Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A ferjem megcsalt, most...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A ferjem megcsalt, most hogyan tovabb?

Figyelt kérdés

20 ev hazassag es 3 gyerek utan, hogy tehette ezt velem? Tegnap este talaltam az autoba egy mobilt (az ules alatt volt) eloszor szolni akartam neki, hogy esetleg valami barat vagy kollega az autojaban felejtette a telefonjat. Aztan bekapcsoltam es beirtam a ferjem pin kodjat (mindig mindenhova ezt adja meg) es majdnem agyverzest kaptam!

Sms-ek, kepek, videok a megcsalasokrol legalabb 3 kulombozo novel. Kikapcsoltam es es elraktam. Meg nem szoltam semmit, es probaltam ugy viselkedni hogy ne lassa ( lefekudtem koran, mondvan megint faj a hatam a cipekedestol).

Az elobb vegignezztem a mobilt es kozben 3szor csorgott de nem vettem fel. Hivtam apukam, hogy menjenek el a gyerekekert a suliba es aludjanak naluk mert faj a hatam es majd szombaton ertuk megyunk.

Nagyon ideges vagyok es szeretnek tanacsot kerni, hogy mit tegyek.

Mit mondjak neki, hogy kezdjem a beszelgetest. Felek, hogy mi lesz velunk es a gyerekeknek mit mondjak8, 10, 13evesek.

En nem vettem eszre semmit, munka utan mindig haza jott es a hetvegen is velunk volt (nagyon ritkan ment el focizni es neha meg a fiat is vitte)

A hazas eletunk is jo volt, izgalmas es nem hanyagoltam el magam 42 eves vagyok.

A videokon semmi kulonleges nincs, ezt ugy ertem, hogy esetleg olyan dolgokat csinalna azokkal a nokkel amiket en csinaltam meg vele. Remelem erthetoen fogalmazok, mert meg gondolkozznom is nehezemre esik.

2014. szept. 26. 10:05
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:
Egyebkent apam is csalta anyamat, ok is 20-30 eves hazassag alatt. A vegen szetmentek, apam bekoltoztette a 25 evvel fiatalabb nojet, majd rajott hogy tok gaz, mindenki a lanyanak hivja, meg a generacios kulonbseg is kijott. Aztan strokot is kapott. Vegul megint osszejottek anyammal. Azota persze mar nem jar el, de meg is oregedett es persze ugy vannak mint a kutya meg a macska, de mar egyikuk sem akar valni. Elvannak.
2014. szept. 26. 15:56
 42/53 anonim ***** válasza:
40, melyik Tesco kasszának fogadtál örök hűséget, jóban-rosszban-t? Melyik Tesco kasszával tudod megbeszélni a problémáid?
2014. szept. 26. 16:28
 43/53 anonim ***** válasza:
11%
Itt a Tesco kassza nem volt zárva, csak a másik újabb gyártmány.
2014. szept. 27. 00:13
 44/53 anonim ***** válasza:
Kérdező, remélem írsz, nagyon kíváncsi vagyok.
2014. szept. 27. 10:40
 45/53 anonim ***** válasza:
3%
Az egy dolog, h megcsalt, de még hülye is. Hogy lehet ugyanazt a pin kódot használni, ha már vett egy másik telót is? Nem hiszem, h még egy 4 jegyű kódot nem tudna megjegyezni.. Tudom, nem ez a lényeg, de akkor is. Szerintem adj magadnak időt. Kiabálj vele, éreztesd, h mennyire ki vagy akadva. De aztán, miután kijött a dühöd, ne szekírozd, ha még szereted. Sokat fogsz nőni a szemében, ha képes vagy őt szeretni. Nem fogod elfelejteni, de tovább tudsz lépni majd kettőtök életében. Ő amúgy nem akart Téged se lecserélni, se megbántani. A szexben is kielégített. Ráadásul nem pedofil vagy állatos vagy egyéb pszichopata dologra jöttél rá. Változatosságra váltott, de ezek a nők csak üde borok voltak az életében.
2014. szept. 27. 11:41
 46/53 anonim ***** válasza:

Legalább 3 különböző nővel csalt meg. Ez az amit te láttál...Azon kivűl hányan lehettek még? Aki ennyire változatosságra vágyik, az ne akarjon magának feleséget, családot.

