de alig fogyott. Se ő, se a férje nem isznak alkoholt, a vendégek között is sok ilyen volt. Ezzel együtt jól mulattunk. Volt zene, tánc, játékok...
A maradék több láda sört, bort és pálinkát aztán szétosztottuk a rokonok között.
Lehet valami komolyabb, mélyebb oka van annak, hogy a menyasszony miért nem akar alkoholt látni az esküvőjén, és nem az, hogy ő maga nem szereti.
Lehet, hogy valamelyik szülője alkoholista, és gyerekként végig kellett néznie, mit tesz az emberrel az ital. Kicsit megértem őt, mert nekem az anyám alkesz, és rühellem az ittas embereket, Isten ments, hogy a saját lakodalmamban s*ggrészeg embereket kelljen kerülgetnem.
De mi nem tartottunk lagzit. Nyilván, ha már megvendégelek úgy embereket, hogy azok lényegében fizetnek ezért a vendégségért (mert ugye legtöbbször az ifjú pár pénzt kér), akkor azért annyira nem kéne kitolni azokkal, akik mértékkel, de innának valamit. Inkább ne hívja meg azokat, akiktől tart, hogy leinnák magukat a sárga földig.
Volt szerencsém a nyáron egy ilyen száraz esküvőhöz.
A legnagyobb baj, hogy volt vagy 150fő és nem nagyon oldódtak a gátlások, baromi nehéz volt beszélgetést kezdeményezettezni.
A nasznep felé 11re felszívódott.
Engem különösen nem zavart, mert terhes vagyok és nem iszom, de narancslével köszöntőt mondani még az örömszülőknek is ciki volt.
Jól bepaliztak titeket, kedves válaszadók. Ebből is látszik, ha ugyan az a téma 2 megközelítésben van feltéve, mennyire ellentétes válaszok érkeznek:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__eskuvo__5..
Leírom itt is:
Szerintem gáz, és nem mennék el, vagy hamar hazajönnék. Nem azért, mert vedelni akarok (amúgy sem iszok, max 1-1 pohár pezsgő alkalmakkor), de ne nézzenek már életképtelennek, meg alkoholistának, hogy nem tudnám szabályozni, mennyit igyak/igyak-e. Ez szerintem nagyon megalázó.
Ajándékot sem adnék annyit, és megint csak nem azért, mert nem ihattam, hanem mert ha a pár nem veszi figyelembe, hogy én jól érezhessem magam, akkor én miért vegyem??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!