Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 21 éves vagyok és a szüleim...

21 éves vagyok és a szüleim el akarják kérni az egész fizetésem?

Figyelt kérdés
Sziasztok most fejeztem be a közép iskolai tanulmányaimat, és 2 hónapos munkán vagyok. El akarják kérni az egész fizetésem, ami nem sok... jogosítványt akarok szerezni de nem hagyják le akarnak nyulni azzal az indokkal hogy ők iskoláztattak stb... van benne valami de ki az a nagyon buta hülye aki azért dolgozik hogy az egész fizetését leadja? Nekem is vannak vágyaim...pl jogosítvány... elvégre ezért mentem el dolgozni.

#munka #fialkalmi
2014. júl. 29. 18:44
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
4%
Nem kaptál semmit? Akkor gondolom az ételt újszülött korodtól magadnak szerzed csak úgy mint a ruhákat, az iskolát is magadnak fizeted, magadra fűtesz.
2014. júl. 29. 19:03
 12/49 A kérdező kommentje:
Az iskola ingyenes...
2014. júl. 29. 19:04
 13/49 anonim ***** válasza:
11%

"Az iskola ingyenes..."

:D

2014. júl. 29. 19:06
 14/49 A kérdező kommentje:
Mert az...
2014. júl. 29. 19:09
 15/49 A kérdező kommentje:
Istenem... ne hogy már nekik adjatok igazat...csak nekik legyen jó
2014. júl. 29. 19:10
 16/49 A kérdező kommentje:
Mégis ki az a hülye aki ingyen megy el dolgozni? Az egy rabszolga
2014. júl. 29. 19:11
 17/49 anonim ***** válasza:
78%
Mi hárman éltünk otthon, a rezsit elosztottuk három felé, a rám eső összeget odaadtam a szüleimnek, a többiből pedig én gazdálkodtam, vagyis magamnak vettem a kaját, a ruhát, álltam a szórakozásomat. eleinte nem esett jól, de végülis megtanultam bánni a pénzzel. Esetleg megpróbálhatjátok így ti is.
 18/49 A kérdező kommentje:
Különben meg azért csináltak engem, hogy majd eltartsam őket?
 19/49 anonim ***** válasza:
25%

Igen, melyik világban ingyenes az iskola? A könyvek? A kaja amit kapsz? A víz, a villany, az internet, a ruhák, stb?

Nyilván ha a szüleidnek nagy szüksége van a pénzre akkor oda kéne adni. Elmondták miért kell annyira? Mert persze lehet hogy semmi szükség rá, mert van elég. De azért kéne nekik adni valamennyit. Pl tőlem 30ezret kérnek. Az teljesen rendben van.

Ha el akarsz költözni, akkor meg tedd azt, ha van munkád akkor megteheted, találsz kiadó szobát. Az van egész olcsón is. Olcsóbb mintha a szüleidnek kéne adni az egész fizudat.

2014. júl. 29. 19:12
 20/49 A kérdező kommentje:
Feleslegesen autót venni....
2014. júl. 29. 19:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!