Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt kérte a férjem! Te, hogy reagálnál?
Szóval most szólt a férjem,hogy a hétvégén el kellene szállásolni a volt menyasszonyának az apukáját,mert itt lesz dolga és mivel jó barátságban maradtak,úgy gondolta rákérdez.Mármint arra,hogy itt aludhatna e,csak éjszakáról lenne szó,nappal nem lenne itt.Ti engednétek?Mit szólnátok hozzá?
Amugy 6 évig voltak együtt,ebből 1 év jegyesség volt,de végül a férjem szakított vele,mert már elmúlt a szerelem.
Én most kicsit kellemetlenül érzem magam emiatt a helyzet miatt.
Mitől félsz? Olyan kicsi a lakás, hogy nem fértek el?
Figyelj, nem ok nélkül váltak el. Nem akarnak egymástól semmit ráadásul csak az exének az apja jön egyetlen éjszakára. Ha nincs gond a helyhiánnyal akkor nekem semmi problémám nem lenne, hisz írtad, hogy jóban is vannak.
Nincs benne semmi rossz, ha jóban vannak és ha eljön egy éjszakára. Gondolom nem azért akar jönni, hogy rábeszélje a férjed, hogy menjen vissza a lányához :)
Érdekes helyzet persze, de az élet ilyen. Én belemennék, az apjával akarja tartani a kapcsolatot az exnek és nem az utóbbival szeretne foglalkozni.
Nincs gond a lakásunkkal,van egy kifejezett vendég szobánk.
Az teljesen üres,csak ha vendég jön,akkor alszik ott valaki.
Csak számomra kellemetlen,hogy hát mégiscsak az ő lánya völegénye volt,és most kb. neki kellene az én helyemben lennie...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!