Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Megcsalt a férjem. Mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt a férjem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A férjem megcsalt egy nővel akit látásból ismerek is. Pont szex közben kaptam rajta őket mikor bementem a szobába. A ruháját kidobtam az udvarra. Hogyan lépjek túl ezen?
2014. aug. 13. 16:47
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
100%
Sok minden függ a helyzettől is. Nem is sejtetted? Milyen a kettőtök viszonya? Beszéltél már vele az esetről?
2014. aug. 13. 16:53
 2/42 anonim ***** válasza:
100%
Ezek után ez kérdés? Ha jól értem a leírásból, annyira sem tisztelt hogy máshova vigye, elég volt a közös ágyatokban neki..
2014. aug. 13. 16:54
 3/42 anonim ***** válasza:
100%
Uh, de gusztustalan. Szerintem pár napot tölts külön, és gondold végig a helyzetet.
2014. aug. 13. 16:54
 4/42 A kérdező kommentje:
Nem sejtettem semmit. Nem csavargott vagy hasonlók most akartunk gyereket.
2014. aug. 13. 16:55
 5/42 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem költözz el néhány napra, ha megteheted. Aztán, ha egy kicsit sikerül tisztábban látni a dolgokat, próbálj meg szerintem beszélni vele.
2014. aug. 13. 16:56
 6/42 anonim ***** válasza:
100%
Gyerek nelkul konnyebb tovabb lepni. Megbeszelheted vele, de ezek utan aligha tudnal boldogan elni vele, ugy, hogy bizz is benne.
2014. aug. 13. 16:57
 7/42 anonim ***** válasza:
100%
Addig válj el, amíg nincs gyerek.
2014. aug. 13. 16:57
 8/42 anonim ***** válasza:
100%

"most akartunk gyereket"

Mázlid van, hogy még időben kibukott a dolog.

2014. aug. 13. 16:58
 9/42 A kérdező kommentje:
Én semmiféleképpen nem megyek el a házból aki el fog innen menni az ő.
 10/42 anonim ***** válasza:
94%

Uhh, ez borzalmas lehet... Engem is megcsalt a párom, bár én látni nem láttam őket, csak egy levelezésből jöttem rá.. :S Iszonyat érzés ez, tudom... Én azt hittem belehalok, átmentem a legjobb barátnőmhöz, ő nagyon sokat segített lelkileg, de dolgozni képtelen voltam, szerencsére a főnököm nagyon megértő volt, elmentem szabira és hazautaztam a szüleimhez...

Nekem csakis az idő segített és nagyon sokat jártam sportolni, totál lefárasztottam magam, hogy ne legyen erőm gondolkodni sem... Ott megismertem pár jófej embert, akik szintén segítettek a barátságukkal, társaságukkal - még akkoris, ha nem is tudtak az egészről...

Legszívesebben agyonvertem volna dühömben azt a szemetet, mert amíg én dolgoztam, addig ő unatkozott - tudom, egy kapcsolat 2 emberen múlik, de basszus, miért kell megcsalni a másikat, miért nem lehet megmondani, hogy "nem szeretlek, mást szeretek, vége"...??!!

Sok kitartást ehhez, lehet, hogy megbánja és könyörögni fog, lehet, hogy nem... De a kapcsolat már sosem lesz a régi többé.

Szóval ha nincs is kedved, hangulatod, akkoris menj át a barátaidhoz és majd el sportolni! Remélem segít majd!

1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!