Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A férjem engem hibáztat, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem engem hibáztat, hogy azért nincs pénzünk semmire mert (nekem is) kevés a fizetésem, szerintetek ez jogos?

Figyelt kérdés
Folyton azt hallgatom,hogy bezzeg xy-ék nál az asszony hazaviszi a 150-200 ezret egy mutliból,és tudnak nyaralni,meg étterembe járni,autót venni,stb én meg milyen szerencsétlen,meg élhetetlen vagyok,hogy egyetemi diplomával csak egy közalakalmazotti állásom van 85 ezerért.Az,hogy ő is csak 100 ezret keres az persze más lapra tartozik...De neki "szabad" keveset keresni,mert ő nem diplomás
2014. aug. 23. 12:18
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
75%

gyógyszer gyár

pl a chinoinba kihalásos alapon megy a dolog szal külsősként bekerülni .... kapcsolat protekció nélkül szinte lehetetlen !

ráadáskép Debrecenbe leépítették a gyárat rengetek a vegyész jó sok gyakorlattal került ki a piacra !

annyit tudsz tenni h leteszel különféle extra vizsgákat !

ezzel elvileg javul a álláskeresési potenciád

2014. aug. 23. 15:22
 32/50 A kérdező kommentje:
Na ezaz,ebből a fizuból nincs pénzem mindeféle tanfolyamra többszáz ezer forintért :(
2014. aug. 23. 15:42
 33/50 anonim ***** válasza:
55%

esetleg Teva ott vagy felvétel bár nem feltétlen vegyésznek ....előkészítőnek, oldatkészítőnek stb... ha bekerültél akkor ott lehet tovább is menni ! sőt támogatják a tanulást is !

de jól fizet és elég sok a plusz is (cafetéria)

2014. aug. 23. 15:52
 34/50 A kérdező kommentje:
Köszi,de épp most néztem nem találtam semmi ilyen pozíciót az állásajánlatok közül.Én meg max csak Gödöllőre tudnék kijárni mert budapesti vagyok,bár már az is marha mesze lenne,Óbudáról autó nélkül.
2014. aug. 23. 16:28
 35/50 anonim ***** válasza:
59%
Azért édemes beadni az önélet rajzodat hátha ... Am.igen a gödölöi .. Van pl céges busz pestről ... Vagy ott a human bioplazma kft bár ott szar a vezetés . Sokan munkaközvetítőn leresztül mennek oda és ha jó vagy akkor fél évre rá átvesz a teva . Keress kontaktot jobbat nem tudok
2014. aug. 23. 16:33
 36/50 A kérdező kommentje:
Persze,köszi,hogy próbáltál segíteni.Amúgy már sok helyre beadtam "csak úgy" az önéletrajzomat,de le se tojnak.
2014. aug. 23. 16:40
 37/50 anonim ***** válasza:
59%

pl a teva-nal elteszik

de ők első körben, ha nem valaki által jön az illető, akkor átadják a munkaközvetítőnek aki a megadott feltételek szerint válogat belőle

2014. aug. 23. 23:01
 38/50 omba ***** válasza:
100%

Az ez egyik baj, hogy tényleg nem kerestek jól, - de hát van ez így, és a te esetedben előbb-utóbb meg is fog változni.

A nagyobbik baj, az, ahogy a férjed látja a világot, a házasságot, meg téged.

30 körüli férfi (?) nyálcsorgatva irigykedik... és a feleségét hibáztatja, hát ez szánalmas.

És az is, hogy a házastárs értékét a fizetésében méri, - neb_zz már!

Most együtt vagytok éppen a "rosszban" - de hát ezt is fogadtátok, nem csak a "jó"-t!

2014. aug. 23. 23:20
 39/50 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk is ez van,hazajön leb..a magát a gép elé,és rángatja a vállát,hogy ez van ennyi a fiztése(90 ezer).Eszébe sincs jobban fizető munkát kerseni,de tőlem persze elvárná...És ráadásul úgy,hogy nálunk én keresek többet(120e),de még az is kevés neki.Úgy látszik most az az új divat,hogy a "diplomás" dolga a családfenttartás,nem a férfié.Pedig nálunk neki is van főiskolai végzettsége,dehát nekem egytemen van,szóval az én kötelességem "talicskával hazatolni a zsét".

Régen azt modták,hogy a pasik szégyellték,ha az asszony többet keres,hát ezek már nem szégyellik,hanem lassan elvárják...

2014. aug. 23. 23:35
 40/50 anonim ***** válasza:
100%
Te meg mondd neki,hogy "bezzeg xy-ék nál a férfi tartja el a családot!
2014. aug. 24. 06:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!