Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ferjem megcsalt, es a no teherbe esett! Megmentheto meg egy ilyen hazassag?
Azzal kezdenek tudom, hogy en is hibas vagyok.
Tavaly a ferjem munkaja nagyon stresszes volt, es sokat panaszkodott de en egy ido utan besokalttam es nemigen figyeltem ra
Estenkent ha megivott 2-3 pohar vorosbort gyorsan elaludt es nem kellett hallgatnom a "bajait", igy tobbszor en vettem alkoholt hogy igyon egy ket poharral.
Nem alkoholista es mar csak nagy ritkan iszik!
Szoval karacsony elott elutazott, hogy a sok munka utan szerzodjenek a megrendelovel (sikerult, es mar minden normalizalodott).
De akkor mas is tortent, lefekudt a hotel egy pincernojevel aki most terhes es mindenkeppen megtartja a gyereket (allitolag ott nincs abortusz es mar nem is lehetne mert negyedik honapban van).
A ferjem mindent elmondott mikor haza jott, es megbanta szeretne valahogy jova tenni.
Van harom gyerekunk, es szeretem a ferjem szeretnek megbocsajtani de az a gyerek ha megszuletik mindig emlekeztettni fog a botlasara.
Hogy tudnam ezt lezarni es tovabb lepni?
71-s szerintem volt gerince, és akart otthon beszélgetni, csak a felesége itatta...
Tuti, hogy nő vagy. Érdekes mikor a férfi csinál illyet, akkor ő a legszemeteb, mikor a nő, akkor szegény.
A volt menyasszonyom terhes lett, majd elvetette a gyereket. Együtt voltunk 7 éve, az esküvő alig pár hónapra volt. Persze nekem azt mondta, hogy beteg és ezért jár ennyit orvoshoz. Én meg hittem neki.
Aztán 2 hónap múlva belefutott egy másik férfi karjába, mert nem tudott többet a szemembe nézni.
2 évvel később tudtam meg az egyik volt barátnőjétől az igazat. Gondolhatod milyen jól esett az.
Ezek után felkerestem és megkérdeztem, hogy miért? A válasz, mert megijedt a gyerektől. Nagyon elvertem.
Na ez a gerinctelen ember példány, akiről te beszélsz.
A férfi legalább odaállt a felesége elé és elmondta mit tett.
Persze, szeretnéd a cigány lennék. :D ahogy írtam a nők már csak ilyenek ha a férfi csinál valamit, akkor ő a szörnyeteg, ha a nő, akkor szegény.
Nem ült otthon saját karrierje volt, ahogy nekem is. És mivel Írországban nincs abortusz így hazajött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!