Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem engem hibáztat, hogy azért nincs pénzünk semmire mert (nekem is) kevés a fizetésem, szerintetek ez jogos?
Elég kötekedős természete lehet. Ha találsz állást egy multinál, akkor vsz jön majd,h "bezzeg xy-éknál az asszony rendesen kitakarít, minden nap főz, sokat foglalkozik a gyerekekkel... stb".
Abban az egy esetben lenne helyénvaló az ilyen kritika, ha munkanélküli lennél, mert nem szeretsz dolgozni, a férjed pedig kidolgozza a belét is. Egyébként sok ember azért szerez diplomát, mert olyan munkát szeretne végezni, amihez kell, nem pedig azért mert milliomos szeretne lenni. Pl. mit szólna férjed, ha óvónő lennél??
Akkor egy "bezzeg férj" a férjednek.
Nekem csak egy szakmunkás bizonyítványom volt, amikor már a velem azonos kollégáimnál 2x többet kerestem, ugyanabban a pozícióban. Mostanra ugyanaz a cég befizetett érettségire, és fizetett néhány tanfolyamot, amik nélkül ugyanúgy eltudnám végezni a munkám, de így van vagy 4-6cm bizonyítványom.
Igaz gyerek kedvezménnyel, de havi 430-at hazaviszek, túlóra nélkül, túlórával mégtöbbet. Plusz maszek. Ez is rendes, bevallott jövedelem, de nagyon változó. Havi 0-1.5 millióig volt már minden. Ezek nem bruttó, hanem kézbekapott összegek. Az én feleségem nem dolgozik, "csak" otthon van, és rendezi a családot.
Ha ezt meg tudja csinálni a férjed akkor szólhat. DE! Ha nem, akkor ku..ssss! És örüljön a feleségének.
Nem tudom milyen ember, de ezt a dumát max ösztönző, szövegként tudnám, elképzelni. És max félévente 1x.
nehogy már a kérdező legyen a hibás mert merészelt dilomát szerezni.
Igen sajnos ez egy ilyen világ nem lehet egykönnyen elhelyezkedni..
A férjed meg egy tuskó (bocsi) és biztos leoltanám és mondanám neki h kívül tágasabb ha nem tetszik a helyzet
Egyaltalan nem jogos, becsulne meg inkabb az olyan asszonyt aki dolgozik es fizetest hoz haza!
Nalunk pl csak en dolgozom, es megse hibaztatnam a felesegemet ilyesmiert, mert ugy gondolom hogy a csaladfenntartas elsodlegesen a ferfi dolga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!