Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem engem hibáztat, hogy azért nincs pénzünk semmire mert (nekem is) kevés a fizetésem, szerintetek ez jogos?
hidd el ha bezzeg 300-at vinnél haza, akkor az lenne a baja, hogy jaa asszony ne égess, hogy ennyivel többet keresel.
tipikus kötekedős kuki! megmondanám neki, hogy akkor kalap/kabát és keressen új feleséget.
minek mentél egy ilyen emberhez????
41-es vagyok.
Úgy, h nem járunk sehova, és szerencsére a boltba se kell busszal menni. Nem szedünk gyógyszert. Kapunk némi segítséget az önkormányzattól étel formájában ruhaügyileg csak cipőt meg fehérneműt, zoknit kell venni, mert sok JÓ ruhát kapunk ajándékba. Ennyi.
No meg ez nem Bp... Kicsit kisebb község és nem 2 szobásban vagyunk, hanem egy kicsi szobában.
Ez a pasi pénzéhes. Szerintem ilyen mentalitással simán elvárná azt is, hogy te tartsd el, mert diplomás vagy, többet kereshetsz.
Amúgy nem csak diplomásoknak , mindenkinek nehéz munkát találni, és sajna leginkább pofára megy.... Nálunk se én se a férjem nem diplomás, de papíron én vagyok képzettebb. Mégis a férjem talált könnyebben munkát és ő keres többet...
Szóval nem azon múlik, hogy milyen diplomád van.
Amúgy ha ez a hólyag igazi férfi lenne, eszébe nem jutna ilyen stílust megengedni magának a feleségével szemben, és ilyen dumát lenyomni. Szerintem nem a fizetésed a legnagyobb gondod, hanem az hogy rosszul választottál párt...olyat, aki nem becsül meg.....
Mellesleg a nyaralgatás, étterembe járkálás, autó nem létszükséglet. Ez inkább már luxusnak számít, már ha csak a benzinárakat nézed.
Kérdezd meg tőle, ha neki ezek kellenek, akkor miért nem teremti elő rá a pénzt? Az, hogy nincs diplomája, nem a te hibád:)ő is tanulhatott volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!