Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Megcsalt a ferjem es gyereket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt a ferjem es gyereket varok. Milyen ember az ilyen?

Figyelt kérdés
Az elso gyerekunket varom es megcsal. Ma fel akartam lepni a facebookra es nem volt kijelentkezve lattam hogy egy ismeretlen no irogat neki amit irt abbol nyilvanvalo hogy viszonyuk van az elozo beszelgeteseket is elolvastam Meg dolgozik mit csinaljak ha hazajon?
2014. aug. 14. 16:59
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
96%
Ebben az esetben egy percig sem gondolkoznék, azonnal repülne. Míg te a gyereketekkel vagy veszélyeztetett terhes ő nem bírja a gatyájában tartani a f.rkát? Ennél gerinctelenebb dolog nem sok van! Én biztos nem tudnám ezt megbocsájtani neki!
2014. aug. 14. 17:45
 22/39 anonim ***** válasza:
55%
Hát, én férfiként, talán mivel sohasem kerültem hasonló helyzetbe, nehezen tudom beleélni magam egy házasságnak, családnak, azaz a társadalom alapját képező gazdasági egységnek olyan konfliktusába, amikor egy élettani késztetés levezetési módja miatt felbomlik ez a gazdasági egység. Az addig érthető, hogy egy család, házasság több kisebb elemből tevődik össze, de hát a szexualitás biológiai megélése csak egy pici eleme az egésznek. Ennél sokkal fontosabb maga a gazdasági közösség, az érzelmi kapcsolat teljessége (ami nemcsak a szexuális vonzást tartalmazza, de az általában vett emberi szeretetet, ragaszkodást, megbecsülést, egymás támogatását). Miért kell a szexust, mint egyetlen elemet kiemelni, a többi fölé helyezni és ennek megélése alapján semmissé tenni a többit ?? Tudomásul kell venni, hogy általában senki sem akar aszkéta, önmegtartóztató szent lenni (vagy nagyon kevesen), tehát sokan tesznek olyat, ami a másik felet esetenként megbántja. Nem mindenki születik olyan mély erkölcsi érzékkel, és 20-30 év alatt nem is jutott el az erkölcsi fejlődésnek arra a szintjére, hogy hogy képes legyen magától megérteni, hogy vannak bizonyos helyzetek, amikor egy emberi kapcsolat, a másik ember megbecsülése azzal jár, hogy önkorlátozással élünk és lemondunk bizonyos "élvezetekről", mert sokkal többet nyerünk a lemondással, mint ha élünk a pillanatnyi alkalommal. Ha ezt nem tudja, akkor tudomására kell juttatni, meg kell próbálni megértetni vele. Vagyis ezt meg kell vele beszélni, éreztetni kell, hogy ez nem volt erkölcsileg helyes tett (nem szexuálisan !). Ha megérti, elfogadja és megbánja, akkor ezzel mindkét fél nyer. Persze, ha nem fogadja el, akkor más a helyzet. Vagyis meg kell beszélni vele, nyugodtan (mint a hülye gyerekkel), sőt tárgyilagosan, de mindenképpen nyugodt hangvételben, mert csak akkor fogja megérteni, különben hisztinek fogja fel.
2014. aug. 14. 17:47
 23/39 anonim ***** válasza:
18%
Te tudod, hogy mennyi szabadságot adsz illetve kapsz a házasságotokban? Mi az ami összeköt/összekötött benneteket? Mit tartasz jobbnak magadnak és születendö gyereketeknek? Sokan (mint itt is látszik) csak egy megoldást akarnak ilyen esetben: Szétválni. Nem biztos, hogy igazuk van. Egy házasság sokkal többröl szol mint egy ba-zás.
2014. aug. 14. 17:48
 24/39 anonim ***** válasza:
94%

"Egy házasság sokkal többröl szol mint egy ba-zás."

igen, pont ezért nem kellett volna a férjnek félreizélni...mert eddig nagyon úgy tűnik, hogy a férjnek csak a b..szást jelentette a házasság!

2014. aug. 14. 17:53
 25/39 anonim ***** válasza:
2%

tehát mégis csak kiderült miért ment félre a pasi

:-)))

tudtam h nem csak a pasi a hibás :-DDDD

asszonyka -- tess igyekezni legközelebb és több szexet adni

elég sok féle módon lehet veszélyeztetett terhesen is !

kicsit munkálkodj még a szexuális kultúrádon és legközelebb nem csal meg a férjed

2014. aug. 14. 18:10
 26/39 anonim ***** válasza:
98%
Látom, 25-ös, az értő olvasás nem megy. Idézem a kérdező kommentjét: "es mas hiaba van az neki nem eleg ha nem szexelhetunk rendesen." Tehát VOLT MÁS, csak a pasinak az nem volt elég, neki mkindenképp p..ci kellett.
2014. aug. 14. 18:12
 27/39 anonim ***** válasza:
98%
Veszélyeztetett terhesen igyekezzen mi? Idióta! Úr Isten, olyan harag életd bennem irántad így ismeretlenül is, "kedves" 71%-os. Mi az hogy VESZÉLYEZTETETT TERHESEN adjon több szexet? Még a végén jogos a megcsalás. Undorító lény vagy.
2014. aug. 14. 18:13
 28/39 anonim ***** válasza:
98%

25: szerinted hogyan kéne szexelnie, ha NEM LEHET,

vaginálisan nem lehet

anális nem játszik

marad kézzel/szájjal

most gondolom amikor azon aggódsz, hogy mi van a gyerekkel nincs sok kedved nonsopt a férjed szopni

de erre a pasinak az a jó megoldás, ha félrekúr. végül is ha szólt volna lehet kapott volna több szexuális dolgot.

2014. aug. 14. 18:13
 29/39 anonim ***** válasza:
64%

" hogy vannak bizonyos helyzetek, amikor egy emberi kapcsolat, a másik ember megbecsülése azzal jár, hogy önkorlátozással élünk és lemondunk bizonyos "élvezetekről", mert sokkal többet nyerünk a lemondással, mint ha élünk a pillanatnyi alkalommal. Ha ezt nem tudja, akkor tudomására kell juttatni, meg kell próbálni megértetni vele. Vagyis ezt meg kell vele beszélni, éreztetni kell, hogy ez nem volt erkölcsileg helyes tett (nem szexuálisan !). Ha megérti, elfogadja és megbánja, akkor ezzel mindkét fél nyer. "

A 22-es nagyon jól ír, kérdező! Fontold meg. A sok vérmes -hisztérikus maca lepontozta, de nem biztos, hogy meg is értette.

Te legyél okosabb!

2014. aug. 14. 18:16
 30/39 anonim ***** válasza:
97%

71%

" Azt mondja az zavarja hogy veszelyeztetett terhes vagyok es mas hiaba van az neki nem eleg ha nem szexelhetunk rendesen."

Értő olvasás... van más, de neki az nem elég. Mi van kimaradt az általános iskola, hogy nem megy a mondatértelmezés?

2014. aug. 14. 18:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!