Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan esik rosszul a férjem viselkedése vagy csak hisztizek?
Az utóbbi időben eléggé kívánós vagyok. Azt hittem, a férjem örül ennek, ehelyett többször beszólt már. Mondtam neki, hogy ha kezdeményezek és nincs kedve, nem baj, de utólag ne bántson meg. Olyanokat mond, hogy "kis nimfomán" "milyen szexéhes nőt vettem el" meg hasonlók. De tök gúnyosan, nem kedvesen. Többször szóltam neki emiatt, de nem változott.
Fizikailag továbbra is kívánnám, de már inkább nem kezdeményezek.
Mit gondoltok? Felfújom?
Én azt mondtam az elején, hogy ha nincs szex nem főzök. Azóta többnyire rendeljük a kaját.
Nekem is beszólt sokszor az elején, de már megszoktam.
A terhesség alatt még a fülhallgatót is feltette inkább :D
Volt idő amikor az én férjem is elutasított, mindenféle ürüggyel. Én besokalltam, hogy mindig én kezdeményezek, így egy nap azt mondtam neki, hogyha nem szexelünk, veszek egy vibrátort, és azt fogom kényeztetni. Kiröhögött. Én meg vettem, kettőt is. Vacsoraidőben elővettem, asztalra tettem, és a férjem döbbent arcát nézve mondtam, hogy
"bocsi, de vacsorázom előbb a szexpartneremmel, majd szexelünk.. Majd szólj ha hangosak lennénk.."
Majd vacsora után szépen bementem a szobába. Még 2 perc sem telt el, már rohant a férjem, kezdeményezett..
Nekünk így jött helyre a szexuális életünk.. Ha ne adj hanyagolva érezném magam, akkor előkerül Admirális, és a Tábornok..:)
Hja!
Naponta ötször,
hogy ne kelljen többször!
A legfontosabb egy kapcsolatban az őszinteség!
"Nézd, drágám, én hetente 4x igénylem a szexet. Akkor is, ha te csak hetente 2x szeretnéd."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!