Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem csókol?
Vissza szoktad olvasni amit írsz?
Ha végig olvasod szerintem megleled a választ.
Úgy gondolom, hogy a kapcsolat a cél, de amíg a másik semmire sem hajlandó és ez a kapcsolatba tevőnek,rossz akkor fel kell állni. Ha beletetted azt amit a tudásoddal erőddel tudtál és az kevés akkor lépj. Őszineségne alapvetőnek kénne lennie. Ha neki rossz veled akkor hozza a tudomásodra vagy fogadja el. De ez a 2 évet várt. Az ő butasága. Neked legyen több eszed.
Égnek áll a hajam attól ahogy olvasom amiket írsz.
Ha fontos a kapcsolat akkor arra odafigyel, munkát tesz bele. Addig forgat a fényfelé ameddig ujra,csodálatosnak nem tart. Csak a másik fényfelé tartása és forgatása munkavégzéssel jár ami meg fárasztó.
"Minden boldogság munkából és bátorságbol fakad. Balzac"
Sejtelmem sincs, hogy a párodban mi zajlódik le, min ment keresztül.
De amikor veled összejött, amikor Megszületett a gyermeketek onnantól kezdve felelős lett érted, értetek. Így már nem sajnálhatja magát bármeddig, hiszen az élet megy tovább. Neked szükséged van a férjedre a gyereknek meg az apjára. Munkával feltudja gyorsítani akár a gyász feldogozását is.
Te tudod, hogy mi fér bele. Párkapcsolati tanácsadásra elmenne?
Lakótársal nem jó élni, ha lehetne a pároddal is.
Hú ez a lottós dolog is milyen furcsa!
Nem bízik benned a párod, holott nincs oka rá! Gondolom önmagában sem bízik, nincs önbizalma, rendes céljai, nem tudja semmiben sem, hogy mit akar. Ilyenkor jön az, hogy a maga módján próbálja megoldani a dolgokat és téged kivon az életéből,elhidegül stb.
Ha tényleg szereted a kiábrándító viselkedése ellenére is,akkor tényleg adj még egy esélyt a kapcsolatotoknak.Én így látom.
Szerintem a párkapcsolati tanácsadás még egy járható út lenne, mert ott már tényleg kommunikálnia kellene veletek. Szerintem menj el egyedül elsőnek egy tanácsadóhoz,aztán majd kettesben is. Nyugodtan mond el neki, hogy elmész tanácsadásra,és szeretnéd ha ő is veled tartana.
Mond el, hogy menteni szeretnéd a kapcsolatot,mert most már muszáj cselekedni valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!