Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Megcsalt a férjem. Mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt a férjem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A férjem megcsalt egy nővel akit látásból ismerek is. Pont szex közben kaptam rajta őket mikor bementem a szobába. A ruháját kidobtam az udvarra. Hogyan lépjek túl ezen?
2014. aug. 13. 16:47
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:

Sajnálom ami veled történt,de ha az vígasztal,hogy a házasságok 40-50%-ban történik megcsalás és a közhiedelemmel ellentétben nem mindig kell hibásnak lennie a másik félnek ahhoz,hogy megtörténjen.

Mióta vagytok házasok?

Egyébként ez is tipikus,hogy az unatkozó munkanélküli emberek fejében hamarabb felvillan a csalfaság gondolata.

Neked kell ismerned a férjed.Megismerkedésetek előtt is egy nőcsábász volt,mert akkor esélytelen a javulása vagy talán csak egy egyszeri alkalom lehetett(amit én nem hiszek).

2014. aug. 13. 19:04
 32/42 anonim ***** válasza:

A gyerekvállalás nem fogja ezt a problémát megoldani, csak mélyebbre kerülsz.

Ha MÁR lenne gyerek, akkor esetleg el lehet gondolkozni a folytatáson, de ha nincs, teljesen felesleges.

Az meg, hogy a saját ágyatokba viszi a nőt, és még rajta is kapod, rendkívül undorító. Én tuti nem feküdnék abba az ágyba többet be, sem a férjem mellé.

Szemtanúja lenni egy ilyen megcsalásnak szerintem örökre beleég a kérdezőbe, és nem tudja majd a képet kitörölni a fejéből.

2014. aug. 13. 19:10
 33/42 anonim ***** válasza:
46%
Én normális hangnemben írtam neked, és egy szóval sem említettem, hogy csak és kizárólag minden a te hibád, viszont igenis, ha egy kapcsolatban megcsalás történik az mindkét fél hibája, az egy probléma "továbbnövése", amelyet a megcsaló fél rosszul kezelt le. Ezt tette a te férjed is, ezért is javasoltam neked, hogy jó alaposan rágj meg magadban minden momentumot, hogy a későbbiekben ne történhessen meg veled ilyesmi, mert már mondjuk előre veszed a jeleket, és képes leszel megoldani, pontos azért mert most leültél, átgondoltad, és egy kicsit jobban megismerted ez által önmagadat is. Én ennyit írtam, most remélem, kicsit bővebben látod. És utóiratban; szerintem a férjed nem akarta (még) azt a gyereket, lehet, hogy pont ez volt a kiindító oka a reagálásának, lehet, hogy pont emiatt kelepcében érezte magát. Persze, ez nem menti fel őt, ezt egy szóval sem mondtam, de pl. ilyen esetben (ha ez állna fent, tehát ez szigorúan csak feltételes mód!) ezt a momentumot is át kellene rágnod, és legközelebb venni fogod a jeleket, és véletlen sem fogsz ráerőltetni semmit a leendő párodra. Én azt vallom, hogy minden helyzetből tanulni lehet, és kell is.
2014. aug. 13. 19:28
 34/42 anonim ***** válasza:

Így gyerekvállalás előtt elég érdekes, örülj, hogy most derült ki és nem később!

Csak az idő segít majd túllépni ezen!

2014. aug. 13. 22:05
 35/42 anonim ***** válasza:

#33:

Tudod, vannak notórius megcsalók, ez esetben is részben a másik hibája, mert összeállt egy arra érdemtelen emberrel.

SZóval a férj nem akar gyereket, erre lefekszik egy másik nővel. Nos, lehet már jön is a baba, csak nem a feleségtől. Igazán logikus.

2014. aug. 14. 08:37
 36/42 anonim ***** válasza:

Én nem értem, hogy itt előttem sok válaszoló miért merültetek bele a gyerekvállalás témába, már hogy a Kérdező és férje gyereket akart és most kb azzal akarná helyretenni a kapcsolatot, stb...?!

