Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vegyem rá a férjemet?
Kérdező!
Gondolom "művelt" diplomás nő vagy.
Majd magad is megtapasztalod, hogy mennyire ciki vagy a férjeddel szemben,
ha az angolodat meghallja egy született londoni, és kiröhög az angol nyelvvizsgáddal együtt!!
Vagy majd az USA különböző részein próbálkozzál...
Én megyeszékhelyen nőttem fel. Nem éreztem magam "parasztnak", hiszen városi lány voltam, mégis mikor felkerültem Pestre, kiderült, hogy "vidéki" vagyok. Olyan szavakat használok, amiről nem is sejtettem, hogy nincs máshol: sikonyál, fötör, puncsol, stb.
Beszélgetéseknél jött elő, hogy rajtam kívül senki nem tudta, hogy miről hadoválok. Azóta is jókat nevetünk, amikor "nem magyarul" beszélek. Nekem is furcsa volt, hogy más városokban milyen szavakat használnak.
Tehát teljesen mindegy, hogy mit tanul meg a kisfiad, mindig kerülhet olyan közegbe, ahol az furcsa lesz, de a barátai úgy is elfogadják és megszokják, aki meg primitív, azzal nincs értelme foglalkozni.
41-es, most jól lesüllyedtél a kérdező szintjére. Arról nem beszélve, hogy azt sem tudod, hogy hogy beszél angolul. Egyátalán hogy jön ide az angol? És miért röhögné ki a párja...
Ó, te jó ég, nagy az isten állatkertje...
15.12
"És miért röhögné ki a párja..."
Sajnálom, hogy sem olvasni, sem mondatot értelmezni nem tudsz!!
Talán vegyél igénybe segítséget!
A nem létező IQ-don nem tudok segíteni, viszont idéznélek:
"Ó, te jó ég, nagy az isten állatkertje..."
Az a végtelen rosszindulat, ami belőled árad. Elképesztő. :O
De igazad van, rosszul értelmeztem a mondatot. Azonban még mindig honnan tudjuk, hogy a kérdezőnek van-e nyelvvizsgája és hasonlók. És miért kéne kellemetlenül éreznie magát, ha mondjuk nem érti az angol embert, lehet, hogy a férje sem érti. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!