Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt a férjem. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
A férjem megcsalt egy nővel akit látásból ismerek is. Pont szex közben kaptam rajta őket mikor bementem a szobába. A ruháját kidobtam az udvarra. Hogyan lépjek túl ezen?2014. aug. 13. 16:47
11/42 anonim válasza:
Küldd el a búbánatba, nehogy gyereket szülj neki!
Takaríttasd ki a lakást és főleg a kálószobát a férjeddel, meg mosasd ki vele az ágyneműt, (vagy inkább vetess vele új ágyneműt, azt meg égesd el), és zavard el, a válópert meg add be mielőbb!
Még szerencse, hogy nincs gyereketek...
12/42 anonim válasza:
És ilyen történés után az volt az első dolgod, hogy kiírd a kérdést? MI szavazzuk meg, hogy te mit tegyél?
13/42 anonim válasza:
Nem csak a ruhákat kellett volna kidobáld! Ezek után kérdés, hogy mit csinálj? Szerintem nincs min gondolkozz, és nincs miről beszélnetek. Mégis, mit tudna mondani, amivel igazolja a tettét? Semmit.
És tetszik a hozzá állásod, hogy nem te leszel az, aki elhagyja a lakást:)ne is hagyd magad!
14/42 anonim válasza:
ne költözz el, csak utazz el párnapra, ha van valaki akivel megbeszélheted, akkor hívd fel. Gondolt át a dolgot. Gyereket ne tervezz vele, mert ha egyszer megcsalt akkor máskor is meg fog csalni.
15/42 anonim válasza:
Ami eltört, hiába ragasztod meg - sosem lesz olyan, mint volt.
Ennek tudatában dönts. (Egy sokéves férfi)
16/42 anonim válasza:
ha nem tudsz elutazni pár napra , akkor küld el a férjed és vissza se fogadd.Nézz előre és kezdjél új életet. Fiatal vagy, ne pazarold az éveket egy ilyen emberre.
17/42 anonim válasza:
Sokat nem jelenthetsz neki, ha még arra se vette a fáradságot, hogy máshol csinálja, ne a közös ágyatokban.
18/42 A kérdező kommentje:
Az eset délelőtt történt. Azóta ezen rágódok.
2014. aug. 13. 17:13
19/42 anonim válasza:
aki tróger az tróger is marad.
20/42 anonim válasza:
Bocs, elküldte közben. Szóval örülnék neki, hogy még gyerek előtt derült ki, hogy ilyen sz..r alak. Hajítsd ki, méltóság, hidegvér, és még ma kezd el apasztani a közös bankszámlát :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!