Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ferjem megcsalt, es a no teherbe esett! Megmentheto meg egy ilyen hazassag?
Azzal kezdenek tudom, hogy en is hibas vagyok.
Tavaly a ferjem munkaja nagyon stresszes volt, es sokat panaszkodott de en egy ido utan besokalttam es nemigen figyeltem ra
Estenkent ha megivott 2-3 pohar vorosbort gyorsan elaludt es nem kellett hallgatnom a "bajait", igy tobbszor en vettem alkoholt hogy igyon egy ket poharral.
Nem alkoholista es mar csak nagy ritkan iszik!
Szoval karacsony elott elutazott, hogy a sok munka utan szerzodjenek a megrendelovel (sikerult, es mar minden normalizalodott).
De akkor mas is tortent, lefekudt a hotel egy pincernojevel aki most terhes es mindenkeppen megtartja a gyereket (allitolag ott nincs abortusz es mar nem is lehetne mert negyedik honapban van).
A ferjem mindent elmondott mikor haza jott, es megbanta szeretne valahogy jova tenni.
Van harom gyerekunk, es szeretem a ferjem szeretnek megbocsajtani de az a gyerek ha megszuletik mindig emlekeztettni fog a botlasara.
Hogy tudnam ezt lezarni es tovabb lepni?
Szerintem a megcsalásra nem csak a gyerek miatt lehet emlékezni. Az olyan dolog, amit megbocsátani meg lehet, meg is kell, mert a harag téged emésztene fel, de elfelejteni soha nem lehet. Akár van gyerek, akár nincs.
A gyerek csak annyiban befolyásolja a dolgot, hogy a férjednek lesznek vele kapcsolatban kötelezettségei.
Szerintem ne a gyerek miatt tedd függővé, hogy menthető vagy nem a házasságotok, mert nem az a lényeg.
Viszont egy jó tanács: a férjed ragaszkodjon az apasági vizsgálathoz, bármennyibe kerül is. Az a gyerek bárkié lehet.
"Az a pincérnő nyilván fűvel-fával lefeküdt, az sem biztos, hogy a gyereke a párodtól van, csak pénzért hazudik."
Ez am az általánosítás.... Tehat aki pincérnő, az csak k..va lehet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!