Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Válni fogok a feleségemtől,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Válni fogok a feleségemtől, mert kibírhatatlan a viselkedése. Gyermekelhelyezésnél ezek mennyit számítanak?

Figyelt kérdés

Nagyon régóta nem lehet vele együtt élni, nyomozgat utánam, sokszor hisztérikusan is viselkedik, telefonomat nem egyszer elvette és elolvasta az üzeneteket, felhívta a híváslistában lévő számokat, munkahelyen nem hagy békén, szex már nincs közöttünk, féltékeny, ellenőrizni akar. Hiába a jó szó, még ha ki is békülünk egyszer, pár nap múlva minden kezdődik elölről.

Megcsalás nem történt, közös kisfiunk most fog óvodába menni, feleségem nem dolgozik és ahogy tapasztalom, nem is igazán akar.

Már nem szeretem, nem akarok vele együtt lenni, elég volt.

A gyereket válás után magamhoz akarom venni, én legalább el tudom tartani és nyugodtabb légkörben nőne fel.

Akár tanúkkal is tudom igazolni(szülők, rokonok), hogy a viselkedése régóta ilyen és emiatt romlott meg a kapcsolatunk.

Gyermekelhelyezésnél mennyi esélyem van?

2014. aug. 21. 12:50
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:

hány éves a gyerek, van papir arról hogy mentális beteg, meddig tart a munkaidőd tudod a gyereket hozni vinni?

nem ott döl el hogy most nincs munkája sok sok apróság beszélj egy ügyvédel

2014. aug. 21. 19:54
 32/38 anonim ***** válasza:
26%
Egyesek úgy csinálnak, mintha nem vonatkozna az anyára az olyan kérdések, hogy tudsz e figyelni rá, tudod hozni vinni az oviba, tudsz e vele lenni, ha beteg stb. Szerintetek, ha az anya elakarja tartani azt a gyereket, akkor nem fog elmenni dolgozni? Akkor ki fog vigyázni rá? nem a nagymama vagy egy harmadik fél? Egy anya minden más ebből a szempontból, mint egy apa? Hülyeséget nem kellene írogatni. A bíróság mindenkor és minden esetben a gyerek érdekeit veszi figyelembe, és ehhez mérten dönt. Mind a gyerek jólétét, és szellemi fejlődését legjobban biztosító EMBER felé billen a mérleg, függetlenül attól, hogy az illető nő vagy férfi, jelenesetben anya vagy apa. Rohadtul mindegy. A gyerek érdeke számít és semmi más! Pontosan ezért fognak bevonni szakértőket, pszichológusokat, védőnőket, óvónőket akárkit. Ezért csinálnak környezettanulmányt. Aki többet tud felmutatni érzelmi és anyagi szinten, aki előreláthatólag jobban tudja biztosítani a szellemi és fizikai fejlődését azé a felügyelet és pont....
2014. aug. 21. 20:28
 33/38 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező. Nem tudom, hogy mit olvastál és hol, de kis hazánkban a bíróságot rohadtul nem érdekli, ki miatt ment tönkre a házasság. Erre se keretük, se idejük, se kedvük nincs. Ezt nem lehet kideríteni eleve. Erre NE alapozz! Te így látod, a nejed valszeg máshogy! A bíróságoz ez NEM fogja érdekelni, hogy kettőtök között mi a feszkó.
2014. aug. 22. 02:07
 34/38 anonim ***** válasza:
100%

Nem fogod megkapni a gyereket, ha csak a nejed nem alkesz, elmebeteg vagy valami hasonló. Ne vergődj. Felesleges.

A kibírhatatlan pedig nem egzakt fogalom, a bíróság körberöhög vele.

2014. aug. 22. 02:11
 35/38 anonim ***** válasza:
51%

A férjemet és a bátyját 15 éve az apjának ítélte a bíróság, pedig anyósom se nem ivott se nem drogozott, és erkölcsileg is rendben volt minden.

Az ok az volt, hogy a gyerekek jobban kötődnek az apjukhoz, és hogy a megszokott életviteluket az apanal tudják csak folytatni.

Kérdező!

Indítsd el a válást, gyerekelhelyezést. Ne engedd, hogy a nejed elvigye tőled a kicsit. Az engedélyed nélkül n változtathatja meg a gyermek lakcímét, és életvitelszerűen nem lakhat másik címen.

2014. aug. 23. 15:39
 36/38 zsutoth77 válasza:

Szia!

Talán magadban is kell keresni a hibát!!!

Nem beszéltél a szeretetről amit a feleséged iránt érzel!

Legtöbb nőnek ez hiányzik!

Nem kellene elválasztani a gyereket az anyjától!Egyezz meg vele,hogy te is láthatod és mindenki boldog lesz!

Sok pasi azt gondolja,hogy bosszút áll a nőn,mert van elég pénze,vagy jobban tud hazudni a bíróságon,hogy elvegyék az anyjától a gyereket!

MIÉRT?????????????????

a házasság 2 ember boldogságából ered!!!

rosszul teszed,ha azt gondolod,neked nem kell érte megdolgoznod!

az én férjem nagyon jól hazudik!és megkapta az ideiglenes gyermekfelügyeletet DE ITTHON MEG ELVER ENGEM ÉS A GYEREKET IS!!!!!!!!!!!

a fiú 3 éves...minden este kényszeríti,hogy a szobájában aludjon...vele fürdik....meztelenkedik a gyerek előtt..

ÉN MÉGSEM TEHETEK SEMMIT....mert,ha tehetnék,akkor már megtettem volna!!!!!!!!!!!!!!!!a per alatt három ügyvédem volt....

NE VEDD EL A GYEREKET AZ ANYJÁTÓL!!!!!!!INKÁBB PRÓBÁLD MEG MEGOLDANI A PROBLÉMÁT

2014. aug. 26. 06:06
 37/38 anonim ***** válasza:
8%
"Ne vedd el a gyereket az anyjától" meg a bla bla bla..Milyen fura hogy amikor a nő akar válni akkor senki sem írja azt, hogy ne vedd el a gyereket az apjától!
2014. aug. 26. 18:27
 38/38 anonim ***** válasza:
Az nem számít, hogy a gyerek mit fog érezni, hogy megy tönkre lelkileg? Bárhogy is bizonygatják sokan az ellenkezőjét, a gyerekeket az anyák szülik, és persze, hogy szeretik az apjukat, de 99.99%-ban az anyjukat válasszák, ha választani kell és megvan a természetes kötődés. Persze erőszakkal sok mindent el lehet érni, de az ilyen ember önző, és nem agyerekét szereti, hanem saját magát, a saját nyomoráért, tehetetlenségéért akar bosszút álli a feleségén ahelyett, hogy a problémákat kezelné.
2014. szept. 29. 18:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!