Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyu nem akarja odaadni a...

Anyu nem akarja odaadni a fizetésem. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

1 hónapig minden nap dolgoztam reggel 7-től délután fél 3 ig

és csak 20 ezer forintot kapok mert ez csak gyakorlat.Vizsont ugyanúgy,vagy még keményebben kellett dolgoznom mint annak aki nyári munkán van.

Anyu nem akarja odaadni mert azt mondta hogy a múlt hónapban sokat költöttem az ő pénzéből és már régen túl léptem azta 20 ezret amit költött rám..

Most ilyenkor mi van?

Rohadt nehéz volt 40 fokban dolgozni és akkor semmit nem kapok belőle?? Mit csináljak?

17/L

2013. aug. 5. 13:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
50%

"a múlt hónapban sokat költöttem az ő pénzéből és már régen túl léptem azt a 20 ezret amit költött rám.. "

Ha előre elköltötted a pénzt,akkor mit kellene odaadnia neked?

2013. aug. 5. 14:47
 12/14 anonim ***** válasza:
67%
Csúnya dolog, amit anyád tesz.A fiam, is dolgozik mindig suli mellett, most éppen külföldön van 2 hónapig, jó kis pénzt fog hazahozni, szeptemberben meg kezd megint egy iskolát, de rohadt vasat nem veszek el tőle, pedig nem vagyunk ám gazdagok. Egy falat nem menne le a torkomon, ha tudnám, hogy abból a pénzből van, amiért a fiamnak kellet dolgoznia 40 fokban.Persze ez sarkítva van, ha kenyérre sem lenn, akkor kölcsön elkérnék valamennyit, de hogy konkrétan elvegyen, azt nem. És már 14 éves kortól lehet nyitni bankszámlát saját névre!!!
2013. aug. 5. 14:50
 13/14 anonim ***** válasza:
szerintem disznóság elvenni a gyerektől az első fizu élményét. mikor én az elsőt kaptam már saját számlám volt, de ha anyáméra ment volna, akkor is nekem adja teljes egészében, hiába költött már rám életem során több millió ft-ot...
2013. aug. 5. 22:34
 14/14 anonim ***** válasza:
60%

Nyiss magadnak külön bank számlát és,ha valamilyen jövedelmed lesz nem tud hozzá nyúlni.

Szerintem arra a pénzre keresztet vethetsz.

2013. aug. 6. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!