Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A ferjem megcsalt, es a no...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A ferjem megcsalt, es a no teherbe esett! Megmentheto meg egy ilyen hazassag?

Figyelt kérdés

Azzal kezdenek tudom, hogy en is hibas vagyok.

Tavaly a ferjem munkaja nagyon stresszes volt, es sokat panaszkodott de en egy ido utan besokalttam es nemigen figyeltem ra

Estenkent ha megivott 2-3 pohar vorosbort gyorsan elaludt es nem kellett hallgatnom a "bajait", igy tobbszor en vettem alkoholt hogy igyon egy ket poharral.

Nem alkoholista es mar csak nagy ritkan iszik!

Szoval karacsony elott elutazott, hogy a sok munka utan szerzodjenek a megrendelovel (sikerult, es mar minden normalizalodott).

De akkor mas is tortent, lefekudt a hotel egy pincernojevel aki most terhes es mindenkeppen megtartja a gyereket (allitolag ott nincs abortusz es mar nem is lehetne mert negyedik honapban van).

A ferjem mindent elmondott mikor haza jott, es megbanta szeretne valahogy jova tenni.

Van harom gyerekunk, es szeretem a ferjem szeretnek megbocsajtani de az a gyerek ha megszuletik mindig emlekeztettni fog a botlasara.

Hogy tudnam ezt lezarni es tovabb lepni?

2014. ápr. 22. 12:18
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/75 anonim ***** válasza:
72%
juj de sok dolgod van, azért itattad le minden este, mert nem volt 10 perced arra, hogy meghallgasd, hogy neki épp rossz és egész nap értetik gürizik???
2014. ápr. 22. 13:51
 52/75 anonim ***** válasza:
70%
ha a gyerekekkel lesz gond, őket meg majd benyugtatózod?? Basszus :(
2014. ápr. 22. 13:52
 53/75 anonim ***** válasza:
68%
aha, otthon vagy, nem bírsz el három gyerek mellé egy férjet, de azt bírnád, ha dolgoznod kéne a három gyerek mellett...
2014. ápr. 22. 13:53
 54/75 anonim ***** válasza:
30%
Ha a nő elveteti, akkor talán, egyébként soha.
2014. ápr. 22. 14:05
 55/75 anonim ***** válasza:
52%
Én képtelen lennék lezárni és továbblépni,a tüske örökre bennem maradna.Ezenkívül ha olyan nő lennék,amilyen te vagy,nem erőltetném tovább ezt a kapcsolatot.
2014. ápr. 22. 14:30
 56/75 A kérdező kommentje:
Milyen? En milyen no vagyok?
2014. ápr. 22. 14:54
 57/75 anonim ***** válasza:
tényleg normálisnak tartod, hogy a gyerekeid előtt leitatod a férjed, hogy ne legyen vele nyűg??? Végig se gondolod, hogy esetleg ők ebből mit tanulnak?
2014. ápr. 22. 15:03
 58/75 anonim ***** válasza:
80%

AZ én véleményem az, hogy ez közel sem az első félrelépés volt, csak ezt a gyerek miatt el szerette volna mondani.

Másrészt, nem olvastam el a hozzászólásokat, csak azt láttam, hogy attól, hogy pincérnő még nem feltétlen k.va. Ez így van, DE ezt a párod sem tudhatja biztosra senkinél, mégis meg meri tenni azt, hogy haza visz hozzád bármit, mert nem használ gumit????

2014. ápr. 22. 15:07
 59/75 anonim ***** válasza:
96%
Leírok egy történetet, ide passzol. Ismerősi körben történt nemrég. Pasinak 2 évig volt szeretője a felesége mellett, gyermek is született, suttyomban fizetett nekik , nomeg kezelgette a csajt. Kiderült. A feleségének beadta, hogy ez csak egy alkalmi kapcsolat volt és a csaj ellopta az ő magját és tervei voltak azzal hogy megtartotta a gyereket. Mivel közös a baráti kör, mindenki tudta az igazat de a feleség elhitte mert el akarta hinni, és minden haragját a szeretőn tölti le. Most a szerető tartásdíjért perel mert a pasi nem fizet mióta asszonyka megtudta, hogy mi van. A lényeg hogy a feleségnek se éjjele se nappala, naponta megesketi a férjét, hogy tényleg csak egyszer feküdt le a nővel, ugye?! A férfi pedig hazudik nap mint nap. Pokol az életük... Én nem tudnék tovább élni egy ilyen házasságban, de ez csak az én véleményem
2014. ápr. 22. 16:19
 60/75 anonim ***** válasza:

Számomra a megcsalás önmagában válóok. Pláne, ha még ahhoz is hülye a pasi hogy védekezzen.... szóval pláne kidobnám.

Jól gondold meg, hogy megbocsátasz e neki. Mert ha igen, akkor garantálom neked, hogy soha nem fogsz benne megbízni. Ha pl a forgalom miatt késik otthonról 15 percet, akkor is azt fogod gondolni hogy megcsal. Így meg semmi értelme egy kapcsolatnak.

Mindentől elvonatkoztatva, mielőtt a férjed gyerektartást fizetne a babáért, csináltasson dns tesztet, hogy valóban az övé e a gyerek!

Bár ha nem is az övé, azon a tényen nem változtat, hogy hűtlen volt hozzád, és ezzel bevágta a kukába azt ami köztetek volt....Akármit csinálsz, ugyanolyan már SOHA NEM LESZ a kapcsolatotok. Hiába maradtok együtt. A tüske mindig ott marad.

2014. ápr. 22. 19:47
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!