Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 21 éves vagyok és a szüleim...

21 éves vagyok és a szüleim el akarják kérni az egész fizetésem?

Figyelt kérdés
Sziasztok most fejeztem be a közép iskolai tanulmányaimat, és 2 hónapos munkán vagyok. El akarják kérni az egész fizetésem, ami nem sok... jogosítványt akarok szerezni de nem hagyják le akarnak nyulni azzal az indokkal hogy ők iskoláztattak stb... van benne valami de ki az a nagyon buta hülye aki azért dolgozik hogy az egész fizetését leadja? Nekem is vannak vágyaim...pl jogosítvány... elvégre ezért mentem el dolgozni.

#munka #fialkalmi
2014. júl. 29. 18:44
1 2 3 4 5
 1/49 anonim válasza:
87%
költözz el
2014. júl. 29. 18:45
 2/49 A kérdező kommentje:
El szeretnék...
2014. júl. 29. 18:46
 3/49 anonim ***** válasza:
100%
Már nem azért, de felnőtt vagy. Állj a sarkadra!
2014. júl. 29. 18:48
 4/49 anonim ***** válasza:
80%

Add oda a felét, a többit meg mondd, hogy bocs, de nem.

Majd ha lesz rendes munkád, támogathatod őket, persze úgy, hogy magadat el tudd elsősorban tartani.

5/49 A kérdező kommentje:
Mégis hogyan?
 6/49 A kérdező kommentje:
Persze támogatom is...semmit sem kaptam meg eddig sem. És elvárják tőlem?
2014. júl. 29. 18:50
 7/49 anonim válasza:
16%
Én annak idején 16 éves koromtól azért mentem el dolgozni, napszámba meg állatok alól ganézni, hogy a szüleimnek adhassam a pénzt, hogy ne fagyjanak meg télen, pedig én is szívesen ettem volna egy csokit, vagy vettem volna magamnak egy-egy normálisabb ruhát, hogy ne cseszegessenek a többiek a suliban. Ez tök természetes dolog szerintem, hogy ha a szüleid nem állnak jól, akkor elmész dolgozni és támogatod őket. Én a mai napig segítek nekik anyagilag, holott egyetemre járok és magamnak finanszírozom. Szerintem ennek alap dolognak kellene lennie.
2014. júl. 29. 18:50
 8/49 A kérdező kommentje:
Nem kaptam meg sosem semmit sem... örülnék ennek annak pl jogosítványt megszerezni mert kellene...pl munkahely miatt is mert kérték, meg alap. De nem, mert avval jött fater, hogy adjam oda az egészet én fel álltam és otthagytam a fenébe...bocsánat, de szerintem ez kicsit túlzás. Ő mindent megvesz magának szó nélkül...
2014. júl. 29. 18:52
 9/49 anonim ***** válasza:
18%
.
2014. júl. 29. 18:55
 10/49 A kérdező kommentje:
Építő jellegű hozzászólás?
2014. júl. 29. 18:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!