Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt kérte a férjem! Te, hogy reagálnál?
Szóval most szólt a férjem,hogy a hétvégén el kellene szállásolni a volt menyasszonyának az apukáját,mert itt lesz dolga és mivel jó barátságban maradtak,úgy gondolta rákérdez.Mármint arra,hogy itt aludhatna e,csak éjszakáról lenne szó,nappal nem lenne itt.Ti engednétek?Mit szólnátok hozzá?
Amugy 6 évig voltak együtt,ebből 1 év jegyesség volt,de végül a férjem szakított vele,mert már elmúlt a szerelem.
Én most kicsit kellemetlenül érzem magam emiatt a helyzet miatt.
Hát én az após helyében meg sem kértem volna. Szerintem egyáltalán illetlenség ilyet kérni. vége van annak a kapcsolatnak, a férfi megnősült, a múltból nem illik bepofátlankodni az új nő házába.
ez egyszerűen nagyon furcsa! hiába, hogy itt most a többség játssza a liberálisat. a legtöbb ember addig gondolkodik ilyen nagyvonalúan, amíg saját maga nem kerül ilyen felemás helyzetbe.
Ha most már igent mondott a feleség, nehéz lenne visszakozni. De megértem teljesen, hogy benne motoszkál az a kellemetlen érzés. Meg ha most megengedte, mi lesz legközelebb. Szerintem azt tisztáznia kéne a férjével, hogy most megengedte, de benne van egy rossz érzés, és nem kéne ebből rendszert csinálni. Esetleg a férj mit szólna, ha az ő volt pasijának a rokonait szállásolnák el.
Nincsen azzal semmi gond, hogy furán érzed magad, nem egy hétköznapi vendég lesz.
Ebből a tanulság, hogy a férjed egy nyílt szívű pozitív gondolkodású, nagyvonalú pasi, aki rólad is ugyanezt gondolja.
Néhányan tényleg ilyen bezárkózottan élnek? Hogy alakítotok ki új barátságokat?
A férjem exnejével kifejezetten rossz viszonyban vagyok (a személyisége miatt), de a szüleivel jóban vagyok, mert a férjem révén találkoztam velük. Az exapósának a mai napig segít néha, mert enyhén mozgáskorlátozott és néha jól jön neki a segítség a nehezebb fizikai munkáknál.
De az exfeleséggel se lenne bajom csak amiatt, hogy ex. A személyisége miatt nem vagyok vele jóban, de ez akkor is így lenne, ha más kontextusban ismerném.
2 v 3 nap nem a világ. Mond meg h ok, de ha majd te kérsz v mit vagy a férjed akkor ne keresse a kifogásokat.
Szívességet szívességért.
Én így szoktam.
az én apám tuti nem kérne a volt vőlegényemtől szállást, pedig ők is jóban vannak...
(amúgy ha elmúlt a szerelem, minek jegyezte el...velem is ilyen aljas volt a vőlegényem..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!