Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ferjem megcsalt, most hogyan tovabb?
20 ev hazassag es 3 gyerek utan, hogy tehette ezt velem? Tegnap este talaltam az autoba egy mobilt (az ules alatt volt) eloszor szolni akartam neki, hogy esetleg valami barat vagy kollega az autojaban felejtette a telefonjat. Aztan bekapcsoltam es beirtam a ferjem pin kodjat (mindig mindenhova ezt adja meg) es majdnem agyverzest kaptam!
Sms-ek, kepek, videok a megcsalasokrol legalabb 3 kulombozo novel. Kikapcsoltam es es elraktam. Meg nem szoltam semmit, es probaltam ugy viselkedni hogy ne lassa ( lefekudtem koran, mondvan megint faj a hatam a cipekedestol).
Az elobb vegignezztem a mobilt es kozben 3szor csorgott de nem vettem fel. Hivtam apukam, hogy menjenek el a gyerekekert a suliba es aludjanak naluk mert faj a hatam es majd szombaton ertuk megyunk.
Nagyon ideges vagyok es szeretnek tanacsot kerni, hogy mit tegyek.
Mit mondjak neki, hogy kezdjem a beszelgetest. Felek, hogy mi lesz velunk es a gyerekeknek mit mondjak8, 10, 13evesek.
En nem vettem eszre semmit, munka utan mindig haza jott es a hetvegen is velunk volt (nagyon ritkan ment el focizni es neha meg a fiat is vitte)
A hazas eletunk is jo volt, izgalmas es nem hanyagoltam el magam 42 eves vagyok.
A videokon semmi kulonleges nincs, ezt ugy ertem, hogy esetleg olyan dolgokat csinalna azokkal a nokkel amiket en csinaltam meg vele. Remelem erthetoen fogalmazok, mert meg gondolkozznom is nehezemre esik.
#10 ajh, azért a jogon kívül van ám élet:
- láthatás
- baráti kör(!)
- a gyerekek befolyásolása
- önként és dalolva fizetett gyerektartás
- stb
szóval az, hogy a jog milyen lehetőséget biztosít az csak egy kis része a későbbieknek
Nem akarom védeni a férjedet, de két mondatodat nem tudom figyelmen kívül hagyni:
"lefekudtem koran, mondvan megint faj a hatam"
"olyan dolgokat csinalna azokkal a nokkel amiket en csinaltam meg vele"
Ha egy nő különböző kifogásokkal utasítja el a párját, mégis mire számít?
Még egyszer hangsúlyozom, hogy nem védem, de valahol őt is meg lehet érteni!!
#12 már negyedszer írok ide
férfi vagyok, aki megcsalta a feleségét (el is váltam, újra nősültem) ... szóval nem, nem lehet neki mentséget találni (én sem kerestem magamnak) ... lehet mondani, hogy azért csaltalak meg mert (és itt jön a felsorolás a figyelmetlenségről, a két évvel azelőtti veszekedésről, és még lehetne sorolni mi okot hozzon fel mentségére a csaló férj), de ez mind hazugság ... ha valakivel összekötöm az életem jóban-rosszban kell gondolkodni, vagy hagyjam ott becsülettel mielőtt mást keresnék
(persze ezzel magam ellen is beszélek, de én legalább tisztában voltam azzal, hogy egyedül az én hibám volt a megcsalás)
Miért? Van erre OK? Van, amire ez a válasz?
Mire esküdött házasságkötéskor? Jóban-rosszban hűséget fogadott.
Ha bármilyen okból úgy érzi, hogy másra van szüksége, akkor mondja el, hogy a feleség tudjon dönteni: lehet félrelépni a házasságban, vagy nem. Ha nem, akkor váljanak el, és menjen, csinálja amit akar. De a másik felet ne kényszerítse arra, hogy olyan házasságban kelljen élnie, amit nem akar, például megcsalt feleségként.
Vagy vegye tudomásul, hogy a házassághoz tartozik a szexuális hűség is, és tudjon lemondani más nőkről.
A szexet nem utasitottam el "kulombozo kifogasokkal" heti 3 alkalommal legalabb egyutt vagyunk. Nyaron egy balesetben megserult a gerincem es meg nem epultem fel teljesen igy elofordul meg, hogy faj es ez most jo kifogas volt. De nem vagyok az az ejszakai fej fajasra hivatkozo feleseg.
Vannak dolgok amikbe nem mennek bele, es bar beszeltunk rola nem tudom, hogy komolyan gondolta e (pl.en es a ferjem + meg egy ferfi vagy egy no, analis (bar egyszer kiprobaltuk de nekem nem tetszett), )
De a szedepjatekok, segedeszkozok jelen voltak az eletunkbe.
Férfi vagyok és én is megcsaltam a feleségem. Azaz mielőtt megtörtént volha, hazamentem, elmondtam neki hogy már mást szeretek majd átballagtam a nőhöz. Utána elváltunk.
Nem vagyok büszke arra amit tettem, szemétláda voltam az tény. De szerintem a minimum, hogy annyi tisztelet legyen a nő iránt, aki vette a fáradtságot és hozzámjött feleségül, mossa a sz*ros gatyámat és főzi az ételem, hogy nem verem át.
Az érzelmekre nincs mentség, szerelem lesz és elmúlhat. De a tettei alapján lesz valakiből ember vagy pedig egy utolsó féreg. A te férjedet én inkább az utóbbiba sorolom.
Nem olvastam végig a válaszokat, rögtön reagálok, mert megrázott a történeted.
Szia!Nagyon jól bele tudom képzelni magam,ugyanis hasonló történt velem is.Én is pont 42 voltam, a férjem 43.De én 1 nőről tudtam.És nekünk sikerült helyrehozni a házasságunkat, hogy pozitívat is írjak.
Amúgy le a kalappal, én nem tudtam ilyen higgadt maradni.Telefonon rögtön felhívtam, de először tagadott, majd később megint, akkor már ordítoztam vele, és elzavartam itthonról, azt is mondtam elborult aggyal, hogy belevágok egy kést, ha haza mer ezek után jönni..:(
(én, aki amúgy egy szúnyogot se tud lecsapni)
Mondjuk, nála se lehetett észrevenni, nem tűnt el itthonról,stb.Hogy miért, mert egy másik városban dolgozott, 24 órás szolgálatban, és a nő éjjel szökött le hozzá 1-1 pásztorórára...reggel ugyanúgy hazajött...:((
Valahogy megoldják,mindegyik....
Jól tetted, hogy a gyerekeket elküldted.Nekem már 17,és 20 évesek voltak, és elmondtam nekik mi történt, hiszen, 10 napig külön éltünk.
Egy nagy beszélgetés mindenképp kell, ne dönts indulatból
...
Nekem is egy hét kellett, még lenyugodtam ,és meg tudtuk beszélni a dolgokat.
Ennek pont most 4 éve.
Ha gondolod, írj privit.
18, és honnan tudod, hogy többet nem fogja megtenni? Nekem az a bajom a megbocsájtással, hogy ezután is fogja csinálni szerintem, csak óvatosabban.
Vesztenivalója nincs, hisz úgyis megbocsájtasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!