Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt a férjem. Mit tegyek?
"most akartunk gyereket"
Mázlid van, hogy még időben kibukott a dolog.
Uhh, ez borzalmas lehet... Engem is megcsalt a párom, bár én látni nem láttam őket, csak egy levelezésből jöttem rá.. :S Iszonyat érzés ez, tudom... Én azt hittem belehalok, átmentem a legjobb barátnőmhöz, ő nagyon sokat segített lelkileg, de dolgozni képtelen voltam, szerencsére a főnököm nagyon megértő volt, elmentem szabira és hazautaztam a szüleimhez...
Nekem csakis az idő segített és nagyon sokat jártam sportolni, totál lefárasztottam magam, hogy ne legyen erőm gondolkodni sem... Ott megismertem pár jófej embert, akik szintén segítettek a barátságukkal, társaságukkal - még akkoris, ha nem is tudtak az egészről...
Legszívesebben agyonvertem volna dühömben azt a szemetet, mert amíg én dolgoztam, addig ő unatkozott - tudom, egy kapcsolat 2 emberen múlik, de basszus, miért kell megcsalni a másikat, miért nem lehet megmondani, hogy "nem szeretlek, mást szeretek, vége"...??!!
Sok kitartást ehhez, lehet, hogy megbánja és könyörögni fog, lehet, hogy nem... De a kapcsolat már sosem lesz a régi többé.
Szóval ha nincs is kedved, hangulatod, akkoris menj át a barátaidhoz és majd el sportolni! Remélem segít majd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!