Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Miért hibáztat mindenki,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hibáztat mindenki, amiért lemondtam az esküvőt? Mi értelme lett volna így megtartani?

Figyelt kérdés

Szombathoz egy hétre lett volna az esküvőnk. A vőlegényemnek viszonya volt egy másik nővel, amit én megtudtam és természetesen lemondtam az esküvőt.

Nem elég, hogy kivagyok lelkileg, még mindenki engem bxxxogat hogy minek kellett lemondani az esküvőt, biztos meg lehetett volna oldani, házas emberként biztos nem csalt volna meg (????), annyira maga alatt van szegény, nekem nincs szívem stb. Miért kell ezt csinálni??? Már a telefont sem akarom felvenni, mert félek hogy megint kapom a kioktatást :-(

2014. aug. 11. 11:20
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
96%

"Azzal érvelnek, hogy egy próbát megért volna, max nem sikerül."

És az elvesztegetett éveket / boldogságot ki adja neked vissza?

Nehéz döntés volt, de jól döntöttél.

2014. aug. 11. 13:42
 22/30 anonim ***** válasza:
100%
Ha meg hozzámégy, akkor az egész esküvőn az lett volna a téma, hogy minek házasodtok össze ÍGY. Majd megunják.
2014. aug. 11. 14:00
 23/30 anonim ***** válasza:
100%
Hát én csúnyán kiosztottam volna őket, türelmes vagyok, de a hülyeség fel tud húzni (ok talán mégse vagyok türelmes). Kell a francnak ilyen hűtlen pasi, mondtam volna hogy vigyék majd ha őket csalja meg veri át azt a problémát oldják meg ha már olyan jól tudják mondani másnak mit oldjon meg, meg mit nem.
2014. aug. 11. 15:15
 24/30 anonim ***** válasza:
90%
Ha ezt mondják, akkor mondd azt, hogy kezded megsajnálni, de lehet, hogy inkább a másik nő vígasztalja meg. Majd kérdezd meg, hogy van-e még valami mondandójuk, vagy mehetsz bulizni???
2014. aug. 11. 15:42
 25/30 anonim ***** válasza:
100%

"gondolom, vidékiek vagytok"...elmagyaráznád mi köze a kettőnek egymáshoz?

Amúgy meg mi az hogy "egy próbát megér"? Azért a házasság némi felelősséggel jár, meg olyan feleknek kellene egybekelni akik elhatározzák magukat a másik mellett...ha valaki már előtte nem képes erre akkor mi értelme van egy halálraítélt kapcsolatból házasságot csinálni?

Meg úgy alapvetően mi köze van az egésznek az ismerősökhöz, hagy ne ők pofázzanak már bele hogy te kivel vagy együtt vagy épp kivel nem.

2014. aug. 11. 16:28
 26/30 anonim ***** válasza:
95%
Aki piszkál,annak mond meg nyugodtan, hogy ha akarnak maguknak egy hűtlen társat akkor menjenek ők hozzá, te nem fogsz. Semmi mást nem kell mondani, és nem kell magyarázkodni. Itt te döntöttél helyesen, okos és bátor dolog volt:)
2014. aug. 11. 20:03
 27/30 anonim válasza:
88%
szerintem igazad van ha félrelép akkor nem szerettet és te jobbat érdemelsz van olyan hogy valaki annyira meg akar bízni valakiben hogy egy ilyen eset után is meg bocsájt de ez nem jó csak akkor bocsáss meg neki ha tényleg megbánta
2014. aug. 11. 21:03
 28/30 anonim ***** válasza:
100%

11:35-ös válaszoló vagyok

Abban a válaszomban már leírtam a véleményemet viszont emellett nem tudok reakció nélkül elmenni:

"biztos vidékiek lehettek"

Én vidéki vagyok és nálunk is minden értelmes ember lemondja az esküvőjét ha a jegyese megcsalja és ezek után mindenki azzal ért egyet aki lemondta az esküvőt és a hűtlen felet pedig elítélik! Sőt több olyan esetről is hallottam amikor "már" azért lemondtak esküvőket mert a legény vagy leánybúcsún sztriptíztáncos volt nemhogy megcsalás és ezeknél is a lemondó félnek adtak igazat! Ami a kérdezővel történt az egyáltalán nem jellemző vidéken, meg gondolom a fővárosban sem.

2014. aug. 11. 23:43
 29/30 anonim ***** válasza:
100%
Bár nem tartom magam vallásosnak, mégis úgy vélem, az esküvő egy szent kötelék és életre szóló. Namármost, hogy jönnek ők ahhoz, hogy megmondják, mit kezdj az életeddel? Egyrészt, másrészt számomra érzelmek nélkül házasodni ostobaság. Ezek után kizárt, hogy te úgy éreznél iránta, hogy össze akarsz házasodni vele, az érzések ellen pedig érvelhetnek kedvükre, arról nem te döntesz ilyenkor. Ha nem vagy szerelmes, nem fogsz összejönni az illetővel, ha kiszerettél valakiből, nem fogsz vele összeházasodni és kész. Bizalom nélkül belevágni az ilyesmibe pedig szintén veszett ügy, szóval nem értem őket, hogy gondolják, hogy ahonnan egy érzést így kiölt a kedves vőlegény, ott lehet csak úgy másik. Nem attól lesz hűséges, ha megházasodtok, hanem fordítva: ha hűséges lett volna, megházasodtatok volna. Sz@rd le őket, elnyugszanak majd. Te tudod, mit miért teszel és szerintem ezek után senkinek nem tartozol különösebb magyarázattal, ha nem érti meg.
2014. aug. 27. 03:01
 30/30 KJUsul ***** válasza:
33%

Én sajnos hallottam olyan fővárosi rokontól, hogy a menyasszony, mikor az új férje aludt, kimászott nászágyból és befeküdt a férje unokatestvérének az ágyába is.....

A férj csak két évvel később tudta meg, mikor rajtakapta az asszonyt a kollégájával és "barátjával", akkor az asszony elmondta neki, mert élvezte, hogy megbánthatja. Vannak ilyen emberek.

Nőben és férfiban is...

2014. szept. 17. 11:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!