Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A ferjem megcsalt, es a no...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A ferjem megcsalt, es a no teherbe esett! Megmentheto meg egy ilyen hazassag?

Figyelt kérdés

Azzal kezdenek tudom, hogy en is hibas vagyok.

Tavaly a ferjem munkaja nagyon stresszes volt, es sokat panaszkodott de en egy ido utan besokalttam es nemigen figyeltem ra

Estenkent ha megivott 2-3 pohar vorosbort gyorsan elaludt es nem kellett hallgatnom a "bajait", igy tobbszor en vettem alkoholt hogy igyon egy ket poharral.

Nem alkoholista es mar csak nagy ritkan iszik!

Szoval karacsony elott elutazott, hogy a sok munka utan szerzodjenek a megrendelovel (sikerult, es mar minden normalizalodott).

De akkor mas is tortent, lefekudt a hotel egy pincernojevel aki most terhes es mindenkeppen megtartja a gyereket (allitolag ott nincs abortusz es mar nem is lehetne mert negyedik honapban van).

A ferjem mindent elmondott mikor haza jott, es megbanta szeretne valahogy jova tenni.

Van harom gyerekunk, es szeretem a ferjem szeretnek megbocsajtani de az a gyerek ha megszuletik mindig emlekeztettni fog a botlasara.

Hogy tudnam ezt lezarni es tovabb lepni?

2014. ápr. 22. 12:18
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/75 anonim ***** válasza:
71%
Hogy miért lenne a születendő gyereké az apai rész egynegyede? Mert ugyanolyan borja, mint a másik három.
2014. ápr. 22. 12:56
 32/75 anonim ***** válasza:
69%
Most lehet, hogy le leszek pontozva, de volt olyan család ahol sikerült megmenteni a házasságot. Nők Lapjában olvastam egy ilyen cikket. A sztori kb. ugyanez volt.
2014. ápr. 22. 12:58
 33/75 anonim ***** válasza:
52%
Még nem olvastam el a hozzászólásokat. Biztos sok okos dolgot írtak a többiek. Nagyon nehéz helyzetben vagy. Neked most nagyon józanul kell megpróbálni gondolkodni, hogy az indulatok miatt nehogy rosszabb helyzet alakuljon ki. Elsőként minden helyzetben a három gyermeked fizikai és érzelmi biztonságát kell nézned. Ha van beleszólásod ne engedd hogy szülés után a férjed nevére kerüljön rögtön a kicsi. Ragaszkodjatok az apasági vizsgálatokhoz semleges terepen vagy a ti közeletekben lévő intézményben. Aztán majd tovább lehet gondolni a lehetőségeket. De próbálj meg mindíg higgadt maradni, hogy jó döntéseket tudj hozni.
2014. ápr. 22. 12:58
 34/75 anonim ***** válasza:
68%

csikitaditman

Aha, csak épp mostantól és nem 9 évvel ezelőttről. Akkor most apa kezdjen el neki is gyűjtögetni, ha akar. De nem azt adja neki oda, amit a többi gyereke anyjával (gondolom a gyerekeinek) gyűjtögetett.

2014. ápr. 22. 13:00
 35/75 anonim ***** válasza:
74%

Utolsó!

Ha a szulo 30 evvel ezelőtt örökölt egy százmilliós ingatlant, a gyerekei azt arányosan fogjak orokolni, mindegy, hogy 1-12 vagy 21 eves a gyereke. Ráadásul a házasságon kívül született ugyanúgy örököl. A halál pillanatában meglevő vagyont öröklőd. Agyerekei, mindegy, hogy mikor jutott hozza.

2014. ápr. 22. 13:02
 36/75 anonim ***** válasza:
70%
Itt minkét fél hozzátette a maga részét ahhoz, hogy így alakuljanak a dolgok. Oldjátok meg közösen, az itteni válaszokból legfeljebb annyit szűrhetsz le, hogy kibicnek semmi sem drága.
2014. ápr. 22. 13:02
 37/75 anonim ***** válasza:
72%

Kérdező! Ezek után Te még biztos vagy benne ennyire hogy szeret a férjed?? Most ez komoly? Miből gondolod?

