Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem csókol?
ja hogy nem csalt meg...te tényleg ilyen buta vagy?
miért vádolna? mert rádvetíti! te meg elhiszed, átmosta az agyad, magadat okolod, te lennél a szemét stb.
amíg nem látod be, hogy ő a szemét,addig bármi mondhat bármit!
Egyáltalán nem kell együtt szenvedni. Én úgy érzem, a kérdező élete könnyebb lenne egy ilyen felelősséget hárító hazudozó nélkül. Hogy miért nem hagy ott? Mert még nincs másik nő, aki ugyanúgy gondját viselném, mint te, kalandozni pedig így is tud. Így kényelmes. Ráadásul most a sértődöttségre fogva meg sem kell már játszania magát.
A levelezésében már biztosan nem találnál semmi gyanúsat, illetve könnyen lehet olyan e-mail címe, amiről nem tudsz. Szóval a nyomozgatás nem feltétlen vezetne eredményre. Nem is kell.. már úgyis tudod, amit tudnod kell ahhoz, hogy véget vess ennek a színjátéknak.
Eltőrt benne valami. Rendben. De fél év alatt azért valamit kellett volna kezdenie evvel az érzéssel. Rendbe teszi magát és boldogan él veled. Neki ez akkora tőrés, hogy lelép.
Jó, hogy nem vagy féltékeny avval csak magadat mérgezed. Ő ettől nem lesz hűségesebb. Simán lehet, hogy a gyerek és nem gondolja végig, hogy a döntéseinek mik a következményei. Boldogságot magadban találd meg. Ha boldog vagy akkor nem fogsz elvesztegetett időként gondolni a vele töltött időre. Már ha külön válnak útjaitok.
dehogy lelkileg, csak van aki főz, mos, otthont teremt, dugni is lehet
de azért másokba is űrít, csak azok nem gondoskodnának róla, ezért marad
nagyot koppanna ha kidobnád, de nem fogod!
A 30-as válaszoló vagyok...
Mi az, hogy levédte jelszóval a leveleit? Mi az amit előled rejtegetnie kell? Megkérdezted ezt tőle?
Mi az, hogy elég ha én tudom, hogy nem csaltalak meg és rád nem tartozik? Szerinte egy kapcsolat nem arról szól, hogy minden mindkettőre tartozik?
Írta valaki, hogy kérd meg, hogy mutassa meg a jelszóval védett leveleit. Szerintem ez tök jó ötlet. Ha akar még valamit a kapcsolatotoktól, akkor ezzel bizonyíthat!!
Én is elmentem a bankba és cirkuszt csináltam, hogy mi az, hogy elmondják másnak a számlámon levő összeget. De ha a párom kérné - azonnal megmutatnám, hogy mennyi pénz van rajta. Nincs mit takargatnom.
És még valami...
Én nem vagyok azok közül való, aki neked válást fog javasolni. Ez szerintem mindenkinek legyen a magánügye. De légy szi ne hidd azt el a párodnak, hogy egy kapcsolat CSAK EGY személyen múlik. Ha hibáztál, kell egy másik aki megbocsásson, de olyan nincs hogy aki megbocsát az sosem szorul megbocsátásra. Próbálj egy kicsit büszkébben, méltóságteljesebben viselkedni - maradj nő mellette és ne válj csúszó-mászóvá.
Azt meg el sem tudom képzelni, hogy ilyen viszony mellett milyen lehet a szex...olyan mint a mosogatás??? Kötelesség? Neked jó egyáltalán?
Az is eszembe jutott, hogy tűzzetek ki egy határidőt: pl. ha x hónap alatt nem tudod magad túltenni magad rajta, akkor ennek nincs értelme. Ha még akkor is morcizik, akkor tényleg nincs értelme. Elvégre nem csak te bántottad meg, hanem ő is téged, a te lelkeden is seb van, még ha "alaptalannak" nevezi is. Egy kapcsolatban a legmesszemenőbbig figyelembe kell venni a másik érzéseit. ( Szerintem meg az ő reakciója az alaptalan...ha nem volt mit takargatnia)
József Attila válasza:
Megcsaltak, úgy szerettek,
csaltál s igy nem szerethetsz.
Most hát a töltött fegyvert
szoritsd üres szivedhez.
Vagy vess el minden elvet
s még remélj hű szerelmet,
hisz mint a kutya hinnél
abban, ki bízna benned.
*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!