Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A ferjem megcsalt, es a no...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A ferjem megcsalt, es a no teherbe esett! Megmentheto meg egy ilyen hazassag?

Figyelt kérdés

Azzal kezdenek tudom, hogy en is hibas vagyok.

Tavaly a ferjem munkaja nagyon stresszes volt, es sokat panaszkodott de en egy ido utan besokalttam es nemigen figyeltem ra

Estenkent ha megivott 2-3 pohar vorosbort gyorsan elaludt es nem kellett hallgatnom a "bajait", igy tobbszor en vettem alkoholt hogy igyon egy ket poharral.

Nem alkoholista es mar csak nagy ritkan iszik!

Szoval karacsony elott elutazott, hogy a sok munka utan szerzodjenek a megrendelovel (sikerult, es mar minden normalizalodott).

De akkor mas is tortent, lefekudt a hotel egy pincernojevel aki most terhes es mindenkeppen megtartja a gyereket (allitolag ott nincs abortusz es mar nem is lehetne mert negyedik honapban van).

A ferjem mindent elmondott mikor haza jott, es megbanta szeretne valahogy jova tenni.

Van harom gyerekunk, es szeretem a ferjem szeretnek megbocsajtani de az a gyerek ha megszuletik mindig emlekeztettni fog a botlasara.

Hogy tudnam ezt lezarni es tovabb lepni?

2014. ápr. 22. 12:18
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/75 anonim ***** válasza:
64%
Jókat írnak az előttem szólók, de annyit még talán hozzátennék, hogy csak akkor érdemes megpróbálni vele még egyszer, ha képes vagy teljesen megbocsátani neki, nem felemlegetni, nem kiborulni emiatt, és úgy továbbmenni, mintha mi sem történt volna. Ha nem vagy erre képes, akkor csak a saját idődet húzod, és csak saját magad mérgezed.
2014. ápr. 22. 12:49
 22/75 anonim ***** válasza:
75%

Szeret ez biztos

Ja akkor legalább egy gumit felhúzott volna, szeret mint állat

2014. ápr. 22. 12:49
 23/75 anonim ***** válasza:
80%

"Az olyan pincérnő, aki egy füttyre rögtön lefekszik a félrészeg vendéggel, mennyivel különb a sarki prostinál? Öt perces ismeretség és irány az ágy?! Nem először tette és nem a férjed az első, akivel, legalább tablettát szedhetett volna. Nem minden pincérnő ilyen, de vannak ilyen nők"

Honnan veszed, hogy ot perces ismerettseg volt? Lehet hog apuci evek óta oda járt es szeditette a not.

2014. ápr. 22. 12:50
 24/75 anonim ***** válasza:
45%

Lengyelország? :)))

„Polak, Węgier, dwa bratanki, i do szabli, i do szklanki.”

2014. ápr. 22. 12:50
 25/75 anonim ***** válasza:
53%

csikitaditman

Hogy miért kéne? Azért mert az eddigi közös vagyonukhoz semmi köze az új gyereknek. Én nem hagynám, hogy ebből bármit is örököljön. 9 év alatt gondolom amijük van, azt ketten hozták össze. Gyerektartást fizetni kell így is úgy is. Miért legyen még az övé pl. a házuk/lakásuk 1/4-e? Marha jó lenne...

2014. ápr. 22. 12:53
 26/75 anonim ***** válasza:
81%
ha azért itattad, hogy ne kelljen elviselned, akkor érdekel, mi a francért akarod egyáltalán megmenteni a házasságot... komolyan, ez a módi, ha stresszel a férjed a munkája miatt, hogy leitatod, hogy kussoljon???
 27/75 anonim ***** válasza:
50%
Bocs, a fele után járó 1/4-e.
 28/75 anonim ***** válasza:
82%
Persze, a feleség sem viselkedett feleségként, de erre nem az a megoldás, hogy felcsinálok egy másik nőt!
2014. ápr. 22. 12:54
 29/75 anonim ***** válasza:
85%

Kevés olyan eset van, ahol egy ilyen megcsaláson mindkét fél tovább tud lépni, eltudja fogadni a helyzetet, és újra tudják kezdeni.

Elhiszem, hogy szereted, de ezt magadban kell tisztáznod, hogy meg e tudsz bocsátani és eltudod fogadni a következményeket. Csak példaként, nem régiben volt egy kérdés, ahol egy feleség ugyan ezen ment keresztül mint te. A "szerető" pedig szerette volna, ha összeismerkednek a gyerekek, és féltestvérek legyenek. OK, ez nálatok lehet nem fog megtörténni, de mi van ha mégis? Tudnál ehhez jópofát vágni?

2014. ápr. 22. 12:55
 30/75 anonim ***** válasza:
37%
ha pont fordítva lenne a dolog, tehát ha a feleséget csinálták volna fel, akkor is ezt mondanám. Mikor fognak már leszokni az emberek arról, hogy a megcsalást tekintik megoldásnak?
2014. ápr. 22. 12:56
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!