Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt a ferjem es gyereket varok. Milyen ember az ilyen?
Ha hazaért ültesd le és kérdezd meg, hogy mi ez, illetve hogy mik a szándékai. Nagyon aljas dolog volt, amit tett, de csak te tudhatod, hogy ezt meg tudjátok beszélni vagy sem (egyáltalán meg akarja beszélni?), illetve hogy ezzel együtt tudsz e élni.
Én tudom magamról, hogy egy ilyen dolgot nem tudnék megbocsájtani, szóval már kipakoltam volna a cuccát... 28N
elsőnek marhára elszégyellném magam h belenéztem a privát levelezésébe....
majd elgondolkodni miben változtam meg h ö egy másik nőhöz fordult....
de őszintén !!!!
Válás, gyerektartás és vagyonmegosztás.
Alternatíva: szülj majd gyorsan még egyet, hátha megváltozik (gyakorikérdések.hu mentalitás)
bocsi de hogyan van képe beleolvasni ?????
23 éve vagyunk együtt soha nem jutott eszembe a a férjem levelezésébe vagy bármi hasonlóba belenézni ! és neki sem az enyémbe ?
talán el kéne gondolkodni miben változott meg a kisasszony - lehet házisárkány lett a terhesség alatt ? vagy nincs elég szex ? vagy bezárja a párját ? milyen kapcsolat ahol nincs bizalom ?
"miben változtam meg h ö egy másik nőhöz fordult...."
Megnőtt a hasa?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!