Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ferjem megcsalt, es a no teherbe esett! Megmentheto meg egy ilyen hazassag?
Azzal kezdenek tudom, hogy en is hibas vagyok.
Tavaly a ferjem munkaja nagyon stresszes volt, es sokat panaszkodott de en egy ido utan besokalttam es nemigen figyeltem ra
Estenkent ha megivott 2-3 pohar vorosbort gyorsan elaludt es nem kellett hallgatnom a "bajait", igy tobbszor en vettem alkoholt hogy igyon egy ket poharral.
Nem alkoholista es mar csak nagy ritkan iszik!
Szoval karacsony elott elutazott, hogy a sok munka utan szerzodjenek a megrendelovel (sikerult, es mar minden normalizalodott).
De akkor mas is tortent, lefekudt a hotel egy pincernojevel aki most terhes es mindenkeppen megtartja a gyereket (allitolag ott nincs abortusz es mar nem is lehetne mert negyedik honapban van).
A ferjem mindent elmondott mikor haza jott, es megbanta szeretne valahogy jova tenni.
Van harom gyerekunk, es szeretem a ferjem szeretnek megbocsajtani de az a gyerek ha megszuletik mindig emlekeztettni fog a botlasara.
Hogy tudnam ezt lezarni es tovabb lepni?
Szeret ez biztos
Ja akkor legalább egy gumit felhúzott volna, szeret mint állat
"Az olyan pincérnő, aki egy füttyre rögtön lefekszik a félrészeg vendéggel, mennyivel különb a sarki prostinál? Öt perces ismeretség és irány az ágy?! Nem először tette és nem a férjed az első, akivel, legalább tablettát szedhetett volna. Nem minden pincérnő ilyen, de vannak ilyen nők"
Honnan veszed, hogy ot perces ismerettseg volt? Lehet hog apuci evek óta oda járt es szeditette a not.
Lengyelország? :)))
„Polak, Węgier, dwa bratanki, i do szabli, i do szklanki.”
csikitaditman
Hogy miért kéne? Azért mert az eddigi közös vagyonukhoz semmi köze az új gyereknek. Én nem hagynám, hogy ebből bármit is örököljön. 9 év alatt gondolom amijük van, azt ketten hozták össze. Gyerektartást fizetni kell így is úgy is. Miért legyen még az övé pl. a házuk/lakásuk 1/4-e? Marha jó lenne...
Kevés olyan eset van, ahol egy ilyen megcsaláson mindkét fél tovább tud lépni, eltudja fogadni a helyzetet, és újra tudják kezdeni.
Elhiszem, hogy szereted, de ezt magadban kell tisztáznod, hogy meg e tudsz bocsátani és eltudod fogadni a következményeket. Csak példaként, nem régiben volt egy kérdés, ahol egy feleség ugyan ezen ment keresztül mint te. A "szerető" pedig szerette volna, ha összeismerkednek a gyerekek, és féltestvérek legyenek. OK, ez nálatok lehet nem fog megtörténni, de mi van ha mégis? Tudnál ehhez jópofát vágni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!