Hát a Kérdező nem írt ilyenekről. Vagy csak én nem látok egy hozzászólást?

Mondjuk igazatok van persze, főleg,ha tényleg valós ez a gyerekcsinálási terv...

Tehát:

-Ja, ha nem volt zökkenőmentes az a kapcsolat, akkor az, hogy közös gyereket terveztek, az nem fogja jobbá tenni. Sőt...

-És ja, ha még nincs gyerek, és most történt ez a megcsalás, akkor ha megbocsájtanál neki és továbbra is gyűrnétek a közös gyerekvállalás dolgot, az nem tenné ezt meg nem történté...

-És Kérdező! Amit írt valaki, hogy ha megtörtént ez a megcsalás, akkor már ezelőtt sem lehetett köztetek minden csillámporos... Az is nagyon igaz szokott lenni az esetek 99%-ában...

Gondold csak át higgadtan, és rá fogsz jönni, hogy valami már korábban eltört. Vagy te nem szeretted eléggé jól, vagy ő nem téged, vagy csak szimplán nem illik össze az életmódotok és szép lassan elhidegültetek, de valami már egészen biztos, hogy korábban kisiklott. Ott keresendő tehát a fő probléma és nem a megcsalás az.

Valamit nem tudtatok megbeszélni, megoldani, és a férjednek is hiányzhatott valami. Akár egy kis lelkizés, akár simogatás, akár vadabb dolgok, ki tudja mit pótolt most ezzel a ribizlivel. Ez a férjedtől egy baromi aljas húzás, mert ahelyett, hogy inkább elvált volna, ha kevés vagy neki, inkább maradt a kényelmes állóvízben megtartva téged, és úgy oldotta meg, hogy megaláz. Gyenge jellem... De akkor sem ez valószínű, hgoy ez a kapcsolatotok első problémája. Ez csak hab volt a tortán.

Ha most a megszokás miatt megbocsájtanál neki és együtt maradnátok, akkor itt nemcsak ezt a félrelépést kellene megbocsájtanod, hanem közösen megbeszélni, hogy miért történt így, mit rontottatok el. Ez még csak nem is lenne lehetetlen dolog, ha alapjáraton szeretitek egymást és épeszűen gondolkodtok. Csakhogy!

Benned valószínű eztán mindig ott lesz a kétely, hogy vajon mikor csal meg újra. Bizalmatlan leszel, ami vitákat szülhet. A férjed meg szégyenkezhet, lehet nem lesz már veled felszabadult, főleg ha még elő is hozod neki néha*néha a témát.. És ki tudja, hogy az alapproblémátokat is mennyire sikerül helyre rázni. Ez utóbbi manapság nem szokott sikerülni a pároknak.

Épp ezért szoktam azt modnani, hogy amíg nincs gyerek, addig jobb megoldás a válás és egy hozzád illőbb társ keresése!

Ha már gyerek van, akkor egész más a helyzet. Akkor már a gyerek iránt is felelősek vagytok és nem szabad csak úgy megfosztani a családtól, akkor meg kell oldani azt a problémát.

De így, hogy nincs gyerek, jobb, ha kirúgod a pasit, hidd el!

2014. aug. 14. 10:11
 37/42 A kérdező kommentje:
Ma beadtam a válópert. Az összes ruhájat, cuccát összeszedtem délután jön érte.
2014. aug. 14. 11:12
 38/42 anonim ***** válasza:
Sok erőt kívánok a tovább lépéshez!
2014. aug. 14. 11:18
 39/42 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2014. aug. 14. 11:22
 40/42 anonim ***** válasza:
Jól tetted! Viszont érdekelne, hogy ő mit mondott, csak beszéltetek nem? Nem kell visszafogadni, isten ments, de azért érdekelne, hogy meglepte-e egyáltalán, hogy elválsz, vagy le.rja?
2014. aug. 14. 14:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!