Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Normális h a tudtom nélkül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális h a tudtom nélkül tartja a férjem a kapcsolatot a volt fodrásznőjével?

Figyelt kérdés
A férjem külföldön dolgozik, ezért csak skype-on tudunk beszélni,mindenhová tudom a jelszavát és észrevettem, hogy a fodrásznőjével is tartja a kapcsolatot. Szerintetek mit tegyek? Egyébként van egy 1 éves pici lányunk, a lánynak pedig szintén külföldön dolgozó barátja.Már azelőtt is észrevettem,h lehet közöttük valami,de azt mondta csak barátok,együtt utaznak vonaton,és a menetrend miatt szokta hívni,de persze várakozás közben még kávézgatnak is.

2014. aug. 14. 19:28
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Látom vannak még normális emberek,köszönöm!
2014. aug. 14. 23:43
 22/26 anonim ***** válasza:

Ha neked a "köcsög" a normális, az sok mindent elmond rólad is!!!

Ezek után már nem is csodálom, hogy menekül tőled a fodrásznőhöz a pasid.

2014. aug. 15. 10:30
 23/26 A kérdező kommentje:
Nem pont arra értettem,hogy normális,ne kötekedj.
2014. aug. 15. 11:49
 24/26 anonim ***** válasza:
én megmondom őszintén rákérdeznék kerekperec a férjedre meg a nőre is ha nincs semmi köztük,akkor ez nem is lesz tovább téma és nem idegeskedsz feleslegesen és én megkérném a férjem hogy ritkítsa a beszélgetéseket a nővel. mivel te sem trécselsz a postással és nem hívogatod te se a postást. a hasadról annyit hogy emlékeztetném rá hogy azért hogy ilyen a hasad abba az ő keze is benne van..elég beteg világot élünk mostanság úgy látom...1évvel szülés után nem feltétlenül kell topmodellnek lenni főleg ha még szoptatsz..elég gáz h ma mar ott tartunk hogy szules utan 3honappal a nok sittysutty lefogynak..nem mondom h el kell igenyteledni de szoptatos anyaknak a dokik nem javasoljak a fogyokurat max dietat...mivel a fogyokura hatassal van a tejtermelodesere negativ hatassal..azt meg gondolom mki tudja hogy minel tovabb. cicizik a baba annal erosebb lesz az immunrendszere nem lesz allandoan beteg...szerintem nem kell egy nonek szules utan egy evre topmodellnek lenni...tudjatok vkinek fontosabb hogy a babaja megkapja a megfelelo mennyisegu tejet mint hogy esetleg van rajta +10kilo..a pasinak konnyu nem az o teste banja...amugy a kerdezonek is lehetnenek elvarasai a ferjevel szemben..nezzuk meg h miota egyutt vannak a pasi nem hizott e par kilot...add e magara...jol akar kinezni ...nem kinyult poloba jar e..illatos e. odafigyel e a nore...nem mindig a nonek kell meghoditani a pasit..nehogy mar meg a kerdezo hoditsa vissza..26eves vagyok meg nem szultem...de azert realisabban latom a dolgokat mint egy ket valaszolo ugy latom...
2014. aug. 15. 13:06
 25/26 anonim ***** válasza:
ja es azt kihagytam hogy nezzuk meg azokat akik szules utan par honapra lefogytak...kb 2-3honapot szoptattak mert elment a tejuk...vagy szerintetek jobb ha a baba tapszeres? csak mert -5kg lement anyukarol...
2014. aug. 15. 13:10
 26/26 anonim ***** válasza:

Ha neked nem mondja el hogy beszélt azzal a nővel amikor rákérdezel, hogy kivel beszélt, és nem veszi fel a nőnek a telefont amikor te ott vagy... nos ez már több mint gyanús. Ha nincs is köztük testi viszony, lelki már van, és olyan dolgokról beszélgethetnek ami nem illő egy nős férfi és egy nő között. A lelki viszonyból pedig ripsz-ropsz szerelem lehet. A helyedben nem halogatnám a dolgot, nyíltan beszélnék a férjemmel, tisztáznám hogy miről van szó.

Továbbá ha tele a hűtő, az ember nem megy el vásárolni. Töltsd fel hát az otthoni hűtőt és akkor a férjed nem nyitogatja másét. Foglalkozz magaddal, hogy minél kívánatosabb legyél a számára (nem csak a kilókról van szó), legyél számára érdekes, csináljatok szórakoztató programokat is, és legyenek romantikus pillanatok is. Ne csak a gyerekkel foglalkozz, legyél érzékeny a férjedre is.

2014. aug. 15. 13:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!