Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem engem hibáztat, hogy azért nincs pénzünk semmire mert (nekem is) kevés a fizetésem, szerintetek ez jogos?
gyógyszer gyár
pl a chinoinba kihalásos alapon megy a dolog szal külsősként bekerülni .... kapcsolat protekció nélkül szinte lehetetlen !
ráadáskép Debrecenbe leépítették a gyárat rengetek a vegyész jó sok gyakorlattal került ki a piacra !
annyit tudsz tenni h leteszel különféle extra vizsgákat !
ezzel elvileg javul a álláskeresési potenciád
esetleg Teva ott vagy felvétel bár nem feltétlen vegyésznek ....előkészítőnek, oldatkészítőnek stb... ha bekerültél akkor ott lehet tovább is menni ! sőt támogatják a tanulást is !
de jól fizet és elég sok a plusz is (cafetéria)
pl a teva-nal elteszik
de ők első körben, ha nem valaki által jön az illető, akkor átadják a munkaközvetítőnek aki a megadott feltételek szerint válogat belőle
Az ez egyik baj, hogy tényleg nem kerestek jól, - de hát van ez így, és a te esetedben előbb-utóbb meg is fog változni.
A nagyobbik baj, az, ahogy a férjed látja a világot, a házasságot, meg téged.
30 körüli férfi (?) nyálcsorgatva irigykedik... és a feleségét hibáztatja, hát ez szánalmas.
És az is, hogy a házastárs értékét a fizetésében méri, - neb_zz már!
Most együtt vagytok éppen a "rosszban" - de hát ezt is fogadtátok, nem csak a "jó"-t!
Nálunk is ez van,hazajön leb..a magát a gép elé,és rángatja a vállát,hogy ez van ennyi a fiztése(90 ezer).Eszébe sincs jobban fizető munkát kerseni,de tőlem persze elvárná...És ráadásul úgy,hogy nálunk én keresek többet(120e),de még az is kevés neki.Úgy látszik most az az új divat,hogy a "diplomás" dolga a családfenttartás,nem a férfié.Pedig nálunk neki is van főiskolai végzettsége,dehát nekem egytemen van,szóval az én kötelességem "talicskával hazatolni a zsét".
Régen azt modták,hogy a pasik szégyellték,ha az asszony többet keres,hát ezek már nem szégyellik,hanem lassan elvárják...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!