Komolyan, azt is előbb megérteném, ha 20 év után újra lesz egy fellángolása, hogy jó újra szerelmesnek éreznie magát. És elveszti a fejét kicsit. De talán megbeszélhető. De hogy válogatás nélkül mindenkivel...na ettől az embertől én soha többet nem akarnék semmit, csak azt, hogy tünjön el az életemből minél előbb!

2014. szept. 28. 05:34
 47/53 A kérdező kommentje:

Olyan sok minden tortent. Penteken korabban jott haza, szerintem valamitmegerezhetett. Nem kiabaltam, nem veszekedttem csak annyit kerdeztem miert? O azt mondta nem tudja miert tette, vegul annyit csak mondott, hogy tul fiatalon hazasodttunk es kivancsi volt mas nokre Is. (18 eves voltam mikor megismertem es o volt az egyetlen ferfi az eletembe es nem is hianyzott mas)

Ami meg nekem fontos volt, hogy ki tudott rola (kinek dicsekedett el a videokkal), de o azt mondta senkinek mert szegyelte. A datumokat nem nezztem az igaz, es ezek a dolgok tavaly es tavaly elott voltak. A mobilt azert tette az autoba mert kiakarta dobni...

Kertem, hogy menjen el de nem akart. Igy en mentel el, de tegnap korhazba kerult mert ongyilkos akart lenni (felvagta az ereit) de a testvereat ment, mert elotte felhivta hogy mondja el nekem szeret.

Nem mentem be hozza a korhazba, haza hozttam a gyerekeket az o cucait meg az apja elvitte magukhoz.

Roviden ennyi tortent.

2014. szept. 28. 22:05
 48/53 anonim ***** válasza:
92%

Ja, tavaly, meg tavalyelőtt...és azóta nem volt ideje kidobni a telefont? És gondolj bele, hány nő nem engedné magát levideózni, szóval akkor hány nő lehetett még azokon kívül?

Hogy szeret? Na persze...ne etessen...Nem szeret, nem tisztel egyáltalán. Semmibe vett/vesz, csak saját magát szereti.

Ne hagyd magad érzelmileg zsarolni!

Mondom, ha egy nő lett volna, még talán meglehetne beszélni 20 év után, de ezt a mennyiséget már nem, ezen nincs mit megbeszélni, megmagyarázni!

2014. szept. 29. 04:09
 49/53 anonim ***** válasza:

Persze, ez a válasz ilyenkor, hogy "nem tudom".

És most boldog, hogy kipróbált más nőket is? Ér ennyit az egész? Nem elég az, hogy otthon ott van a lehetőség, ha szexet akar? Ez annyira de annyira gáz mentegetőzés, hogy "kíváncsi voltam más nőre". Basszus, ugyanúgy a két lába között van a lyuk, nagy eltérés nincs!

Cserébe elvesztette a családját. Megérte???

2014. szept. 29. 10:29
 50/53 anonim ***** válasza:
94%

Jól írja az egyik előző hozzászóló.Ha három csaj engedte magát fotózni,mennyi lehetett amelyik nem engedte?

És ez az öngyilkossági kísérlet is csak az érzelmi zsarolásról szól.Ha én tényleg meg akarom ölni magam, írok egy búcsúlevelet, amiben bocsánatot kérek, és elmondom,hogy sajnálom, és szeretlek.Aztán felvágom az ereimet, és várom a halált.

Ő meg felhívja a tesóját? Elképzelem a beszélgetésüket

-Szia, én most öngyilkos leszek.Mondd meg a feleségemnek, hogy szeretem.Ne! Ne is akarj megmenteni!Ja,és a hátsó bejárat nyitva van...

2014. szept. 29. 21:46
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!