Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ferjem megcsalt, es a no teherbe esett! Megmentheto meg egy ilyen hazassag?
Azzal kezdenek tudom, hogy en is hibas vagyok.
Tavaly a ferjem munkaja nagyon stresszes volt, es sokat panaszkodott de en egy ido utan besokalttam es nemigen figyeltem ra
Estenkent ha megivott 2-3 pohar vorosbort gyorsan elaludt es nem kellett hallgatnom a "bajait", igy tobbszor en vettem alkoholt hogy igyon egy ket poharral.
Nem alkoholista es mar csak nagy ritkan iszik!
Szoval karacsony elott elutazott, hogy a sok munka utan szerzodjenek a megrendelovel (sikerult, es mar minden normalizalodott).
De akkor mas is tortent, lefekudt a hotel egy pincernojevel aki most terhes es mindenkeppen megtartja a gyereket (allitolag ott nincs abortusz es mar nem is lehetne mert negyedik honapban van).
A ferjem mindent elmondott mikor haza jott, es megbanta szeretne valahogy jova tenni.
Van harom gyerekunk, es szeretem a ferjem szeretnek megbocsajtani de az a gyerek ha megszuletik mindig emlekeztettni fog a botlasara.
Hogy tudnam ezt lezarni es tovabb lepni?
Én ha ilyen csapdába kerülnék, az első 12 hétben próbálnék 1 millió körüli összegben megállapodni a "hölggyel", ha csak 5%-nyi esélyt is látnék arra, hogy tényleg lehetek apa.
Lengyelországban büntetőjogilag tényleg tilos az abortusz végrehajtása (kivételek: a nő életét vagy egészségét veszélyezteti a terhesség fenntartása, a terhesség bűncselekmény következménye, magzat súlyosan károsodott). Viszont azért nem büntethetők a lengyel nők, ha külföldre mennek abortuszra, de 12. hét után már EU-ban törvényesen jellemzően sehol sem lehet elvetetni egészséges magzatot.
Ha tényleg születik gyerek, nem csak "abortusz fájdalomdíjra" hajtott a nő (ja persze abortusz nélkül, mert valójában szedte a tablettát), akkor apasági vizsgálat legyen mindenképpen, könnyen lehet hogy a pincérnő ez esetben is csak pénzesnek kinéző balekot keresett, már pedig mi férfiak legtöbben könnyen elgyengülünk egy ránk hajtó jó testű nőtől, de azért többségünk ilyenkor is ügyel a védőfelszerelésre.
Hogy mennyire megbocsátható? Rendes férfi önuralma is csak kb. addig terjed, hogy nem kezdi ő a flörtöt. Elég lenne ehhez csak annyi, hogy pl. jakuzziban beleülne az ölembe egy 20 év körüli bombacsaj.
ja ha anyagilag függsz, akkor csönd van, és tűrjél mindent!
gratulálok ennek a hozzászólonak!
én tuti nem tanácsolnám, hogy ha anyagilag függ tőle, kussoljon, de lássuk be, nyilván anyagilag függ tőle...
mert hogy nem szereti a pasit, azt tuti. Őszintén, tényleg, milyen nő az, aki a három gyereke mellett leitatja a pasit, hogy ne legyen vele gond??? Végig se gondolta, hogy a gyerekek ezt látják? Igen, nyilván, erre nem jó válasz a megcsalás, de ilyen házasságnak mi értelme van??? Tényleg érdekel, kérdező, mi a francot akarsz még ettől a kapcsolattól, amikor már a megcsalás előtt sem bírtad a férjed elviselni ébren és józanul???
Azért te is jó vagy. Itattad ahelyett, hogy meg próbáltad volna hallgatni. Te magad kergetted a megcsalásba. Mondjuk ha én velem ilyet csinálnának, én előbb elválnék, vagy mondanám, hogy elmegyek kfelni mással, mert tőled nem kapom meg, amit akarok, nem kapom meg a törődést.
Az apaságihoz én is ragaszkodnék. Lehet, hogy vagy 20 pasihoz bekopogtatott azzal, hogy figyi, te vagy az apuka.
A bizalom soha nem lesz olyan, mint előtte, ha megbocsátasz is.
Anyagilag nem lenne problemam, vissza mehetek dolgozni es a szuleim is biztos vagyok benne, hogy segitenenek!
Es mint irtam tudom, hogy en is hibas vagyok!
De, harom fiu gyerekem van egy iskolas egy ovis es a kicsi meg otthon van velem. Egesz nap rohangalok hozom-viszem oket suli utan uszas, vivas....
Bevasarlas, mosas, fozes, takaritas es meg a kutyat is vigyem le naponta haromszor.
Rosszul dontottem sokszor es mar banom, de fardt voltam meg az o problemait is hallgatni minden este es azon gondolkozni, mit hogy csinaljon hogy jo jobb legyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!