Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem engem hibáztat, hogy azért nincs pénzünk semmire mert (nekem is) kevés a fizetésem, szerintetek ez jogos?
Érdekes amig egyetemre jártam és csak diákmunkám volt néha,nem piszkált,amikor munkanélküli voltam se.
Szerintem ő úgy gondolta,ha megszerzem a diplomát és végre találok munkát akkor majd ihajj-csuhajj lesz rögtön...Mert,hogy mennyit kersenek a diplomás ismerősök.Csak ő azt felejti el,hogy ők már nem most pályakezdők,mert én egyetem előtt 4 évig otthonon voltam a Nagyimmal ápolásin,csak utánna kezdtem suliba járni.Szóval én már 28 éves vagyok.Meg épp most jobban kesett diplomájuk van,mondjuk gyógyszerész,közgazdász,IT,stb...
Szánalmas a férjed,téged nő létedre hibáztat azért,hogy nem tudtok elmenni nyaralni,nincs új autó,elvárná tőled,hogy agyondolgozd magad,hazavigyél 200.000 ft fizetést,ő meg jól ellene a te jóval több fizetéseden a saját levében.Egy nőtől várja el hogy eltartsa,hát megáll az ész komolyan.A család fenntartása az ő feladata lenne,de ezek szerint ő nem igy gondolja.
Vagy már eleve azért vett el feleségül mert azt gondolta,hogy egyetemi diplomával majd jól keresel és neki biztositva lesz a jövője.
Hát ezaz utolsó.Kezdem úgy érezni,most az a baja,hogy nem térül meg a befeketése?!?!
Amúgy igen én se jövök azzal,hogy XY ismerősöm férje mérnök és eltartja az asszonyt és még dolgoznia se kell,sőt takarítani is jön valaki hetetnte.
Amúgy szerinte nem a férfi dolga eltartani a családot,mert egyenjogúság van.
A férjed egy tapló.
Többet várt tőled, és ezért is állt melletted amikor még nem sikerült elhelyezkedned.
Benned bízott, hiszen " másik asszonnyal" példálózgat aki 150-200 at visz haza nettóba - többet mint Ő.
Elvárja és természetes számára, hogy egy NŐT a multi kizsigerel ahol nincsen fix munkaidő, hétvége, ünnepnapok stb. Számára ez az egyenjogúság, gondolom neki van szabad hétvégéje.
Ha józan ítélőképessége lenne, akkor TÉGED SAJNÁLNA, HOGY HIÁBA TANULTÁL, és látná, hogy kurv.ra munkanélküliség van, nem érték már a diploma, örülhetne, hogy dolgozol egyáltalán. Biztatna, hogy majd lesz jobb melód.
Neki kellene azon gondolkodnia, hogy plusz munkán, vagy munkahelyet váltson.
Neked viszont van min elgondolkodnod,hogy egy ilyen taplóval akarsz-e gyereket vállalni, megöregedni?
El kéne már felejteni, hogy diplomával ebben az országban olyan rohadt könnyű elhelyezkedni, és egyből hülyére keresi magát az ember. Nem csak a seggkitörlős diplomákkal kap az ember szar fizut, elég arra gondolni, hogy mennyit kap egy kezdő orvos, vagy mint pl. a kérdező esetében, egy kezdő vegyész. Nem mindenki büfé-ruhatár szakos volt, aki keveset keres. Mérnöki, pénzügyi diplomával valóban lehet egyből jól keresni, de ezekhez nem ért mindenki, és még itt is kell szerencse (vagy protekció), hogy olyan pozíciót csípj meg. Én pl. világ életemben kitűnő voltam, de fizikából meg matekból épphogy kettes, segghülye voltam hozzá, bármennyire is próbáltam, akármennyit jártam magántanárhoz. Így érdekes lett volna mérnöki vagy pénzügyi pályára lépni...
Kérdező, én is úgy látom, hogy a férjed tőled várta eddig is a boldogulást, azt gondolta, ha majd meglesz a diplomád, te jól keresel, eltartod, ő meg majd vakargathatja a tökét. Ő miért nem próbál többet keresni? Az, hogy nem diplomás, nem kifogás, ha szerinte diplomával olyan könnyű, akkor hajrá, járjon egyetemre, diplomázzon! Ja, hogy azt nem, mert akkor meg kellene mozdulnia, és nem a felesége biztosítaná neki a jólétet! Ambíció nulla, törekvés nulla, de legalább gátlástalanul élősködik, és terrorizál téged, hogy miért nem keresel többet. Tedd meg magadnak azt a szívességet, hogy kidobod a francba, és keresek egy igazi FÉRFIT, aki képes megbecsülni, és nem belőled akar élni.
A kedves férjurad, a teremtés koronája mit fog majd szólni, ha baba születik (eszedbe ne jusson!), és még még ennyit sem fogsz kapni? Tótágast áll a szomszéd multis Rozi ablaka alatt?
Egyébként abban egyetértek a férjeddel, hogy szerencsétlen vagy, mivel eléggé elszúrtad a párválasztást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!