Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A ferjem megcsalt, es a no...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A ferjem megcsalt, es a no teherbe esett! Megmentheto meg egy ilyen hazassag?

Figyelt kérdés

Azzal kezdenek tudom, hogy en is hibas vagyok.

Tavaly a ferjem munkaja nagyon stresszes volt, es sokat panaszkodott de en egy ido utan besokalttam es nemigen figyeltem ra

Estenkent ha megivott 2-3 pohar vorosbort gyorsan elaludt es nem kellett hallgatnom a "bajait", igy tobbszor en vettem alkoholt hogy igyon egy ket poharral.

Nem alkoholista es mar csak nagy ritkan iszik!

Szoval karacsony elott elutazott, hogy a sok munka utan szerzodjenek a megrendelovel (sikerult, es mar minden normalizalodott).

De akkor mas is tortent, lefekudt a hotel egy pincernojevel aki most terhes es mindenkeppen megtartja a gyereket (allitolag ott nincs abortusz es mar nem is lehetne mert negyedik honapban van).

A ferjem mindent elmondott mikor haza jott, es megbanta szeretne valahogy jova tenni.

Van harom gyerekunk, es szeretem a ferjem szeretnek megbocsajtani de az a gyerek ha megszuletik mindig emlekeztettni fog a botlasara.

Hogy tudnam ezt lezarni es tovabb lepni?

2014. ápr. 22. 12:18
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/75 anonim ***** válasza:
69-es: Hát pont hogy nem volt gerince a férjének, és nem is lesz, mert attól, hogy nem figyel oda a felesége rá, mondjuk nem kell idegen nőket megdöntögetni. Szóval soha nem is volt és nem is lesz gerince ennek az emberszabásúnak. Ha valami bajom van, leülök a másikkal komolyan megbeszélni a dolgokat, ha pedig nem vevő rá, akkor a jövőre való tekintettel szétválunk, mert már nem szeretjük egymást, akkor meg minek egymás mellett görcsölni? És kíváncsi vagyok, hogy fordított esetben szerinted járna-e az asszonynak a figyelmesség mástól, és gerinces lenne-e ha elmondaná, hogy gyerek nem is a férjétől van.
2014. ápr. 28. 10:57
 72/75 anonim ***** válasza:
Amúgy ha a pasi adott a nőnek valami elérhetőséget (márpedig adott, hiszen akkor nem tudott volna neki szólni hogy terhes) akkor szerintem nem csak egyszer találkoztak...
2014. máj. 10. 10:34
 73/75 anonim ***** válasza:

71-s szerintem volt gerince, és akart otthon beszélgetni, csak a felesége itatta...

Tuti, hogy nő vagy. Érdekes mikor a férfi csinál illyet, akkor ő a legszemeteb, mikor a nő, akkor szegény.

A volt menyasszonyom terhes lett, majd elvetette a gyereket. Együtt voltunk 7 éve, az esküvő alig pár hónapra volt. Persze nekem azt mondta, hogy beteg és ezért jár ennyit orvoshoz. Én meg hittem neki.

Aztán 2 hónap múlva belefutott egy másik férfi karjába, mert nem tudott többet a szemembe nézni.

2 évvel később tudtam meg az egyik volt barátnőjétől az igazat. Gondolhatod milyen jól esett az.

Ezek után felkerestem és megkérdeztem, hogy miért? A válasz, mert megijedt a gyerektől. Nagyon elvertem.

Na ez a gerinctelen ember példány, akiről te beszélsz.

A férfi legalább odaállt a felesége elé és elmondta mit tett.

2014. máj. 10. 11:01
 74/75 anonim ***** válasza:
73-as. Téged le kellene tartóztatni és jól elverni! Hogyan mertél egy volt barátnődre kezet emelni?! A magadfajta a NŐT kisajátitja, a saját tulajdonának tekinti! Etnikum vagy? Nem vagytok különbek azoknál a szélsőséges muszlimoknál, akik szerint a NŐ csak dugásra való! Ne tanuljon, legyen analfabéta és vezesse a háztartást, elljen, mint a nyulak. Hát én se szültem volna a magadfajtának soha gyereket.
2014. máj. 10. 21:29
 75/75 anonim ***** válasza:

Persze, szeretnéd a cigány lennék. :D ahogy írtam a nők már csak ilyenek ha a férfi csinál valamit, akkor ő a szörnyeteg, ha a nő, akkor szegény.

Nem ült otthon saját karrierje volt, ahogy nekem is. És mivel Írországban nincs abortusz így hazajött.

2014. máj. 11. 09:08
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!