Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válni fogok a feleségemtől, mert kibírhatatlan a viselkedése. Gyermekelhelyezésnél ezek mennyit számítanak?
Nagyon régóta nem lehet vele együtt élni, nyomozgat utánam, sokszor hisztérikusan is viselkedik, telefonomat nem egyszer elvette és elolvasta az üzeneteket, felhívta a híváslistában lévő számokat, munkahelyen nem hagy békén, szex már nincs közöttünk, féltékeny, ellenőrizni akar. Hiába a jó szó, még ha ki is békülünk egyszer, pár nap múlva minden kezdődik elölről.
Megcsalás nem történt, közös kisfiunk most fog óvodába menni, feleségem nem dolgozik és ahogy tapasztalom, nem is igazán akar.
Már nem szeretem, nem akarok vele együtt lenni, elég volt.
A gyereket válás után magamhoz akarom venni, én legalább el tudom tartani és nyugodtabb légkörben nőne fel.
Akár tanúkkal is tudom igazolni(szülők, rokonok), hogy a viselkedése régóta ilyen és emiatt romlott meg a kapcsolatunk.
Gyermekelhelyezésnél mennyi esélyem van?
"Ne akard elválasztani az anyjától"
Akkor hogy képzeled vágják szét a gyereket váláskor vagy mi?
Nő a gyerek érdekeit tartaná szem előtt nem a sajátját szó nélkül belemenne hogy apához kerüljön minthogy nála nyomorogjon.
Aki meg az asszonytartás írta az meg egy nagy marhaság. Egy munkaképes nőnek sem fogják megítélni, óvodás gyerek mellett.
"De csak azért elperelni egy anyától a gyereket mert a férj nem jön ki az anyával,önzőség."
Tudod ez visszafelé is igaz.
"De csak azért elperelni egy apától a gyereket mert a feleség nem jön ki az apával,önzőség."
" Azért valljuk be,nem olyan egyszerű egyedül gyereket nevelni. Óvodàban az első évben a gyerekek szinte végig betegek,apuka lehet majd vele otthon eleget táppénzen. Remélem ha táppénzen lesz akkor lesz elég pénze kifizetni az albérletet,rezsit,gyógyszereket és utána nem bánja meg a dolgot. "
Miért ha anyához kerül nem lesz beteg, nem lesz gondok vele? Dehogynem apa táppénz kiesését meg majd pótolja anyuka gyerektartása amit neki is kötelező fizetni vagy apa kéri majd az állami megelőlegezést, aztán majd behajtják az anyán
Nagyon nagy esélyed van, ha satbil megélheteésed van és magad is az van érzelmileg. Az ügyvéd - ha esze és tapasztalata van - tanácsolni fogja (ha nem, akkor én), hogy a válóperhez kérjetek a gyereknél gyerekpszichiáter szakértői véleményt. (Kötődés-vizsgálatot stb.)
Ha 3 éves a gyerek, akkor is ki tudják belőle szedni, hogy kihez kötődik, mert rajzoltatak vele vagy játéterápiában jelenik meg az, hogy kihez kötődik.
Tanúkat hozhatsz, habár a rokonok nem szívesen másznak bele ilyesmibe, és a saját rokonaidról hamar mondhatják, hogy elfogultak feléd. A szakértői vélemény az stabil, mint az aranyforint. És többet is lehet kérni, nem csak egy szakértő véleményét.
ja onzoseg, en ismerek olyant aki ilyen novel el egyutt, hat megtudom erteni h elhagyja, nekem is volt ilyen, mas nem ment mint a cseszetes, konyen irja h maradjanak, akinek nem volt benne resze!
az emlitett apa alig jar haza mar...
Szerintem meg keressetek a feleségednek munkát és nem lesz ideje/ereje nyomozgatni!
Leülni és komolyan elbeszélgetni egymással, és a feleségednek szüksége lenne egy pszichiáterre! Valószínűleg agyára ment az otthonét (amit meg is értek)
Egyáltalán adnál még egy esélyt ennek a kapcsolatnak?
Mondom: munkát a feleségnek, szexelni minden nap!!!!! 2-ben menjetek el vhová!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!