Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyu nem akarja odaadni a...

Anyu nem akarja odaadni a fizetésem. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

1 hónapig minden nap dolgoztam reggel 7-től délután fél 3 ig

és csak 20 ezer forintot kapok mert ez csak gyakorlat.Vizsont ugyanúgy,vagy még keményebben kellett dolgoznom mint annak aki nyári munkán van.

Anyu nem akarja odaadni mert azt mondta hogy a múlt hónapban sokat költöttem az ő pénzéből és már régen túl léptem azta 20 ezret amit költött rám..

Most ilyenkor mi van?

Rohadt nehéz volt 40 fokban dolgozni és akkor semmit nem kapok belőle?? Mit csináljak?

17/L

2013. aug. 5. 13:49
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
hm??
2013. aug. 5. 13:54
 2/14 anonim ***** válasza:
40%
Egyáltalán hogy került a kezébe? próbáld meg a felét elkérni annak az összegnek, az egészet úgy sem fogja már visszaadni
2013. aug. 5. 13:56
 3/14 A kérdező kommentje:
Az ő számlájára küldik az egész fizetésem...nem tudom elvenni tőle
2013. aug. 5. 13:58
 4/14 anonim ***** válasza:
81%
Hát ez komoly nevelési hiba. Az a Te pénzed, nem lenne szabad még azt sem megkérdeznie, hogy mire költöd, az a te dolgod. Ha előre mondta volna, hogy sok a költség és segítened kell, még érthető és ezáltal elfogadható lett volna, de így nem. Nem tudom, mit tegyél, de nincs igaza.
2013. aug. 5. 13:59
 5/14 anonim válasza:
57%
hát talán beszéld meg vele, mondd hogy te keményen dolgoztál stb...
2013. aug. 5. 13:59
 6/14 anonim ***** válasza:
82%

"azt mondta hogy a múlt hónapban sokat költöttem az ő pénzéből"

És ez igaz? Vettél olyan dolgot, amit máskor nem szoktál, és nem is volt rá igazán szükséged? Voltál sokat bulizni, szórakozni, több pénzt kértél tőle, mint máskor? Milyen anyagi helyzetben vagytok?

Akkor megértem anyukádat, ha nem tudtok spórolni, és te felesleges cuccokat vettél magadnak, vagy bulira költötted. Viszont ebben az esetben is szólhatott volna előre, hogy a megkeresett pénzed a családi kasszába megy, vagy legalább egy részét odaadhatná.

2013. aug. 5. 14:00
 7/14 anonim ***** válasza:
66%
Egyetértek, előre szólnia kellett volna, ha úgy gondolta, majd a keresetedből be kell szállnod a háztartásba. Nem tehetsz mást, mint szépen, felnőtt módjára leülsz vele, és megbeszélitek. Előtte szedd össze az érveid, gondold át a mondanivalód, mert máskülönben egy mondat után lesöpri a témát az asztalról, te sértődötten berohansz a szobádba duzzogni, és az ügy nem lesz megoldva. Legjobb, ha kérsz tőle 5 percet, ne vágjon közbe semmi esetre sem, addig elmondod az érveidet. Aztán adsz neki gondolkodási időt, és megbeszélitek, hogy másnap választ ad.
2013. aug. 5. 14:02
 8/14 anonim ***** válasza:
40%

Nagyon nehéz helyet. Ennyi idősen nem nyithatsz saját bankszámlát? Én nem tudom, hogy önállóan intézhettem volna-e, de 17 évesen nyitottuk az első bankszámlámat, utána oda jött a saját pénzem, amit kerestem.

Szerintem ha anyád elvette a pénzed, és nem tudsz már mit tenni, akkor legalább nyiss egy saját számlát, ahhoz nem lesz hozzáférése!

2013. aug. 5. 14:05
 9/14 anonim ***** válasza:
45%
Miért nincs saját számlád? Most tanultál az esetből! Húgomnak már 13 évesen nyitottak saját számlát, pénz nem volt rajta, de a diákmunkájából a pénz később arra utalódott. Ezt te cs*szted el! Menj be szépen a bankba, csináltass saját számlát, és oda kérd majd a fizetésed, ha egyszer megint diákmunkázol.
2013. aug. 5. 14:09
 10/14 anonim ***** válasza:
0%
verd ki belőle.
2013. aug. 5. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!