Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem csókol?
figyelj... elég sokszor volt "gyanú"ban, de te vele vagy
edd meg!
"Ő meglátta, hogy megnéztem a mailjeit és borzasztóan kiakadt rám."
Ez érthető, senki sem szeretne egy egy nyomozóval, rendőrtiszttel, egy ÁVÓS vallatótiszttel szerelmi kapcsolatban lenni :D :DD
Kedves 3!
Na azért őt sem kell félteni. A telefonomat szereti babrálni. egyébként nem néztem meg az évek alatt sohasem. Csak azért mert már megint valami susmust éreztem... ok nélkül nem csinálnék ilyet. Ehhez nem ÁVÓsnak kell lenni, hanem egy feleségnek, anyának, aki próbál egyben, szeretetben és harmóniában tartani egy családot. Te sem szereted, ha kihasználnak... gondolom.
Gyanús a dolog. Kétszer is felmerült vele szemben a félrelépés (akkor valószínű volt is valami).
Mikor a levelit nézted, megijedt. Ezért mehet most ez a nagy melodráma. "Mert hát lennék én ilyen mérges ha nem lennék ártatlan?"
Sőt mert így viselkedik és ennyi ideje. Valószínű már nem is szerelmes, mert már rég megbocsátott volna, mint te annak idején.
El kellene gondolkodnod most már a továbbiakon, mert csúnyán kihasználnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!