Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ferjem megcsalt, most hogyan tovabb?
20 ev hazassag es 3 gyerek utan, hogy tehette ezt velem? Tegnap este talaltam az autoba egy mobilt (az ules alatt volt) eloszor szolni akartam neki, hogy esetleg valami barat vagy kollega az autojaban felejtette a telefonjat. Aztan bekapcsoltam es beirtam a ferjem pin kodjat (mindig mindenhova ezt adja meg) es majdnem agyverzest kaptam!
Sms-ek, kepek, videok a megcsalasokrol legalabb 3 kulombozo novel. Kikapcsoltam es es elraktam. Meg nem szoltam semmit, es probaltam ugy viselkedni hogy ne lassa ( lefekudtem koran, mondvan megint faj a hatam a cipekedestol).
Az elobb vegignezztem a mobilt es kozben 3szor csorgott de nem vettem fel. Hivtam apukam, hogy menjenek el a gyerekekert a suliba es aludjanak naluk mert faj a hatam es majd szombaton ertuk megyunk.
Nagyon ideges vagyok es szeretnek tanacsot kerni, hogy mit tegyek.
Mit mondjak neki, hogy kezdjem a beszelgetest. Felek, hogy mi lesz velunk es a gyerekeknek mit mondjak8, 10, 13evesek.
En nem vettem eszre semmit, munka utan mindig haza jott es a hetvegen is velunk volt (nagyon ritkan ment el focizni es neha meg a fiat is vitte)
A hazas eletunk is jo volt, izgalmas es nem hanyagoltam el magam 42 eves vagyok.
A videokon semmi kulonleges nincs, ezt ugy ertem, hogy esetleg olyan dolgokat csinalna azokkal a nokkel amiket en csinaltam meg vele. Remelem erthetoen fogalmazok, mert meg gondolkozznom is nehezemre esik.
Szia
Én sem tudnám megbocsátani ha megcsalta a férjem! Ő azt mondja, hogy "dehogynem!?" jól tetted ahogy dontottel. Majd írd meg mi volt, egyébként ha szabad kérdezni miket vett fel a telefonra? Mocskos képek?videók? Olyan dolgokat csinál rajta amiket te nem engedték neki vagy kb ugyanúgy csinálja mint veled?
31: hogy lehet helyrehozni azt, hogy a házastársi hűséget megszegte?
Egy elszakadt ruhát meg lehet varrni, vagy eltört pohár helyett vehetünk másikat. De ami megtörtént, azt nem lehet meg nem történtté tenni.
34-es: Nem a házastársi hűséget lehet helyrehozni, hanem a házasságot. Nyilván, hogy ami megtörtént nem lehet meg nem történtté tenni. Én láttam már olyan házasságot ahol a megcsalás után helyrejöttek a dolgok. Lehet, hogy nem lett olyan mint előtte, de működik, szeretik egymást.
Itt egy teljes család életéről van szó. A jövőjükről. Biztos, hogy neked fájdalmas tapasztalataid vannak, és óvni a karod a kérdezőt, de lehet, hogy ez más eset. Amit a férj csinált az súlyos bűn. De így sem biztos, hogy a válás a megoldás.
Engem ez a történet eléggé megérint. Szokásommal ellentétben eléggé csapongok, kicsit össze-vissza fogalmazok, és csak ismételni tudom magam: 20 év megér egy kísérletet a rendezésre. Az is lehet, hogy ehhez egy időre szét kell költözni, nem tudom, ez személytől függ. Arra biztatni másokat, hogy semmilyen körülmények között ne kíséreljék meg a helyzet rendezését, ez nagyon távol áll tőlem.
"Nem a házastársi hűséget lehet helyrehozni, hanem a házasságot. Nyilván, hogy ami megtörtént nem lehet meg nem történtté tenni."
Számomra a házastársi hűség olyan alapja a házasságnak, amit ha elveszünk, összeomlik menthetetlenül. Nem tudnék többet hozzáérni a férjemhez, undorodnék tőle.
"Én láttam már olyan házasságot ahol a megcsalás után helyrejöttek a dolgok. Lehet, hogy nem lett olyan mint előtte, de működik, szeretik egymást."
Nem zárom ki, hogy van ilyen. De ez minimum 1 emberen múlik. Ha ő el tudja fogadni, és megbocsájtani, akkor van esély. Jelen esetben a kérdező nem bocsájtja meg, és nem akar ebben élni többet.
"Itt egy teljes család életéről van szó. A jövőjükről."
Ezt talán a férjnek kellett volna végiggondolni. A gyerekek nyilván maradnak az anyjukkal, és az apjuk pénzzel és más módon támogatja őket tovább.
"Biztos, hogy neked fájdalmas tapasztalataid vannak, és óvni a karod a kérdezőt, de lehet, hogy ez más eset. Amit a férj csinált az súlyos bűn. De így sem biztos, hogy a válás a megoldás."
Az én esetem nem ennyire szörnyű, és csak azért maradtam vele, mert a kapcsolatunk legelején történt, és nem jutott el a szexig a nővel, hál'istennek többszáz kilométer választotta el őket. De ha lefeküdt volna vele, azonnal szakítottam volna vele.
'Engem ez a történet eléggé megérint. Szokásommal ellentétben eléggé csapongok, kicsit össze-vissza fogalmazok, és csak ismételni tudom magam: 20 év megér egy kísérletet a rendezésre. Az is lehet, hogy ehhez egy időre szét kell költözni, nem tudom, ez személytől függ. Arra biztatni másokat, hogy semmilyen körülmények között ne kíséreljék meg a helyzet rendezését, ez nagyon távol áll tőlem."
TŐLED. De mások vagyunk. Lehet, hogy te meg tudnád ezt bocsájtani. ÉN biztosan nem, és nem is akarnék tovább egy percig sem olyan férfihez tartozni, aki képes volt ezt megtenni. És ha jól látom, a kérdező is ilyen.
Elszomorít, hogy itt egyes nők mennyire aljas és szánalmas módszereket alkalmaznának (zsarolás a jobb anyagi helyzetért)... de KÉREM SZÉPEN:D
Ha nem adod meg egy férfinak amire vágyik, egyértelmű, hogy megy oda, ahol megkapja.
Te állsz egy kasszánál a Tescoban ami zárva van, és azt mondod nem állsz átt a másik oldalra, ami nyitva van?...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!