Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ferjem megcsalt, most hogyan tovabb?
20 ev hazassag es 3 gyerek utan, hogy tehette ezt velem? Tegnap este talaltam az autoba egy mobilt (az ules alatt volt) eloszor szolni akartam neki, hogy esetleg valami barat vagy kollega az autojaban felejtette a telefonjat. Aztan bekapcsoltam es beirtam a ferjem pin kodjat (mindig mindenhova ezt adja meg) es majdnem agyverzest kaptam!
Sms-ek, kepek, videok a megcsalasokrol legalabb 3 kulombozo novel. Kikapcsoltam es es elraktam. Meg nem szoltam semmit, es probaltam ugy viselkedni hogy ne lassa ( lefekudtem koran, mondvan megint faj a hatam a cipekedestol).
Az elobb vegignezztem a mobilt es kozben 3szor csorgott de nem vettem fel. Hivtam apukam, hogy menjenek el a gyerekekert a suliba es aludjanak naluk mert faj a hatam es majd szombaton ertuk megyunk.
Nagyon ideges vagyok es szeretnek tanacsot kerni, hogy mit tegyek.
Mit mondjak neki, hogy kezdjem a beszelgetest. Felek, hogy mi lesz velunk es a gyerekeknek mit mondjak8, 10, 13evesek.
En nem vettem eszre semmit, munka utan mindig haza jott es a hetvegen is velunk volt (nagyon ritkan ment el focizni es neha meg a fiat is vitte)
A hazas eletunk is jo volt, izgalmas es nem hanyagoltam el magam 42 eves vagyok.
A videokon semmi kulonleges nincs, ezt ugy ertem, hogy esetleg olyan dolgokat csinalna azokkal a nokkel amiket en csinaltam meg vele. Remelem erthetoen fogalmazok, mert meg gondolkozznom is nehezemre esik.
Onnan, hogy tudatosítottam benne, hogy ez volt az első és utolsó.Hülye azért nem vagyok.
De amúgy nincs garancia semmire, csak a halál a biztos...:((
Próbálok bízni benne, elég nehéz, de legalább adtam egy esélyt, ő bebizonyította már 4. éve, hogy nem döntöttem rosszul..
Egyébként, 23 év házasság után történt,egyeken se fiatalodunk...jó lecke olt ez mind a kettőnknek.
"Neked kell tudni, hogy vagy-e akkora jellem, hogy együtt maradj vele."
Ez nem a jellemen múlik. Ha én nem tudom elfogadni a megcsalást, akkor ha mégis megbocsájtanék, magamat csapnám be. Bizalom nálam végleg elveszne, hisz nem lenne okom bízni benne többet.
20-as, mi az, hogy "vagy-e akkora jellem"? Csaltak már meg téged?
Tudod, milyen érzés úgy élni, hogy nem bízol a másikban, és bármikor késik arra gondolsz, mit csinál, kivel lehet, már megint hazudik-e?
Az én férjem is hazajött...megtalálják a módját, ha arról van szó.
Amit az előző oldalon írtak, hogy rejtett számról csörgesd meg, az is jó, bár én szeretném látni az arcát.
Ezzel a megoldással annyit mondanék, hogy holnap elviheted a cuccaid, összepakoltam...
A kirakom az asztalra is jó megoldás, de az is megfontolandó, hogy tartsd meg a későbbiekre.
A 20-as vagyok. A "vagy-e akkora jellem" kifejezés valóban nem volt egyértelmű megfogalmazás. Úgy értettem, hogy azután ami történt, nagy lelki erő (nagy jellem) kell ahhoz, hogy együtt maradjon a kérdező a férjével. A nők erősebben érzelmi alapon működnek, mint a férfiak. A kérdezőnek kell tudni, hogy képes-e egyáltalán a együttélésre, mert ha nem csak megkeserítik egymás életét a jövőben.
Nekem az a véleményem, hogy 20 évet eldobni és új életet kezdeni anélkül, hogy egy próbát tennének, felelőtlen döntés. Persze lehet azzal jönni, hogy a férj már végleg kidobta a 20 évet azzal amit tett. Ha a megcsalt feleség ezt így értékeli, és nem fogja másképp látni, akkor azt el kell fogadni. Akkor vége. A férj biztos nem így értékeli, hiszen akkor kilépett volna a házasságból, nem pedig szeretőt tart. Persze ebben az esetben az, hogy ő mit gondol erősen másodlagos.
Egyébként egy másik mondatom is teljesen értelmetlen a kommentben, két oda nem illő "nem" szó is van benne. Elnézést.
Osszepakoltam egy borondbe a ruhait (csak amire szuksege lehet ) es egy sport taskaba cipoket, papucsot es kozmetikai szereket.
Az eloszobaba raktam, hogy ha haza jon egybol lattni fogja.
Meg parszor megnezztem a telefonba levo videokat igy konnyebb volt csomagolni neki.
Ma tortent egy erdekes dolog, felhivott (a mobilom a konyhaba volt, ) es kb fel perc utan ez a telefon is megcsorrent a belso szobaba eppen hogy csak meghallottam . Gondolom o volt es kivancsi volt hogy nalam van e a telefonja. Mivel en is alig halottam ezert o a telefonba biztos nem hallotta.
a videókat, képeket lementhetnéd a gépedre, még szükséged lehet rájuk
azért kíváncsi vagyok a történetetek végére
Huh, kérdező, akkor döntöttél ezek szerint.
Sok erőt kívánok, hogy végig tudd vinni.
A megcsalás a legmocsokabb dolog, amit a házastársával szemben el tud követni egy ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!