Anyu nem akarja odaadni a fizetésem. Mit csináljak?
1 hónapig minden nap dolgoztam reggel 7-től délután fél 3 ig
és csak 20 ezer forintot kapok mert ez csak gyakorlat.Vizsont ugyanúgy,vagy még keményebben kellett dolgoznom mint annak aki nyári munkán van.
Anyu nem akarja odaadni mert azt mondta hogy a múlt hónapban sokat költöttem az ő pénzéből és már régen túl léptem azta 20 ezret amit költött rám..
Most ilyenkor mi van?
Rohadt nehéz volt 40 fokban dolgozni és akkor semmit nem kapok belőle?? Mit csináljak?
17/L
"azt mondta hogy a múlt hónapban sokat költöttem az ő pénzéből"
És ez igaz? Vettél olyan dolgot, amit máskor nem szoktál, és nem is volt rá igazán szükséged? Voltál sokat bulizni, szórakozni, több pénzt kértél tőle, mint máskor? Milyen anyagi helyzetben vagytok?
Akkor megértem anyukádat, ha nem tudtok spórolni, és te felesleges cuccokat vettél magadnak, vagy bulira költötted. Viszont ebben az esetben is szólhatott volna előre, hogy a megkeresett pénzed a családi kasszába megy, vagy legalább egy részét odaadhatná.
Nagyon nehéz helyet. Ennyi idősen nem nyithatsz saját bankszámlát? Én nem tudom, hogy önállóan intézhettem volna-e, de 17 évesen nyitottuk az első bankszámlámat, utána oda jött a saját pénzem, amit kerestem.
Szerintem ha anyád elvette a pénzed, és nem tudsz már mit tenni, akkor legalább nyiss egy saját számlát, ahhoz nem lesz hozzáférése!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!