Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Megcsalt a ferjem es gyereket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt a ferjem es gyereket varok. Milyen ember az ilyen?

Figyelt kérdés
Az elso gyerekunket varom es megcsal. Ma fel akartam lepni a facebookra es nem volt kijelentkezve lattam hogy egy ismeretlen no irogat neki amit irt abbol nyilvanvalo hogy viszonyuk van az elozo beszelgeteseket is elolvastam Meg dolgozik mit csinaljak ha hazajon?
2014. aug. 14. 16:59
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
2014. aug. 14. 17:21
 12/39 anonim ***** válasza:
98%

Persze, igazad van, hogy más levelezésébe nem olvasunk bele.. E nem is nyomozgatott, véletlen látta meg... És mivel anyiból arra következtetett elolvasta a többit is.. Szeintem nincs az az ember, aki ne így tett volna..

Belépsz a fbookra, és nezed, jé írtak, de hat ez mi nem is az enyem.. Addigra látod hgy itt találkozzunk ott talalkozzunk, avgy, gy hiányzol..stb..közben felnézel kinek a profilja ez.. Ajh a férjemé..de hát nem én hiányzok neki..

Mi vaaan?

Kábé ez zajlik le amikro véletlen látod meg...

Szóval, ha nem látja meg, akkro minden megy úgy tovább ahogy eddig? Ha nem tudom nem fáj?

Elég nagy változás, ha valaki terhes,tehát szeribntem nem kell messzire menni, hogy mi az ok..

Kérdező:

Énis pakolnék, vagy pakolnám a cuccait...( függően attól hol lakunk..)

2014. aug. 14. 17:22
 13/39 anonim ***** válasza:
93%

Jaj, menj már! Minek olvasott bele?

Talán mert voltak jelei annak, hogy a csávója félrekúr!

Ti is ugyanezt tettétek volna, mit mártírkodtok itt!

Elég szomorú, hogy a megcsalás és az üzenetbe való beleolvas közül egyeseknek a beleolvasás a nagyobb bűn...

2014. aug. 14. 17:22
 14/39 anonim ***** válasza:
97%

"milyen kapcsolat ahol nincs bizalom ?"

Honnan hordasz össze ennyi hülyeséget te nők gyöngye? Ha nekem ilyen alázatos lenne az asszony, hogy mindig magába keresi a hibát, akkor nem is szeretném. Az ilyen együgyűeket veri otthon a férjük.

2014. aug. 14. 17:24
 15/39 anonim ***** válasza:
0%

tévedésben vagy elemi tisztelet a másik iránt h meghagyod a privát életterét

hagysz neki időt

nem mászol bele a képébe

elengeded egyedül pl sörözni

nem traktálom felesleges terhességi dolgokkal

ez nem megalázottság vagy más hasonló dolog

én meg nem olyan vagyok aki elviselne alárendelt szerepet

csakis mellérendelt szerep lehet egy kapcsolatban !

2014. aug. 14. 17:29
 16/39 anonim ***** válasza:
90%
Azonnal pakolnék.
2014. aug. 14. 17:31
 17/39 anonim ***** válasza:
98%
annak idején az én párom is igy bukott le..kinyitottam a laptopoamt, mondom gyorsan ránézek a facere, hogy kirt vagy ki nem..erre látom hogy h.kati irt, jéé, nem is szoktam ezzel a csajjal beszélni, mikor olvasni kezdtem jöttem rá, hogy a párom nem jelentkezett ki..ráadásul az én gépemet használta... én nem kérdeztem semmit, összeszedtem a cuccait, a levelezéseket kinyomtattam ( a kritikus részeket még be is karikáztam, illetve hozzáirtam a kérdéseimet..) rátettem a táskájára. többet nem tette be a lábát a lakásomba. terhesség ide vagy oda, én most is hasonloképp cselekednék a helyedben kérdezö.
2014. aug. 14. 17:36
 18/39 A kérdező kommentje:
Kozben hazajott es beszeltem vele. Azt mondja az zavarja hogy veszelyeztetett terhes vagyok es mas hiaba van az neki nem eleg ha nem szexelhetunk rendesen. Kerdeztem tole hogy ennyire nem erdekli a baba vagy ha neki valami baja lenne akkor az lenne a megoldas hogy felrelepnek. Erre csak magyarazkodott. Most hazament a szuleihez.
2014. aug. 14. 17:39
 19/39 anonim ***** válasza:
97%

" tévedésben vagy elemi tisztelet a másik iránt h meghagyod a privát életterét"

Veled nem vitázom, mert kèptelen vagy értelmezni az általam leírtakat!

Ha már itt tartunk,az nem elemi tisztelet, hogy nem csalod meg, te ....???

2014. aug. 14. 17:44
 20/39 anonim ***** válasza:
98%

Nagyon sajnálom :-(

Én is így jártam. Én megbocsátottam, mert féltem egyedül végigcsinálni és mert a gyereknek apa kell - aztán persze újra megcsalt, ki tudja, hányszor :-( Nagy hiba volt, hogy nem azonnal váltam el, egy csomó idegeskedéstől és megaláztatástól megkíméltem volna magam.

2014. aug. 14. 17:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!