Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A férjem engem hibáztat, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem engem hibáztat, hogy azért nincs pénzünk semmire mert (nekem is) kevés a fizetésem, szerintetek ez jogos?

Figyelt kérdés
Folyton azt hallgatom,hogy bezzeg xy-ék nál az asszony hazaviszi a 150-200 ezret egy mutliból,és tudnak nyaralni,meg étterembe járni,autót venni,stb én meg milyen szerencsétlen,meg élhetetlen vagyok,hogy egyetemi diplomával csak egy közalakalmazotti állásom van 85 ezerért.Az,hogy ő is csak 100 ezret keres az persze más lapra tartozik...De neki "szabad" keveset keresni,mert ő nem diplomás
2014. aug. 23. 12:18
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy jogos... Micsoda f..zkalap, már bocs. Igen, kevés a fizetésed, ahogy az övè is. Te keresgélsz másikat, ès ő?
2014. aug. 23. 12:38
 12/50 anonim ***** válasza:
100%
Asszem utolsó (10es) fején találta a szöget!
2014. aug. 23. 12:40
 13/50 anonim ***** válasza:
100%
Nem jogos, és szomorú. Ha már most ilyen, mi lesz később?
2014. aug. 23. 12:44
 14/50 anonim ***** válasza:
85%

Elég kötekedős természete lehet. Ha találsz állást egy multinál, akkor vsz jön majd,h "bezzeg xy-éknál az asszony rendesen kitakarít, minden nap főz, sokat foglalkozik a gyerekekkel... stb".

Abban az egy esetben lenne helyénvaló az ilyen kritika, ha munkanélküli lennél, mert nem szeretsz dolgozni, a férjed pedig kidolgozza a belét is. Egyébként sok ember azért szerez diplomát, mert olyan munkát szeretne végezni, amihez kell, nem pedig azért mert milliomos szeretne lenni. Pl. mit szólna férjed, ha óvónő lennél??

2014. aug. 23. 12:54
 15/50 anonim ***** válasza:
90%

Akkor egy "bezzeg férj" a férjednek.

Nekem csak egy szakmunkás bizonyítványom volt, amikor már a velem azonos kollégáimnál 2x többet kerestem, ugyanabban a pozícióban. Mostanra ugyanaz a cég befizetett érettségire, és fizetett néhány tanfolyamot, amik nélkül ugyanúgy eltudnám végezni a munkám, de így van vagy 4-6cm bizonyítványom.

Igaz gyerek kedvezménnyel, de havi 430-at hazaviszek, túlóra nélkül, túlórával mégtöbbet. Plusz maszek. Ez is rendes, bevallott jövedelem, de nagyon változó. Havi 0-1.5 millióig volt már minden. Ezek nem bruttó, hanem kézbekapott összegek. Az én feleségem nem dolgozik, "csak" otthon van, és rendezi a családot.

Ha ezt meg tudja csinálni a férjed akkor szólhat. DE! Ha nem, akkor ku..ssss! És örüljön a feleségének.

Nem tudom milyen ember, de ezt a dumát max ösztönző, szövegként tudnám, elképzelni. És max félévente 1x.

2014. aug. 23. 13:00
 16/50 anonim ***** válasza:
94%
#14 Én büszke lennék egy óvónénire. Még fizetés nélkül is. :-)
2014. aug. 23. 13:02
 17/50 anonim ***** válasza:
100%

nehogy már a kérdező legyen a hibás mert merészelt dilomát szerezni.

Igen sajnos ez egy ilyen világ nem lehet egykönnyen elhelyezkedni..

A férjed meg egy tuskó (bocsi) és biztos leoltanám és mondanám neki h kívül tágasabb ha nem tetszik a helyzet

2014. aug. 23. 13:07
 18/50 anonim ***** válasza:
95%
Nem jogos. Pályakezdőként ebben az országban senkitől sem várható el, hogy több százezer legyen a kezdő fizetése. Én a helyedben keresnék egy olyan párt, aki megbecsül.
2014. aug. 23. 13:11
 19/50 anonim ***** válasza:
90%

Egyaltalan nem jogos, becsulne meg inkabb az olyan asszonyt aki dolgozik es fizetest hoz haza!

Nalunk pl csak en dolgozom, es megse hibaztatnam a felesegemet ilyesmiert, mert ugy gondolom hogy a csaladfenntartas elsodlegesen a ferfi dolga.

2014. aug. 23. 13:14
 20/50 anonim ***** válasza:
100%
Akkor én mit szóljak a pályakezdő védőnői fizetésemhez (nettó 80), amiért tanulhattam 4 évet az egyetemen :) De ha egyszer ezt szeretem csinálni? Az csak mellékes, hogy csak védőnői diplomával lehet... Ha a férjem emiatt le merne szólni, nem lenne a férjem... Biztos, hogy szükséged van erre a taplóra?
2014. aug. 23. 13:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!