Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Válni fogok a feleségemtől,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Válni fogok a feleségemtől, mert kibírhatatlan a viselkedése. Gyermekelhelyezésnél ezek mennyit számítanak?

Figyelt kérdés

Nagyon régóta nem lehet vele együtt élni, nyomozgat utánam, sokszor hisztérikusan is viselkedik, telefonomat nem egyszer elvette és elolvasta az üzeneteket, felhívta a híváslistában lévő számokat, munkahelyen nem hagy békén, szex már nincs közöttünk, féltékeny, ellenőrizni akar. Hiába a jó szó, még ha ki is békülünk egyszer, pár nap múlva minden kezdődik elölről.

Megcsalás nem történt, közös kisfiunk most fog óvodába menni, feleségem nem dolgozik és ahogy tapasztalom, nem is igazán akar.

Már nem szeretem, nem akarok vele együtt lenni, elég volt.

A gyereket válás után magamhoz akarom venni, én legalább el tudom tartani és nyugodtabb légkörben nőne fel.

Akár tanúkkal is tudom igazolni(szülők, rokonok), hogy a viselkedése régóta ilyen és emiatt romlott meg a kapcsolatunk.

Gyermekelhelyezésnél mennyi esélyem van?

2014. aug. 21. 12:50
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
45%
Remélem, nagyon sok! Bár a bíróság - akárki, akármit írkál- általában anyapárti sajnos, mégse add fel a reményt!
2014. aug. 21. 12:54
 2/38 anonim ***** válasza:
72%

A bíróság nem vizsgálja, hogy kinek a hibájából ment tönkre a kapcsolat.

Gyermeket csak akkor vesznek el az anyától, ha valami nagyon durva dolga van és azzal veszélyezteti a gyereket, pl. iszik, drogozik, veri, ilyesmik.

2014. aug. 21. 12:58
 3/38 anonim ***** válasza:
81%
azért, mert féltékeny és nem fekszik le veled, még lehet alkalmas a gyerknevelésre.
2014. aug. 21. 12:58
 4/38 anonim ***** válasza:
100%
Teljes mértékben megértem, hogy így nem tudsz együtt élni a nejeddel. A leírtaknak viszont semmi köze a gyermekelhelyezéshez.
2014. aug. 21. 13:01
 5/38 anonim ***** válasza:
61%

# 2/3

Ez baromság sok apa cseszik harcolni a gyerekért azért tűnik úgy mintha csak anyáéhoz kerülne.

Ad be a válást és a gyerekelhelyezési kérelmet minél előbb és kérd hogy ideiglenesen is nálad helyezzék el. Anya mehet a közös lakásból ha akar de gyereket semmi esetre se enged hogy addig is elvigye.

2014. aug. 21. 13:01
 6/38 anonim ***** válasza:
95%
:o mintha csak a testvérem helyzete lenne...bárcsak ő is válni szeretne :/ szerintem van rá esély h apának adják a gyereket, az anya még csak nem is dolgozik, hogy nevelné fel...
2014. aug. 21. 13:06
 7/38 anonim ***** válasza:
60%

2-es vagyok:

Nem tudom, minek kell lepontozni. Nem azt írtam, hogy ez így jó, hogy egyetértek vele, hogy ne érteném meg az apát.

De Magyarországon akkor is ez az eljárási rend. Anyától gyereket nem vesznek el, csak nagyon indokolt esetben. Ahhoz valami nagyon durvát kell tennie, hogy elvegyék tőle.

2014. aug. 21. 13:07
 8/38 anonim ***** válasza:
54%

Az nem elég indok, hogy az anya nem dolgozik. Gyerektartási díj mellett a bíróság feleségtartási díjat is kiszabhat. Sajnos.

Keríts egy jó ügyvédet és harcolj a gyerekért!

2014. aug. 21. 13:08
 9/38 anonim ***** válasza:
66%

Szerintem ha kifogsz egy normális bírót, akkor egyértelmű hogy a nem hisztérika (te) és a kereső (te) szülő kapja a felügyeletet.

Off: Az ilyen nőknek nem tudom mi lehet az agyával, ismerek ilyeneket és nem csodálom hogy nálad betelt a pohár.

2014. aug. 21. 13:09
 10/38 A kérdező kommentje:

Közben nézegettem más oldalakat is és azt írják, hogy igenis számít ki miatt megy tönkre a házasság.

Meg most őszintén. Miből tartaná el magát és a gyereket? A gyerektartást max a gyerekre költhetné (bár ismerek olyan nőt,aki a saját maga eltartására harcolt ki magas összeget), de akkor is ítélhet úgy egy bíró, hogy nincs jövedelme, vagyona és majd a férfi pénzéből tartsa el magát is, ahelyett, hogy a férfinak adná a gyereket, aki minderre önerőből képes? Lehetséges az ilyen?

2014. aug. 21. 13:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!