Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A férjem engem hibáztat, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem engem hibáztat, hogy azért nincs pénzünk semmire mert (nekem is) kevés a fizetésem, szerintetek ez jogos?

Figyelt kérdés
Folyton azt hallgatom,hogy bezzeg xy-ék nál az asszony hazaviszi a 150-200 ezret egy mutliból,és tudnak nyaralni,meg étterembe járni,autót venni,stb én meg milyen szerencsétlen,meg élhetetlen vagyok,hogy egyetemi diplomával csak egy közalakalmazotti állásom van 85 ezerért.Az,hogy ő is csak 100 ezret keres az persze más lapra tartozik...De neki "szabad" keveset keresni,mert ő nem diplomás
2014. aug. 23. 12:18
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
73%
Mi ketten a párommal 64 ezerből élünk. Szóval a Te párod inkább húzza meg magát és örüljön, hogy van valami a hasába!
2014. aug. 24. 09:50
 42/50 anonim ***** válasza:
20%
64 ezerből 2 ember nem él meg, még ha van saját lakásotok és nem kell albérleti díjat fizetni, akkor is számolhatunk minimum 30-40 ezer forintos rezsivel, mivel még internetetek is van. Marad a legjobb esetben 30 ezer forint, egy hónapra az étel sem jön ki belőle, még ha a legolcsóbb kaját főzitek akkor sem és még nem beszéltünk a ruházkodásról, gyógyszer, stb. Kérjetek segélyt, átmenetit bármikor adnak, erre a jövedelemre.
2014. aug. 24. 12:51
 43/50 anonim ***** válasza:
Aki 64 ezerből él, annak nincs nete, vagy a szomszédból nyomod?
2014. aug. 24. 14:53
 44/50 anonim ***** válasza:
0%
Vigyázz 43, mert itt a valóság 0%-ot ér :)
2014. aug. 24. 15:52
 45/50 anonim ***** válasza:
100%

hidd el ha bezzeg 300-at vinnél haza, akkor az lenne a baja, hogy jaa asszony ne égess, hogy ennyivel többet keresel.

tipikus kötekedős kuki! megmondanám neki, hogy akkor kalap/kabát és keressen új feleséget.

minek mentél egy ilyen emberhez????

2014. aug. 24. 20:55
 46/50 anonim válasza:
100%
Szerintem meg ha ha annyit magyaràzik sztem meg hagyd el ezel csak azt mutasa hogy a pénz fontosabb mint te!!!!! Ha nem erekelné a pénz akkor nem hozta volna fel ezt a dolgot!!! Ne hogy mar ennyi pénzböl ne lehessen meg élni!!! De te tudod te életted én esküszöm nem elnék ilyen emberel !!! Meg egyébb ként is ö a férfi ö dolgozon !!!
2014. aug. 24. 22:12
 47/50 anonim ***** válasza:
Honnan jön ez a 60 ezerbõl élés? Lemaradtam?
2014. aug. 25. 10:10
 48/50 anonim ***** válasza:
64%

41-es vagyok.

Úgy, h nem járunk sehova, és szerencsére a boltba se kell busszal menni. Nem szedünk gyógyszert. Kapunk némi segítséget az önkormányzattól étel formájában ruhaügyileg csak cipőt meg fehérneműt, zoknit kell venni, mert sok JÓ ruhát kapunk ajándékba. Ennyi.

No meg ez nem Bp... Kicsit kisebb község és nem 2 szobásban vagyunk, hanem egy kicsi szobában.

2014. aug. 25. 14:04
 49/50 anonim ***** válasza:

Ez a pasi pénzéhes. Szerintem ilyen mentalitással simán elvárná azt is, hogy te tartsd el, mert diplomás vagy, többet kereshetsz.

Amúgy nem csak diplomásoknak , mindenkinek nehéz munkát találni, és sajna leginkább pofára megy.... Nálunk se én se a férjem nem diplomás, de papíron én vagyok képzettebb. Mégis a férjem talált könnyebben munkát és ő keres többet...

Szóval nem azon múlik, hogy milyen diplomád van.

Amúgy ha ez a hólyag igazi férfi lenne, eszébe nem jutna ilyen stílust megengedni magának a feleségével szemben, és ilyen dumát lenyomni. Szerintem nem a fizetésed a legnagyobb gondod, hanem az hogy rosszul választottál párt...olyat, aki nem becsül meg.....

Mellesleg a nyaralgatás, étterembe járkálás, autó nem létszükséglet. Ez inkább már luxusnak számít, már ha csak a benzinárakat nézed.

Kérdezd meg tőle, ha neki ezek kellenek, akkor miért nem teremti elő rá a pénzt? Az, hogy nincs diplomája, nem a te hibád:)ő is tanulhatott volna.

2014. aug. 25. 19:10
 50/50 anonim ***** válasza:
Human Bioplazma Kft-ről vélemény ?
2014. dec. 24. 12:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!