Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Megcsalt a férjem. Mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt a férjem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A férjem megcsalt egy nővel akit látásból ismerek is. Pont szex közben kaptam rajta őket mikor bementem a szobába. A ruháját kidobtam az udvarra. Hogyan lépjek túl ezen?
2014. aug. 13. 16:47
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
Válj el minél előbb!Nehogy megbocsáss!Ki tudja,h hányszor megtette már?!Nem hinném,h ezek után volna hozzá gusztusod!
2014. aug. 13. 17:19
 22/42 anonim ***** válasza:

Sajnos van pár csúnyább oldala is ennek a dolognak. Az egyik kolléganőmmel történt. Ugyanígy megcsalta a férje, de mikor kiderült, minden pénzt leszedett a pasi a közös bankszámlájukról és lelépett... Ráadásul még a kocsijuk is a pasi nevén volt. Ha ilyesféle dolgok vannak nálatok is, akkor mielőbb intézkedj, keress fel egy ügyvédet vagy pedig előzd meg azt a szemetet és vedd ki te a pénzt és tedd át egy új számlára, amihez csak te férhetsz hozzá...

Sajnos ez már a marakodós része, de mivel nem sejtettél semmit az egészből, ki tudja, mire lehet még képes...

2014. aug. 13. 17:20
 23/42 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hozzászólásokat, segítséget. Csak annyira kiborító hogy hazamegyek és ezt látom hogy a szobánkban van egy nővel.
2014. aug. 13. 17:20
 24/42 anonim ***** válasza:
60%
Ez a férfi nem érdemel meg téged,sem azt,h felesége legyen.Hidd el jobb egyedül élni,mint egy ilyen ro*dékkal aki így megalázott és becsapott téged!
2014. aug. 13. 17:26
 25/42 anonim ***** válasza:
61%
Ááááá .... ez valami borzalmas pillanat lehetett . :/ Semmiképpen ne fogadd vissza ... erre nincs mentség . Ne is te menj el a lakásból ! Cseréltess zárat !
2014. aug. 13. 17:28
 26/42 anonim ***** válasza:
51%
Nézd, én megértelek, viszont én ilyen esetekben sosem hiszem el, hogy minden tökéletes csillámpóni volt az ilyen pár életében, és a gonosz, rút férj egyszer csak mással hempergett... Szóval, szerintem kicsit (mert, hogyha el is hagyod, akkor a későbbi kapcsolatokban jót tesz majd ez az önvizsgálat) gondolkozz el, hogy hol siklottak ki a dolgok. Mit tudom én, olyanokra gondolok itt, hogy túlzottan beleőrültél a gyerekcsinálásba, vagy ilyesmi.
2014. aug. 13. 18:07
 27/42 anonim ***** válasza:
3%
Beszéljétek meg a dolgot hideg fejjel, ha jó és őszinte a kapcsolatotok, akkor nem éri meg eldobni. Egy gyerek érkezése amúgy is megváltoztatná a férjedet.
2014. aug. 13. 18:16
 28/42 A kérdező kommentje:
Utolsó azt a gyereket közösen akartuk vágod?Különben is nem fogom magam hibásnak érezni magam mert ő unalmában ráér macákkal d.gni a házunkban.
2014. aug. 13. 18:18
 29/42 anonim ***** válasza:
5%
Nem is vagy hibás, ezt egy szóval nem mondtam, csak azt, hogy le kell ülni megbeszélni a dolgokat, és a gyerekvállalással megoldani a problémákat.
2014. aug. 13. 18:20
 30/42 A kérdező kommentje:
Nem neked írtam hanem az előtted lévőnek.
2014. aug. 13. 18:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!