Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ezt kérte a férjem! Te, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt kérte a férjem! Te, hogy reagálnál?

Figyelt kérdés

Szóval most szólt a férjem,hogy a hétvégén el kellene szállásolni a volt menyasszonyának az apukáját,mert itt lesz dolga és mivel jó barátságban maradtak,úgy gondolta rákérdez.Mármint arra,hogy itt aludhatna e,csak éjszakáról lenne szó,nappal nem lenne itt.Ti engednétek?Mit szólnátok hozzá?

Amugy 6 évig voltak együtt,ebből 1 év jegyesség volt,de végül a férjem szakított vele,mert már elmúlt a szerelem.

Én most kicsit kellemetlenül érzem magam emiatt a helyzet miatt.

2014. aug. 26. 20:31
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
77%
19: Nem idegen, hanem a férjem ismerőse, akivel hosszú éveken voltak kapcsolatban.
2014. aug. 26. 21:06
 22/37 anonim ***** válasza:
20%
Hát nekem mindenki idegen, akivel mág nem találkoztam. És egy olyan világban, ahol egy saját rokonod is képes meglopni/becsapni... hogy bízz egy idegenben? Engem zavarna, hogy ott alszik valaki, akit én nem ismerek, csak a férjem (esetleg), de egy kapcsolatban mindenki, még a szülők is, próbálja a szebbik arcát mutatni. Ráadásul annak a csajnak az apja, akit a férj otthagyott... nem egy szerencsés helyzet. Mi van ha a csaj küldte oda, hogy valamit ártson?
2014. aug. 26. 21:08
 23/37 anonim ***** válasza:
73%
Utolsó, komoly paranoiád van....
2014. aug. 26. 21:09
 24/37 anonim ***** válasza:
85%

Hát én az após helyében meg sem kértem volna. Szerintem egyáltalán illetlenség ilyet kérni. vége van annak a kapcsolatnak, a férfi megnősült, a múltból nem illik bepofátlankodni az új nő házába.

ez egyszerűen nagyon furcsa! hiába, hogy itt most a többség játssza a liberálisat. a legtöbb ember addig gondolkodik ilyen nagyvonalúan, amíg saját maga nem kerül ilyen felemás helyzetbe.

Ha most már igent mondott a feleség, nehéz lenne visszakozni. De megértem teljesen, hogy benne motoszkál az a kellemetlen érzés. Meg ha most megengedte, mi lesz legközelebb. Szerintem azt tisztáznia kéne a férjével, hogy most megengedte, de benne van egy rossz érzés, és nem kéne ebből rendszert csinálni. Esetleg a férj mit szólna, ha az ő volt pasijának a rokonait szállásolnák el.

2014. aug. 26. 21:14
 25/37 anonim ***** válasza:
46%
Kicsit kellemetlen, mert akkor az idegen velünk egy szobában kéne, hogy aludjon. Azt nem tudom, hogy nálatok melyik szobában tudnátok elszállásolni a vendéget.
2014. aug. 26. 21:30
 26/37 anonim ***** válasza:
84%
(25-ös vagyok, az idegent nem mint ismeretlent, hanem mint olyan embert értem, aki nem tartozik a családunkhoz, nem rokon)
2014. aug. 26. 21:31
 27/37 anonim ***** válasza:
91%

Nincsen azzal semmi gond, hogy furán érzed magad, nem egy hétköznapi vendég lesz.

Ebből a tanulság, hogy a férjed egy nyílt szívű pozitív gondolkodású, nagyvonalú pasi, aki rólad is ugyanezt gondolja.

2014. aug. 26. 21:32
 28/37 anonim ***** válasza:
66%

Néhányan tényleg ilyen bezárkózottan élnek? Hogy alakítotok ki új barátságokat?

A férjem exnejével kifejezetten rossz viszonyban vagyok (a személyisége miatt), de a szüleivel jóban vagyok, mert a férjem révén találkoztam velük. Az exapósának a mai napig segít néha, mert enyhén mozgáskorlátozott és néha jól jön neki a segítség a nehezebb fizikai munkáknál.

De az exfeleséggel se lenne bajom csak amiatt, hogy ex. A személyisége miatt nem vagyok vele jóban, de ez akkor is így lenne, ha más kontextusban ismerném.

2014. aug. 26. 21:36
 29/37 anonim ***** válasza:
9%

2 v 3 nap nem a világ. Mond meg h ok, de ha majd te kérsz v mit vagy a férjed akkor ne keresse a kifogásokat.

Szívességet szívességért.

Én így szoktam.

2014. aug. 26. 22:25
 30/37 anonim ***** válasza:
36%

az én apám tuti nem kérne a volt vőlegényemtől szállást, pedig ők is jóban vannak...

(amúgy ha elmúlt a szerelem, minek jegyezte el...velem is ilyen aljas volt a vőlegényem..)

2014. aug. 26. 23:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!