Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális h a tudtom nélkül tartja a férjem a kapcsolatot
a volt fodrásznőjével?
Ezek szerint mégis a tudtoddal tartják a kapcsolatot.
Alaphelyzetben ezzel nem is lenne semmi baj. Nem ismerem a férjedet se, a fodrászt se, a kettőtök viszonyát se, így nehéz.
2014. aug. 14. 19:33
2/26 A kérdező kommentje:
Állítólag a férjem szeret,bár nem érzem,mióta elment dolgozni azóta tartja titokban a kapcsolatot a nővel,többször is adtam rá esélyt,h elmondja,azzal,h kérdeztem kivel beszélt aznap,de nem mondott semmit,hát a fodrásznő csinosabb nálam,szép is,mivel még a szülés utáni felesleg rajtam van.Egyébként mikor még itthon volt,és hívta a nő,nem akarta előttem felvenni.Szóval volt egy pár apró jele,h lehet valami köztük,v csak kialakulóban,hosszú ,de szerintem ez nem normális akkor sem.
3/26 A kérdező kommentje:
Egyébként a férjem úgy szokott hazudni bizonyos dolgokban,mintha könyvből olvasná,mindent ki is tud magyarázni,én hülye meg mindig mindent elhiszek neki.
Így azért más a helyzet, sajnos nem zárnám ki a lehetőséget, de nem biztos. A legnagyobb gond az, hogy már nem érdeklődik irántad annyira, mint régen.
Nem tudom, mennyire kommunikatív a férjed. Ha az is, akkor se biztos, hogy könnyű ilyesmiről beszélni, nálunk is volt hasonló helyzet, onnan tudom.
2014. aug. 14. 19:46
5/26 A kérdező kommentje:
Egyszer azt mondja,h semmi baj,az a has lemegy,ittasan pedig azt mondta,h nem vonzódik hozzám,legalább az a "löttyedt" ne lenne (a hasam).De persze másnap az italra fogta.Szóval az a nő biztos jobban tetszik neki,de állítólag nagyon szeret,hát nem tudom,tanácstalan vagyok,még csak azt sem tudom kideríteni,h mit is beszélnek,mivel már nem leveleznek,hanem telefonálnak.
Ne hergeld bele magad. Inkább tégy meg mindent, hogy ne legyen löttyedt a hasad. Még az is lehet, hogy tényleg csak egyszerű, ártalmatlan flörtölés a dolog. Biztos vagyok benne, hogy hasonló veled is előfordulhatna.
2014. aug. 14. 19:58
7/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztatást,még úgy is fogom figyelni mennyi ideig megy ez náluk,és ha már nem bírom valószínű rákérdezek,de előre tudom kimagyarázza.
Listát kellene írnia róla, hogy mely személyekkel beszél néha?
Én nő vagyok, beszélek néha egyetemi csoporttársakkal (nemtől függetlenül), van 2-3 férfi barátom, stb.
Abban semmi különöset nem látok, hogy ismeri távolabbról, és mivel egy irányban utaznak, beszélnek. Be kellene zárkóznia és senki nőneműhez nem szabadna szólnia, vagy mi?
2014. aug. 14. 20:18
9/26 A kérdező kommentje:
Ha nekem lenne férfi beszélgetőtársam felőle váló ok is lehetne,akkor neki lehet,nálunk ez nem volt divat.
10/26 A kérdező kommentje:
Ja,és miért titokban csinálja?
Kapcsolódó kérdések: