Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt a ferjem es gyereket varok. Milyen ember az ilyen?
Persze, igazad van, hogy más levelezésébe nem olvasunk bele.. E nem is nyomozgatott, véletlen látta meg... És mivel anyiból arra következtetett elolvasta a többit is.. Szeintem nincs az az ember, aki ne így tett volna..
Belépsz a fbookra, és nezed, jé írtak, de hat ez mi nem is az enyem.. Addigra látod hgy itt találkozzunk ott talalkozzunk, avgy, gy hiányzol..stb..közben felnézel kinek a profilja ez.. Ajh a férjemé..de hát nem én hiányzok neki..
Mi vaaan?
Kábé ez zajlik le amikro véletlen látod meg...
Szóval, ha nem látja meg, akkro minden megy úgy tovább ahogy eddig? Ha nem tudom nem fáj?
Elég nagy változás, ha valaki terhes,tehát szeribntem nem kell messzire menni, hogy mi az ok..
Kérdező:
Énis pakolnék, vagy pakolnám a cuccait...( függően attól hol lakunk..)
Jaj, menj már! Minek olvasott bele?
Talán mert voltak jelei annak, hogy a csávója félrekúr!
Ti is ugyanezt tettétek volna, mit mártírkodtok itt!
Elég szomorú, hogy a megcsalás és az üzenetbe való beleolvas közül egyeseknek a beleolvasás a nagyobb bűn...
"milyen kapcsolat ahol nincs bizalom ?"
Honnan hordasz össze ennyi hülyeséget te nők gyöngye? Ha nekem ilyen alázatos lenne az asszony, hogy mindig magába keresi a hibát, akkor nem is szeretném. Az ilyen együgyűeket veri otthon a férjük.
tévedésben vagy elemi tisztelet a másik iránt h meghagyod a privát életterét
hagysz neki időt
nem mászol bele a képébe
elengeded egyedül pl sörözni
nem traktálom felesleges terhességi dolgokkal
ez nem megalázottság vagy más hasonló dolog
én meg nem olyan vagyok aki elviselne alárendelt szerepet
csakis mellérendelt szerep lehet egy kapcsolatban !
" tévedésben vagy elemi tisztelet a másik iránt h meghagyod a privát életterét"
Veled nem vitázom, mert kèptelen vagy értelmezni az általam leírtakat!
Ha már itt tartunk,az nem elemi tisztelet, hogy nem csalod meg, te ....???
Nagyon sajnálom :-(
Én is így jártam. Én megbocsátottam, mert féltem egyedül végigcsinálni és mert a gyereknek apa kell - aztán persze újra megcsalt, ki tudja, hányszor :-( Nagy hiba volt, hogy nem azonnal váltam el, egy csomó idegeskedéstől és megaláztatástól megkíméltem volna magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!