Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hibáztat mindenki, amiért lemondtam az esküvőt? Mi értelme lett volna így megtartani?
Szombathoz egy hétre lett volna az esküvőnk. A vőlegényemnek viszonya volt egy másik nővel, amit én megtudtam és természetesen lemondtam az esküvőt.
Nem elég, hogy kivagyok lelkileg, még mindenki engem bxxxogat hogy minek kellett lemondani az esküvőt, biztos meg lehetett volna oldani, házas emberként biztos nem csalt volna meg (????), annyira maga alatt van szegény, nekem nincs szívem stb. Miért kell ezt csinálni??? Már a telefont sem akarom felvenni, mert félek hogy megint kapom a kioktatást :-(
Igen, őt sajnálják, elsírta a bánatát mindenkinek :-( Pedig nem is bevallotta, hanem lebukott.
Hányszor hallottam, hogy ez milyen ciki! Komolyan, nem értem az embereket :-(
Azzal érvelnek, hogy egy próbát megért volna, max nem sikerül. De ettől még lemondni nem kellett volna.
9-es!
Az idosebbek sem oldottak meg a problemakat, hanem csondben, zart ajtok mogott oldokoltel egymast. Egy teto alatt eltek, de nem egyutt. Ehhez hozzajarult a lakasok hianya is. Ket csalad elt egyutt. Videken volt a haz, de egyik az egyik vegeben a masik a masikban elt.
Kerdezot azert hibaztatjak, mert "jaj, mit mondanak a szomszedok, baratok, milyen szegyen szakadt most a szulokre".
Egy próbát megér, max nem sikerül??????
Te meg fizess a válasért, meg húzódjon hónapokig, mert a hülye férjed nem bír a farkával? Nagyon jól tetted, hogy lemondtad.
Nagyon sajnálom, gondolom, vidékiek vagytok, én nem is értem, hogy élhetek úgy emberek, hogy "jaj, mit szólnak", az emberek úgyis mindig szólnak valamit a másikra...ha kék gatya van rajtad, akkor azért, ha nincs, azért...
Az én anyukám és apukám és barátnőim egyből jöttek volna "szemét pasik" meg a "te sokkal jobb vagy nála" dumákkal, sütöttünk volna meggyes lepényt, Alkonyatot néztünk volna sírva, nemhogy még az exemet támogatták volna. Te jó isten!
Ez nem rólad szól, hanem róluk, mert annyira undorító emberek, hogy nem te számítasz nekik, a saját gyerekük, hanem a szomszéd véleménye...:S
Azigen... mi az,hogy legfeljebb nem sikerül?:D Bocsesz,de ezek mind gyökerek.
Egyébként meg gratulálok,hogy kihajítottad,sokan inkább a "legfeljebb nem sikerül" opciót választották volna. De egyben együtt is érzek veled! Fel a fejjel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!