Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Miért hibáztat mindenki,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hibáztat mindenki, amiért lemondtam az esküvőt? Mi értelme lett volna így megtartani?

Figyelt kérdés

Szombathoz egy hétre lett volna az esküvőnk. A vőlegényemnek viszonya volt egy másik nővel, amit én megtudtam és természetesen lemondtam az esküvőt.

Nem elég, hogy kivagyok lelkileg, még mindenki engem bxxxogat hogy minek kellett lemondani az esküvőt, biztos meg lehetett volna oldani, házas emberként biztos nem csalt volna meg (????), annyira maga alatt van szegény, nekem nincs szívem stb. Miért kell ezt csinálni??? Már a telefont sem akarom felvenni, mert félek hogy megint kapom a kioktatást :-(

2014. aug. 11. 11:20
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
100%
Majd elmúlik, aki ezzel jön, annak megmondhatod hogy neki sem kellett volna félrelépni, pont. Így tényleg semmi értelme eskövőt tartani.
2014. aug. 11. 11:22
 2/30 anonim ***** válasza:
100%
Azért érdekes környezetben élhetsz, ha ezért kioktatást kapsz, illetve rád haragszanak, hogy lemondtad az esküvőt. Nagyon jól tetted, ha már az esküvő előtt is megcsal, belegondolni is rossz mi lett volna később. Velem minden barátom, rokonom egyet értene abban, hogy nincs házasság ilyen esetben.
2014. aug. 11. 11:27
 3/30 anonim ***** válasza:
100%
Uhh, ne haraugudj, de szerintem ezek nem normálisak. Hogyan várják, hogy csalfa vőlegénnyel kezdjen valaki házasságot? Semmi logika nincs benne. (@_@) Nagyon jól tetted, hogy lemondtad! Ha valaki egyszer megcsalt, nagy eséllyek megteszi másodszorra is.
2014. aug. 11. 11:28
 4/30 anonim ***** válasza:
100%

Na persze biztos megjavult volna... Aki képes megcsalni az esküvő előtt amikor elvileg a legszerelmesebb az majd valami isteni csoda hatására hirtelen erényessé válik amikor jönnek a szürke hétköznapok és a problémák? A házassági anyakönyvi kivonatnak ilyen mágikus hatása lenne?

Ezt nyugodtan kérdezd meg attól aki ilyen hülyeséggel traktál. Igazad volt, hogy lemondtad ennek semmi értelme nem lett volna. Még mindig jobb mint egy elrontott házasság.

Amúgy valószínűleg azért cseszegetnek mert egy lemondott esküvő mindenkinek kínos és ez könnyebb mint kiállni melletted.

Ha megint elkezdenék a kioktatást meg egyszerűen közöld, hogy vagy abbahagyják vagy részedről ennyi volt a kapcsolattartás mert erre semmi szükséged. Legalább megtudod ki az igazi barát.

2014. aug. 11. 11:30
 5/30 anonim ***** válasza:
100%
Az ismerőseid valami hihetetlen retardáltak. A párod esküvő előtt megcsalt. Még csak nem is 20 év begyöpösödött házasság alatt, hanem a nagy igen előtt. És komolyan amiatt panaszkodnak, hogy lemondod az esküvőt??? Szerintem ideje kidobni ezeket az ismerősöket úgy, ahogy vannak. Nincs bennük semmi megértés, de még az alapvető párkapcsolati normákat sem értik.
2014. aug. 11. 11:33
 6/30 anonim ***** válasza:
86%

Eléggé szemetek az ismerőseid ha ezek után még téged hibáztatnak, a vőlegényt kellett volna szidniuk mint a bokrot. Ha már a jegyesség alatt megcsal akkor biztos nem lett volna hűséges házastárs.

23/F

2014. aug. 11. 11:35
 7/30 anonim ***** válasza:
100%

Ja, az esküvő elött megcsal, utána majd nem fog. Nagyon életszerű.

Jó tetted, hogy lemondtad.

Azért én sem értem a környezeted. A hűtlen félt sajnálják?

2014. aug. 11. 11:37
 8/30 KJUsul ***** válasza:
100%

Az első hozzászólónak igaza van, azok jönnek ilyennel, akik maguk is képtelenek a hűségre. Ebből is látszik, hogy nem igazi barátok, mostantól szóba se kell velük állni. A mai világban talán nem szokás, de akinek gerince van, igenis megköveteli a hűséget. Ha 15 éve házasok lettetek volna, és egy fiatalabb elcsábítja..... hát az is mocsokság, de azt még talán meg lehet bocsájtani. Na de vőlegényként? Ekkor kellene a legszerelmesebbnek lennie!

Eszébe se szabadna jutni más nőnek, nem hogy összefeküdni...

Ilyenkor, ha tényleg szerelemes, meg se látja más nő szépségét, és ha meg is bámul egy csajt, legfeljebb arra gondol, az ő menyasszonya mennyivel szebb, jobb. Ha nem így van, akkor nem is szeretett, csak valami házi kedvencnek kellettél volna.....

2014. aug. 11. 11:38
 9/30 anonim ***** válasza:
26%

gondolom ezt az idosebbek mondjak...

azert mert ok megoldottak a problemakat,nem rogton szakitottak.. de amugy mai felfogassal:

jol tetted hogy lemondtad,ha mar az elejen megcsal,akkor kesobb?????????

2014. aug. 11. 11:39
 10/30 KJUsul ***** válasza:
88%
Nem szeretett az csak átmeneti, de biztos numerának akart, két szerető közt....
2014. aug. 11. 11:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!