Tudod mi a baj? Hogy a nőt is hibáztatod, 'abba nem gondolt bele, hogy van 3 gyerek, akit iskoláztatni kell' és a többi megnyilvánulásaidra értem. Holott első körben TE voltál a hibás, utána jött a férjed, aztán még valahol hibáztatom a nőt is persze, de ezek után, vagyis ezek tudatában szerintem azon kellene gondolkozni, hogy vagy lenyeled ezt a békát, vagy sem. Erre így ismeretlenül tippeket nem tudunk adni, ami 100%-os, meg mondjuk nem is szeretném megoldani helyetted. Ha nem születne meg, mert el tudta volna vetetni, akkor nem emlékeznél rá? Ugyanmár..

2014. ápr. 22. 13:03
 38/75 anonim ***** válasza:
59%
36-os vagyok, kár hogy nem tudtam olyan jól megfogalmazni, mint 37-es.
2014. ápr. 22. 13:06
 39/75 anonim ***** válasza:
69%

én sem értem, miért számítana, hogy egy gyerek melyik évben született...

apuka meghal, az ő része szépen annyifelé megy, ahány gyermeke van (meg talán most már a házastárs is örököl?)

2014. ápr. 22. 13:07
 40/75 anonim ***** válasza:
70%

Azt azért magad is belátod, hogy nem azért romlott meg a házasságotok, mert lefeküdt azzal a pincérnővel és teherbe ejtette... Ez már csak egy plusz baj a meglévő után.

Most te spongyát dobva az probléma okára, inkább azon rágod magad, hogy megbocsáss-e neki?!

Mi lesz, ha nemet mondasz, és kirúgod? Megy a nőcskéjéhez és a közös gyerekükhöz, hátha vele boldog lesz, nektek fizeti a gyerektartást, te meg évekig fogod szapulni, amiért ezt tette, a gyerekeitek meg ezt fogják hallgatni és szomorkodnak majd, amiért nem lehet normális családjuk...

Mi lesz, ha megbocsájtod neki? Ha valóban az övé az a gyerek, akkor kénytelen lesz oda küldeni gyerektartást,s tb. És veletek marad, de marad minden változatlan....

Szóval attól, hogy megbocsájtod neki a megcsalást, még nem fog megváltozni minden, hisz a köztetek lévő alapprobléma továbbra is ott lesz! Sőt, ha kellően ravasz és nem megértő nő vagy, akkor ezek után mindig fel fogod neki hánytorgatni a félrelépését, ő meg ha papucs, akkor szépen behúzza fülét-farkát és szégyelli majd magát. És étek tovább, mint ahogy eddig, olyan kutya-macska kapcsolatban... Ez mennyivel jobb? Szerintem semennyivel...

Neked, Kérdező, valahogy azt kellene megértened, hogy a bajok régebben kezdődtek és amíg azokat nem tisztáztátok, addig kár bármiről is beszélned, főleg most magadat szentnek beállítva azon rágódni, hogy legyél-e oly kegyes, hogy megbocsáss?!

A férjed is besokallt anno, rád meg nem számíthatott, te menekültél akkor a probléma elől és még magad is itattad. Akkor ő kérdezte azt, hogy hogyan tudna túllépni a sok stresszen úgy, hogy a felesége is elfordul tőle és nincs mellette? Hát gyáva volt, mert ahelyett,hogy a talpára áll és veled felrázza a kapcsolatot, inkább menekült és egy másik nőnél vigasztalódott. Ő így próbált tovább lépni, hogy valójában nem lépett tovább, mert nyilván 3 gyereket ő sem akart csak úgy elhagyni, szóval beérte egy alkalmi kikapcsolódással, ami pechére babával végződött...

És te hogy lépj tovább?

Legyél te is gyáva, és fogd rá a nyuszira, küld el...?

Vagy ne küldd el, mert tudod, hogy te is benne vagy abban, amiért ez történt,

inkább bocsásd meg neki, de ha így teszel, akkor menjetek már vissza beszélgetve az időben, és legalább utólag kérj te is bocsánatot tőle, amiért nem voltál vele a "rosszban"... Akkor még menthető a házasság, és a gyerekeiteknek is jó lesz, azt a másik gyereket pedig kénytelen leszel tudomásul venni...

2014. ápr. 22. 13:11
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!