Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ezt kérte a férjem! Te, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt kérte a férjem! Te, hogy reagálnál?

Figyelt kérdés

Szóval most szólt a férjem,hogy a hétvégén el kellene szállásolni a volt menyasszonyának az apukáját,mert itt lesz dolga és mivel jó barátságban maradtak,úgy gondolta rákérdez.Mármint arra,hogy itt aludhatna e,csak éjszakáról lenne szó,nappal nem lenne itt.Ti engednétek?Mit szólnátok hozzá?

Amugy 6 évig voltak együtt,ebből 1 év jegyesség volt,de végül a férjem szakított vele,mert már elmúlt a szerelem.

Én most kicsit kellemetlenül érzem magam emiatt a helyzet miatt.

2014. aug. 26. 20:31
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
50%
Ennél nagyobb problémátok soha ne legyen!Nincs ebben semmi!
2014. aug. 27. 07:01
 32/37 anonim ***** válasza:
15%
Ha elférne, akkor semmi gondom nem lenne vele. Az már neccesebb lenne ha a volt menyasszonyát akarná nálunk altatni...de így...nem érzem problémának a szitut.
2014. aug. 27. 07:46
 33/37 anonim ***** válasza:
94%

"Mi van ha a csaj küldte oda, hogy valamit ártson?"

Aztakúvageccci...ez fájt!! :DD

2014. aug. 27. 08:01
 34/37 anonim ***** válasza:
63%

"Mi van ha a csaj küldte oda, hogy valamit ártson?" - Mindenki magából indul ki. Kemény vagy! :D

Kérdező, szerintem ne érezd magad kellemetlenül emiatt a helyzet miatt. A férjed és a fickó barátok maradtak. Nincs ebben semmi. Egyébként meg legyél büszke magadra, hogy a tied lett a ffi! :)

2014. aug. 27. 08:06
 35/37 anonim ***** válasza:

Nekem sem tetszene. És nem azért, mert az ex valakije. Engem akkor is zavarna, ha egy sima barátról, vagy testvérének a barátnőjéről lenne szó.

Szerintem pofátlanság. Mármint én senkitől nem tudnék ottalvós segítséget kérni, akit nem ismerek. Ha akkora barát, miért nem jött át eddig? Akkor nem lenne durva, mert már láttam, ismerem, és nem pofátlanság, hogy itt alszik. Nem lenne ez a "most kell valami, most haverok vagyunk"-érzés.

2014. aug. 27. 10:32
 36/37 A kérdező kommentje:

Telefonon tartják a kapcsolatot,úgy maradt fent a barátság.

Azért nem jött át eddig,mert 300 km-re lakik tőlünk.Nem könnyű csak úgy átruccannia hozzánk...

2014. aug. 27. 13:33
 37/37 anonim ***** válasza:
Na, mi volt? Ott aludt végül az öreg?
2018. okt. 10. 14:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!