Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Normális h a tudtom nélkül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális h a tudtom nélkül tartja a férjem a kapcsolatot a volt fodrásznőjével?

Figyelt kérdés
A férjem külföldön dolgozik, ezért csak skype-on tudunk beszélni,mindenhová tudom a jelszavát és észrevettem, hogy a fodrásznőjével is tartja a kapcsolatot. Szerintetek mit tegyek? Egyébként van egy 1 éves pici lányunk, a lánynak pedig szintén külföldön dolgozó barátja.Már azelőtt is észrevettem,h lehet közöttük valami,de azt mondta csak barátok,együtt utaznak vonaton,és a menetrend miatt szokta hívni,de persze várakozás közben még kávézgatnak is.

2014. aug. 14. 19:28
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
0%
Figyelj, úgy sem fogja bevallani. Hagyd a csudába a kérdezősködést, a nyomozást is. Eleget tudsz. De azért a pasit ne add olyan könnyen te nő! :D Ne figyelgesd, hanem tedd meg amit tenned kell, légy csinosabb annál a csajnál. Mutasd meg a férjnek, hogy mi az amit veszít, ha elhagy. Légy igényes önmagadra, légy csinos, illatos, sminkeld mindennap ki magad, csináld meg frizurádat, otthon se járj kopott melegítőben, és kezdj bele a diétába azonnal. A leggyorsabban vegetáriánus étrenddel fogysz le, húst-húskészítményeket és a cukrot, cukrozott termékeket,+ nasikat: chipset, csokit, üdítőket, stb. is el kell hagyni. Mást mindent ehetsz. És tornázz naponta 45 percet. Tudom nem könnyű átállni kapásból, de most muszáj lesz. Kérlek ne add fel. Én 40 éves vagyok, 3 gyerekkel, jó alakkal, szerelmes férjjel. Vega vagyok, csak azért nincs súlyfeleslegem.
2014. aug. 14. 21:30
 12/26 A kérdező kommentje:
Ezek a bíztató szavak nagyon jól estek,én is tudom,hogy le kellene fogynom,még a babucim mindíg cicikél,szóval ezért nem is próbáltam eddig fogyózni,de mivel,hogy már nem létfontosságú neki belefogok valamilyen fogyókúrába,és akkor remélem a férjemnek is jobban kellek majd.Na de így is úgy is lesz vele egy beszélgetésem a dologról.
2014. aug. 14. 21:51
 13/26 anonim ***** válasza:
33%
Ne már hogy a vegetáriánusok már az ilyen kérdésnél is nyomják a propagandájukat... Ez azért egy új mélypont. Másrész mit kell ilyenkor külön hízelegni a pasasnak? Ha menni akar, menjen. Én biztos nem versenyeznék a kegyeiért, ha ennyit ér neki a kapcsolat.
2014. aug. 14. 21:52
 14/26 anonim ***** válasza:
18%
a babucim cicikél... jézusom...
2014. aug. 14. 21:53
 15/26 anonim ***** válasza:
38%
Viszont ezt a babuci cicikélős beszédet ne erőltesd szerintem.
2014. aug. 14. 21:54
 16/26 A kérdező kommentje:
Nem rég óta vagyok regisztrálva az oldalon,de azt látom,h az emberek nem azon vannak h segítsenek,csak h megszólják a másikat.
2014. aug. 14. 21:56
 17/26 anonim ***** válasza:
71%

a babuci cicikél XDDD

ba.szki nem csodálom, hogy a férjed inkább a fodrásszal beszélget, mint veled...eszed annyi se, mint egy marék tyúkszarnak...

2014. aug. 14. 21:56
 18/26 anonim ***** válasza:
68%

Kérdező4

Milyen ideges leszel, ha kiderül, hogy nem csak a fodrásszal, de még a pedikűrössel is tartja a kapcsolatot...

...meg a hentessel, meg a pékkel...

2014. aug. 14. 21:57
 19/26 A kérdező kommentje:
Hát igen a kritizálás az jól megy,ilyen embereknek nem igen fogok magyarázkodni.
2014. aug. 14. 22:15
 20/26 anonim ***** válasza:
0%
Nem kicsit vagytok köcsögök. A kérdezőnek fontos a házassága, így hát megtesz érte amit tud. A férje is elvárja a változtatást. Egyébként önmagáért kell változtatnia, mert aki menni akar, úgyis menni fog. Ha az ember lelép, ő egyedül marad és előbb-utóbb ismét igénye lesz arra, hogy ismerkedjen. Ez súlyfölösleg nélkül könnyebb, és ez nem csak esztétikai, hanem egészségügyi kérdés is. A vegetáriánus étkezés nem propagandaszöveg, hanem tényleg azzal a legegyszerűbb a fogyás, úgy hogy nem kell éhezni közben. Attól sem kell tartani, hogy nem lesz elegendő tejcsi bébikének.
2014. aug. 14. 22:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!