Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A ferjem megcsalt, most...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A ferjem megcsalt, most hogyan tovabb?

Figyelt kérdés

20 ev hazassag es 3 gyerek utan, hogy tehette ezt velem? Tegnap este talaltam az autoba egy mobilt (az ules alatt volt) eloszor szolni akartam neki, hogy esetleg valami barat vagy kollega az autojaban felejtette a telefonjat. Aztan bekapcsoltam es beirtam a ferjem pin kodjat (mindig mindenhova ezt adja meg) es majdnem agyverzest kaptam!

Sms-ek, kepek, videok a megcsalasokrol legalabb 3 kulombozo novel. Kikapcsoltam es es elraktam. Meg nem szoltam semmit, es probaltam ugy viselkedni hogy ne lassa ( lefekudtem koran, mondvan megint faj a hatam a cipekedestol).

Az elobb vegignezztem a mobilt es kozben 3szor csorgott de nem vettem fel. Hivtam apukam, hogy menjenek el a gyerekekert a suliba es aludjanak naluk mert faj a hatam es majd szombaton ertuk megyunk.

Nagyon ideges vagyok es szeretnek tanacsot kerni, hogy mit tegyek.

Mit mondjak neki, hogy kezdjem a beszelgetest. Felek, hogy mi lesz velunk es a gyerekeknek mit mondjak8, 10, 13evesek.

En nem vettem eszre semmit, munka utan mindig haza jott es a hetvegen is velunk volt (nagyon ritkan ment el focizni es neha meg a fiat is vitte)

A hazas eletunk is jo volt, izgalmas es nem hanyagoltam el magam 42 eves vagyok.

A videokon semmi kulonleges nincs, ezt ugy ertem, hogy esetleg olyan dolgokat csinalna azokkal a nokkel amiket en csinaltam meg vele. Remelem erthetoen fogalmazok, mert meg gondolkozznom is nehezemre esik.

2014. szept. 26. 10:05
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:
100%

Onnan, hogy tudatosítottam benne, hogy ez volt az első és utolsó.Hülye azért nem vagyok.

De amúgy nincs garancia semmire, csak a halál a biztos...:((

Próbálok bízni benne, elég nehéz, de legalább adtam egy esélyt, ő bebizonyította már 4. éve, hogy nem döntöttem rosszul..

Egyébként, 23 év házasság után történt,egyeken se fiatalodunk...jó lecke olt ez mind a kettőnknek.

2014. szept. 26. 13:17
 22/53 anonim ***** válasza:
100%

"Neked kell tudni, hogy vagy-e akkora jellem, hogy együtt maradj vele."

Ez nem a jellemen múlik. Ha én nem tudom elfogadni a megcsalást, akkor ha mégis megbocsájtanék, magamat csapnám be. Bizalom nálam végleg elveszne, hisz nem lenne okom bízni benne többet.

2014. szept. 26. 13:25
 23/53 anonim ***** válasza:
100%

20-as, mi az, hogy "vagy-e akkora jellem"? Csaltak már meg téged?

Tudod, milyen érzés úgy élni, hogy nem bízol a másikban, és bármikor késik arra gondolsz, mit csinál, kivel lehet, már megint hazudik-e?

Az én férjem is hazajött...megtalálják a módját, ha arról van szó.

Amit az előző oldalon írtak, hogy rejtett számról csörgesd meg, az is jó, bár én szeretném látni az arcát.

Ezzel a megoldással annyit mondanék, hogy holnap elviheted a cuccaid, összepakoltam...

A kirakom az asztalra is jó megoldás, de az is megfontolandó, hogy tartsd meg a későbbiekre.

2014. szept. 26. 13:26
 24/53 anonim ***** válasza:
60%

A 20-as vagyok. A "vagy-e akkora jellem" kifejezés valóban nem volt egyértelmű megfogalmazás. Úgy értettem, hogy azután ami történt, nagy lelki erő (nagy jellem) kell ahhoz, hogy együtt maradjon a kérdező a férjével. A nők erősebben érzelmi alapon működnek, mint a férfiak. A kérdezőnek kell tudni, hogy képes-e egyáltalán a együttélésre, mert ha nem csak megkeserítik egymás életét a jövőben.

Nekem az a véleményem, hogy 20 évet eldobni és új életet kezdeni anélkül, hogy egy próbát tennének, felelőtlen döntés. Persze lehet azzal jönni, hogy a férj már végleg kidobta a 20 évet azzal amit tett. Ha a megcsalt feleség ezt így értékeli, és nem fogja másképp látni, akkor azt el kell fogadni. Akkor vége. A férj biztos nem így értékeli, hiszen akkor kilépett volna a házasságból, nem pedig szeretőt tart. Persze ebben az esetben az, hogy ő mit gondol erősen másodlagos.

Egyébként egy másik mondatom is teljesen értelmetlen a kommentben, két oda nem illő "nem" szó is van benne. Elnézést.

2014. szept. 26. 14:14
 25/53 anonim ***** válasza:
100%
De miért felelőtlenség befejezni ezt a házasságot? Megroppant, megtört, elszakadt, sosem lesz olyan, mint előtte. Ennek mi értelme?
2014. szept. 26. 14:18
 26/53 anonim ***** válasza:
4%
Ne valj el, de valtoztass. Tul ki volt szolgalva a ferjed, semmi elvaras. Ha csak ugy megbocsatassz, az nem eleg. Bunhodnie is kell, vmrol lemondani ami fontos volt neki. Ereznie a sulyat.
2014. szept. 26. 14:25
 27/53 A kérdező kommentje:

Osszepakoltam egy borondbe a ruhait (csak amire szuksege lehet ) es egy sport taskaba cipoket, papucsot es kozmetikai szereket.

Az eloszobaba raktam, hogy ha haza jon egybol lattni fogja.

Meg parszor megnezztem a telefonba levo videokat igy konnyebb volt csomagolni neki.

Ma tortent egy erdekes dolog, felhivott (a mobilom a konyhaba volt, ) es kb fel perc utan ez a telefon is megcsorrent a belso szobaba eppen hogy csak meghallottam . Gondolom o volt es kivancsi volt hogy nalam van e a telefonja. Mivel en is alig halottam ezert o a telefonba biztos nem hallotta.

2014. szept. 26. 14:37
 28/53 anonim ***** válasza:
77%

a videókat, képeket lementhetnéd a gépedre, még szükséged lehet rájuk

azért kíváncsi vagyok a történetetek végére

2014. szept. 26. 14:42
 29/53 anonim ***** válasza:
100%

Huh, kérdező, akkor döntöttél ezek szerint.

Sok erőt kívánok, hogy végig tudd vinni.

A megcsalás a legmocsokabb dolog, amit a házastársával szemben el tud követni egy ember.

2014. szept. 26. 14:44
 30/53 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez nagyon durva! Írj majd, mi volt a reakció!
2014. szept. 26. 14:47
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!